De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

priceput!
te asteptam pe plaiuri mioritice sa mergem la pescuit!
salutari!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Citat din: ionitzady din Februarie 04, 2014, 09:33:39 PM
uite... ??? uite-ma ::) ma vedeti ?   :-X  sunt exact acolo  :o   , de ce nu ma vede nimeni :'( :'( :'( :'( :'(
.Te vedem si mai ales ne vedem,trebuie sa ne vedem...

Modi nu este nici un detaliu.....doar ca pierdeam un pariu daca il tineam...oricum imi place cum gandesti  ;D

Citat din: home made din Februarie 04, 2014, 09:17:13 PM
....apai eu asa i-mi imaginez iadul!

Sper sa nu gresesti  ;D.
Born to fish,forced to work!!!

cristiantutuianu

O senhor meninas, eu sou a próxima lá

modi

Citat din: Intersect din Februarie 05, 2014, 11:54:58 AM

Modi nu este nici un detaliu.....doar ca pierdeam un pariu daca il tineam...

Nu , pe dracu !  >:( Este cea mai mare aglomeratie de "detalii" ..... semisferice creole din cate-am intalnit io vreodata ! Puii mei , nici nu-nteleg cum de intra atatea pe metru patrat .....
Spune-mi , sunt cumva machete ? Miniaturi ?  :o

Citat din: Intersect din Februarie 05, 2014, 11:54:58 AM
..... oricum imi place cum gandesti  ;D

Pai ce ? Sunt cumva in coma ? Cum ai vrea sa gandesc cand ne-aduci "picaturi de ochi" ?  :o :o :o
La ce altceva sa ma gandesc ? La soldatu' Svejk ?  ;D

Intersect

Nu-s machete,sunt reale ca mine si ca tine..Miniaturi,sunt si din astea si crede-ma ca sunt cele mai periculoase  ::)

bradutzu

pai mai da stickul ala de pereti un pic sa mai iasa cate ceva afara din el!
salutari!
Sa auzim numai de bine!

Captan

Ce nashpa trebuie sa fie, cand te lasa "stickul" exact cad e mai mare trebuita!
Glumeam! :) :) :)

Intersect

Doamne fereasca.Stick ul cu pricina nu a mai fost salvat dar am altul pe tragaci....
In curand sper sa revin cu poze,dar ne rezumam la peisaje  ;D

ionitzady

da George , da ce mi-ai citit gandul , dupa ce termin peridocul ma apuc sa-mi fac casa si exact ala este proiectul  :o :o :o :o :o

Intersect

Banuiam ca este pe gustul tau  :)

Intersect

Este timpul sa mai adaug poze cu destinatii mai mult sau mai putin exotice.Printre ele avem insula Simi si Panormitis.
Simi are un golf impresionant adesea este plin de veliere plus ca am mancat cea mai buna caracatita la gratar.
Panormitis se evidentiaza prin Manastirea Sf.Mihail.Manastire care adaposteste icoana cu acelasi nume refacute de un supravietuitor care a scapat neucis.Icoana pictata cu sangele fratilor omorati.Se spune ca cel care vine la manastire nu conteaza din ce punct al lumii dupa vizita daca isi scrie si pune rugaciunile intr-o sticla si o arunca in mare sticla isi gaseste drumul pana la manastire.

Intersect

Dupa Simi trecem la Rhodos destinatie preferata a mea de ceva timp.Printre poze se gaseste o poza cu un golf Quinn Anthony bay.Proprietate a celebrului actor cumparata dupa sfarsitul filmarilor la filmul Tunurile din Navvarone.
Grecii vor sa le ia inapoi dar nu o sa se intample prea curand,macar au permisiunea de la urmasi sa le exploateze.
Apoi o alta plaja celebra printre surferi si kiteri plaja Prasonisis.Nu era plin sezon dar vara cand au vant prielenic incearca sa sara peste limba de nisip care desparte marea.Fabulos.Plaja pe care Abramovici o doreste de ceva timp.
In final Lindos cu al ei golf si castel,dupa mine cea mai buna plaja din Rodos nu este plaja blue flag dar de departe cea mai curata si cel mai fin nisip.
Cei de la Pink Floyd au casa aici printre sigurele care nu este alba ci maro.Acum un timp prietenii mei au facut o petrecere pe plaja la Lindos dupa ce s-au incalzit spiritele au decis sa ii invite si pe ceilalti care cantau la chitara putin mai departe de ei.Baietii s-au alaturat grupului de greci incalziti si au inceput sa cante printre alte melodii si Pink Floyd,moment in care unul dintre greci nu a fost de acord cu versurile melodiei interpretate de chiatarist (Ca nu  astea sunt versurile interpretezi gresit ca ats este versul si alte chestii)Chitaristul nu a avut ce face decat sa interpreteze cum spunea grecul ca el stie mai bine.
Dimineata se pregateau de plecare cand s-au intalnit cu un alt grup de amici care venisera sa ia autografe de la Pink Floyd,in sfarsit au reaizat cu cine au avut de-a face cu o seara inainte...Tare...

Fritz

Frumoase poze !!! Superbe!!!    Sa te intorci cu bine !!! :)

Intersect

Salut Fritz eram sigur ca o sa iti placa pozele,imi pare rau ca sa anulat cursa din cauza vremii cred ca ar fi fost ceva senzational....

Fritz

Salut! 
  Ai prins si RIB-urile de concurs cu cate 300 de caluti !!! Redane transversale !!! si motorul ridicat cu axul elicei la centrul V-ului carenei !!!  Si NU au NICI trim tab-uri...NU au placa anticavitatie !!! Nu au ,,hidrofoil !!
Oare DE CE ???   :o  ...Au pintenul motorului jumatate in apa ...si atat.   ;D

Frumoase barcute si frumoase peisaje.  :)