De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

L-am gasit si pe Nemo:)Plus portul de ambarcartiuni din Noumea.
Born to fish,forced to work!!!

Florio

Citat din: Intersect din Martie 27, 2013, 02:07:12 AM
Gata sa rezolvat,ceva poze cu barcuta...

Asta e nava-mama din razboiul stelelor :) .
Nu pare salupa de viteza, ci mai degraba are o coca tip catamaran. Arata destul de lata in posterior, doamna :)

Intersect

Tare ciudat arata,ce forme are,chiar caeste desprinsa din razboiul stelelor:)
Revenim la Amzon:) piata e peste si un velier pe Amazon.

Florio

Citat din: Intersect din Martie 28, 2013, 04:59:15 AM
Tare ciudat arata,ce forme are,chiar caeste desprinsa din razboiul stelelor:)
Revenim la Amzon:) piata de peste si un velier pe Amazon.

Serioasa piata de peste .

Vad ca au la vanzare si Arapaima !
Arapaima adolescent, ca un adult nu incape pe mesele lor :)

Intersect

Si mie mi sa parut interesant ca au arapaima la vanzare chiar am vrut sa mergem la pescuit dar nu a fost sa fie sper ca data viitoare.

bradutzu

domnule ne omori cu pozele astea!
eu sunt in depresie maxima ca sambata plec o sapt in delta la cort si afara e zapada de o palma inca!
sper sa am si eu ce poze sa pun cand ma intorc!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Aoleu Delta foarte tare,ce conteaza zapada,distractia sa fie maxima.
Chiar ieri am vorbit cu un prieten care ma intreba cand vin,ii raspund ca pe 23 ok pe 23 seara mergem in Delta nu?:)

bradutzu

distractia va fi maxima, bineinteles!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Am ajuns in Vanuatu in unul dintre satele in care se practica saritura cu liana de la o inaltime apreciabila plus sunt facute in asa fel incat se opreasca la o distanta foarte mica de pamant,dimineata sa intamplat sa calculeze gresit distanta si unul dintre barbati a avut parte de o oprire mai dura.
Inainte sa sara femeile incep sa cante unii fac incantatii,iar cei care sar canta si ei la randul,parca isi iau la revedere:).

Intersect

Intr-un alt sat pentru a ne fi permisa  vizitarea comandantul trebuia sa omoare un porc in timpul unei ceremonii,din pacate nu am poze pentru ca a fost un cerc rastrans de oameni care au putut participa.
Comandantl a fost inarmat cu o bata ´ceremoniala´ pe care a folosit-o sa loveasca porcul in cap apoi a trebuit sa il injunghie.
Poze din timpul ceremoniei.

Florio

Cum ne-ai gasit tu pe noi, sa ne incanti cu calatoriile astea excesiv de frumoase ?
Eu cand spun Vanuatu, parca vorbesc despre un film despre alte lumi . Da, stim lumile astea din atlase, de la TeVe, de pe Google Earth ..... dar ca unul dintre noi sa se plimbe pe acolo si sa ne povesteasca, asta pare iarasi S.F.
  Tu esti real, George ? :)
Cum ai ajuns tu acolo sa te bucuri de asa ceva, care era scopul calatoriei ?

P.S>
   Calatorii de un asemenea exotism am vazut doar la cei DoiNomazi, niste mari pasionati de natura, calatorie si adesea adrenalina :)

Vali

Pai cred ca George a ajuns acolo conform zicalei din semnatura lui: "born to fish, forced to work" :D. Adevarul e ca suntem destui care ne-am dori o asemenea munca :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gvincentiu

Eheheiiii, eu am dat mâna cu el, acum ceva timp  :)
O intrebare: de ce își țin trompetele în teci cu varful în sus? Mă rog, legate de brâu cumva.
Ganduri bune !

Florio

Citat din: gvincentiu din Aprilie 05, 2013, 07:50:04 PM
Eheheiiii, eu am dat mâna cu el, acum ceva timp  :)
O intrebare: de ce își țin trompetele în teci cu varful în sus? Mă rog, legate de brâu cumva.
Sa nu se verse :)

Intersect

Pai cred
Citat din: Florio din Aprilie 05, 2013, 02:38:20 PM
Cum ne-ai gasit tu pe noi, sa ne incanti cu calatoriile astea excesiv de frumoase ?
Eu cand spun Vanuatu, parca vorbesc despre un film despre alte lumi . Da, stim lumile astea din atlase, de la TeVe, de pe Google Earth ..... dar ca unul dintre noi sa se plimbe pe acolo si sa ne povesteasca, asta pare iarasi S.F.
  Tu esti real, George ? :)
Cum ai ajuns tu acolo sa te bucuri de asa ceva, care era scopul calatoriei ?

P.S>
   Calatorii de un asemenea exotism am vazut doar la cei DoiNomazi, niste mari pasionati de natura, calatorie si adesea adrenalina :)

cred ca cine se aseamana se aduna:) cu munca Florio cu munca:) dar mai gasim timp si de ceva distractii,care sunt ceva mai periculoase in apele astea.
Lasand deoparte Vanuatu,in Fiji am intalnit cei mai prietenosi si primitori oameni de pe planeta asta,romanul fiind mai circumspect din fire ridica din spranceana la fiecare gest de bunavointa interpretandu-l ca pe un scop ascuns al persoanei respective de a obtine ceva,dar nu a fost asa,intr-un cuvant minunati.(Intradevar majoritatea dintre ei purtau fuste,poate asa le iesea la iveala latura feminina:).
In legatura cu trompetele Vincentiu cred ca sa nu se agate:)ca dintr-o etalare a barbatiei se transforma in altceva:)