Noapte pe Golovița

Creat de Ștefan, Decembrie 21, 2012, 04:38:46 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ștefan

ss

Cred ca am probleme cu monitorul, nu am vazut decat un ecran negru cu 4 lumini, 2 albe una verde si una rosie, pe muzica ruseasca! Am pierdut ceva?  ;)

Vali

N-ai pierdut nimic, ci ai castigat exact ce era important: muzica :D. Apropo, mai am si eu niste filmulete cu titlul "Noapte langa Golovita", protagonist fiind chiar initiatorul topicului, dar nu le pun decat daca-mi da el voie :P ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pelicanul

Citat din: ss din Decembrie 21, 2012, 10:41:58 PM
Cred ca am probleme cu monitorul, nu am vazut decat un ecran negru cu 4 lumini, 2 albe una verde si una rosie, pe muzica ruseasca! Am pierdut ceva?  ;)
Intrebarea era de fapt asa: "Conform COLREG ce trebuie sa faci daca vezi luminile respective si auzi muzica ruseasca?"

ss

navigator

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ss

V-am prins vrajitoarelor! Deci cantecul de sirena lipoveana era de fapt din gaturile voastre uscate, pramatiilor!  :o  Pirati somalezi betivi ce sunteti!

Ștefan

Citat din: Vali din Decembrie 22, 2012, 10:44:24 AM
N-ai pierdut nimic, ci ai castigat exact ce era important: muzica :D. Apropo, mai am si eu niste filmulete cu titlul "Noapte langa Golovita", protagonist fiind chiar initiatorul topicului, dar nu le pun decat daca-mi da el voie :P ;).

Presimt ca acordul meu s-ar putea transforma in ruleta ruseasca (sau de-a dreptul lipoveneasca :))! Asa ca pana nu verific cu ochiul meu, zic pas!

Vali

Tocmai de aia nici nu voi indrazni vreodata sa fac primul "pas", cu toate ca esti un protagonist foarte simpatic :D. Hai ca-ti trimit "marfa" pe upload, si tu hotarasti ce faci in continuare cu ea. Oricum, filmele cu adevarat teroriste le au ceilalti colegi care au participat la democratia din septembrie, ca eu eram prea impuscat in aripa :P.

Florio

Stefan, vezi materialul, aproba-l si da-l publicului, ca nu e de pastrat ci de vizionat ! :D
Nici eu n-am zarit filmul, dar ma stiu participant la cheful general, cu doua strazi mai incolo.
Vreau sa-mi aduca aminte si sa ma inveseleasca :)