De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

M/V ARIA.Expedition Style.....Amazon....Sau un alt fel de croaziera:)
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Port Villa Vanuatu-Ceremonia de primire plus Vanuatu are talent....
Sculptura din lemn este folosita pentru chemarea 'cetatenilor' din satele vecine pentru sfat...
Craniile sunt umane si sunt folosite pentru ritualuri pagane in altarul construit in copac,nu am avut curaj sa incerc licorile folosite in invocarea zeitatilor :).
Este si o poza cu un 'cetatean'care trage pe cartoafa din palma altuia,dar erau cei mai fericiti oameni pe care i-am vazut dupa mult timp,viata simpla lipsita de griji.....Lasand deoparte sezonul plin de uragane si alte urgii ale naturii....tot fericiti sunt si plini de viata.

bradutzu

salut!
ai uitat de noi!  :(
Daca nu mai ai cu jungla si minunatiile ei macar cu gheata ceva?  :-\
Sa auzim numai de bine!

Intersect

:D Scuze am fost plecat si mai am putin de editat...O sa ne plimbam prin Lohlsland-Vanuatu,Santa Ana-Salomon,Marovo Lagoon-Salomon doar sa am putin timp sa le termin.

modi

Citat din: Intersect din Iunie 05, 2013, 03:40:24 PM
ne mai plimbam prin Lohlsland-Vanuatu,Santa Ana-Salomon,Marovo Lagoon-Salomon .....
...O fi bine ?  :o :o :o :o :o

Intersect

Am ajuns in Rabaul Papua Noua Guinee o fosta capitala,spun fosta pentru ca in 1994 a fost distrusa de vulcanul care apare in poze...
Aproape majoritatea oamenilor pe care i-am intalnit in Pacific aveau dintii si gura rosie,am inteles ca mesteca ceva care le face viata mai usoara in sfarsit am vazut ce,plus copacul din care se recolteaza,cica ii face mai fericiti...Parca mai au nevoie...ce oameni :D

modi

Si noi consumam ceva ce ne face viata mai usoara si ne inroseste gurile si dintii .... Pinot Noir de Murfatlar !  ;D ;D ;D ;D ;D

Iarta-mi , te rog , off topicul , dar nu m-am putut abtine !

...................................

Superb topic ! Il "rasfoiesc" in fiece dimineata la cafea ! Keep Walking !!!  ;)

ionitzady

Dimineata la cafea cu prietenul sarpe , asezat pe un scaun sub care se afla'' butelia '' , cafeaua era facuta de radio si te gande-ai la nea Vasile din Braia ce i-ar face unuia ca troleibuz in barca cu el ...

modi

Citat din: ionitzady din Iunie 06, 2013, 10:29:01 PM
nea Vasile din Braia ce i-ar face unuia ca troleibuz in barca cu el ...

( Intersect , iarta-ne , bro , pt off topic !!! )

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Cum , mah ?? Nea Vasile cu Trolebuz in barca ?? S-ar fi lasat cu crima , sa mor io !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bravo , nene ! Esti "king" !

Intersect

Pai la cafea merge si o tigara nu?Popeye reinventat  ;D

modi

Citat din: Intersect din Iunie 07, 2013, 01:11:40 PM
Popeye reinventat  ;D

Om bun , cateodata m-apuca pandaliile si filozofez ......
Ca acuma , de exemplu .

Adicatelea , cum spuneam , iti rasfoiesc topicul si te invidiez in mod fratesc vazand pe unde te duce "ghionoaia" aia de vas .... Vedem la tine locuri la care nici nu indraznim sa visam . Locuri si peripetii ce-ar putea , cumva , sa ne implineasca nevoi "stirbe" dintre cele pe care le avem si la care aspiram . Cu siguranta locuri pe care 99,99% dintre noi nu le vom calca vreodata .....

Mai vii cu pozele cate unuia cu dintii inrositi de nu stiu ce dracu de balarie pe care-o haleste el si cu o saracie de pipa care are-n ea o oaresce frunza uscata si pisata care fumega si-l face fericit .

( si-acum filozofez .....  ;) )

Pai dincolo de topicu' tau , dincolo de ale noastre , privind la poza lu' aiuritu' ala , ma gandesc doar la faptul ca :
Iaca pe unu' care indiferent de cat de grea-i este viata , caruia nu-i stiu destinul , despre care nu stiu nimic , ..... zambeste . Privind poza aia imi revendic dreptul - iarta-ma - sa consider ca-mi zambeste mie . Mie , unu' despre care nu stie nimic , al carui destin ii este total strain , samd ...... Pur si simplu , prin intermediul tau si-al camerei tale , zambetul sau a ajuns cumva la mine . .... Ii multumesc pentru acel zambet . Si-i zambesc inapoi .

Nu ma stie , nu-l stiu .... Practic nici nu stim unul despre altul ca existam pe-acelasi " gogoloi de namol de se da de-a dura prin spatiu" . Dar creste inima in mine stiind ca ne-am zambit reciproc .

E bine , frate , ca pe lumea asta inca se mai zambeste ......

...................................................

Did I said "Keep Walking" ? .... Yes , I did .... But was wrong .
.... Keep Sailing , bro !  ;) ;) ;)

Intersect

Iti zambeste tie,imi zambea mie, zambeste tuturor....
Inca se mai zambeste... :)
P.S:Ma uns la suflet Keep Walking,din cauza prieteniei de lunga durata cu Johnny Black..... :)

Intersect

Si Rabaul in al doilea razboi mondial a fost ravasit de bombardamente,pana a fost cucerit de catre japonezi care au facut o adevarata baza logistica 100000 de oameni au fost concentrati pe insula.Au construit nenumarate tuneluri pentru a se apara de  raidurile aeriene ale aliatilor,raman neinfranti pana la sfarsitul razboiului in 1945 cand s-au predat trupelor aliate fiind de cativa ani incercuiti pe insula de catre trupele aliate. 
  In timpul ocupatiei japoneze au fost construite si cateva bordeluri pe insula unde au fost cazate pana la 2000 de fete...

bradutzu

multumim de poze!
superbe asa cum ne-ai obisnuit!
poze cu fetele de care pomeneai nu ai? :-[
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Nu ma zgandari cu fetele ca s-ar putea sa pun :).Sa vezi ce imagini mai am ca abia ce am terminat de editat.