La ski cu caiacul

Creat de hoinar, Decembrie 15, 2012, 12:44:32 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

hoinar

Sambata trecuta am plecat la Brasov sa facem revizia si sa schimbam distributia la Subi Forester (costul este la juma' decat in Bucuresti).
Daca tot am ajuns acolo ....era tare pacat (ma gandeam eu) sa nu verificam daca a inghetat sau nu lacul Bolboci .... asa ca am plecat cu Toni un coleg de la munca (are un RIOT EDGE 14.5) si de la Brasov l-am luat pe Ulise proaspat posesor de Brittany din ABS (un material foarte smecher, lucios aproape ca fibra si rezistent aproape ca polietieina ....dar si cu un pret pe masura $$$$).
In timp ce se intampla revizia am tot testat o cafenea foarte faina din Brasov ("La Biblioteque") pe care o recomand ... apoi, am plecat increzatori catre cabana Boboci trecand prin pasul Dichiu pe langa Cuibul Dorului 
Am ajuns acolo sambata seara cu gandul ca duminica ne dam si apoi plecam acasa ....
Atat doar ca duminica dimineata Subi era intr-o groapa de zapada de vreo 50 de cm care taman se pusesera peste noapte  .... si atunci a inceput distractia .... de plecat, am reusit sa plecam de abia miercuri, pe drumul catre Moroieni- si de foarte multe ori le-am multumit in gand baietilor cu ochi oblici de la Subaru pentru ce minunatie de masina au facut.

Imagini despre cum a fost puteti vedea aici:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2654793225251.71046.1718445346&type=1&l=5efad28a42

Un scurt reportaj despre cum am scapat din munte:
Primii 13 turişi rămaşi în platoul montan Padina au fost coborâţi în siguranţă

O zi blanda si senina,
Radu
Pretuieste si accepta fiecare clipa ca si cum ar fi un cadou primit de la Dumnezeu