SW17

Creat de iliviu, Octombrie 30, 2011, 08:45:44 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iliviu

Am terminat de curand, un caiac inceput anul trecut. Ieri l-am lasat la apa, l-am testat, l-am pozat, si acum, sa va arat si voua ce-a iesit.
Schulze Surfrider 15-115hp

lipan

Ai și sistem de făcut valuri la piscina aia de este apa așa agitată?

Oricum, să stăpânești sănătos lucrarea! Și caiacul și piscina.
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

iliviu

Multumesc dl. Lipan. Valurile le-am facut miscand caiacul sus-jos, tinandu-l de varf.

N-am vrut sa va spun  :-X, dar m-am gandit ca nu e frumos sa va ascund, faptul ca sw17 poate fi folosit cu succes ca submarin  ;D! Testat de mine personal.
Din pacate, fotograful s-a pierdut cand a vazut ca am disparut de pe luciul apei, si nu am poze decat de la iesirea pe mal.

In prima foto am fost vazut ultima oara la suprafata, iar din 'declaratiile' martorilor, aveam viteza foarte mare. Apoi, am intrat in imersie si tot ce pot sa va spun, e ca apa e rece.

bogdanbuciu

sa intelegem ca sa scufundat sau ca s-a rasturnat?
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Vali

Felicitari pentru realizare (arata excelent :)) si spor maxim la canoe :). Nici nu vreau sa ma gandesc cam cat de rece a fost apa ieri, la sfarsit de octombrie  :o.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

iliviu

Citat din: bogdanbuciu din Octombrie 30, 2011, 09:11:52 PM
sa intelegem ca sa scufundat sau ca s-a rasturnat?

rasturnat, dar nu s-a dus la fund.
M-am agitat sa bag viteza mare si m-am dezechilibrat. E clar ca am nevoie de mult antrenament.

lipan

Apa se numeşte Canalul plantelor, iar podul care se vede în imagine este primul pod în "unghi" din lume făcut de Anghel Saligny, adică, capetele podului şi mijlocul său nu sunt pe aceiaşi linie, cum se întâmplă la toate podurile.
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!