De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Intersect

Aratau intr-un anumit fel speram sa le vad pe apa ,imi gasisem cel mai bun loc dar nu a fost sa fie data viitoare.Mai am cateva poze de editat din Mikonos,Santorini,Venetia si le incarc.Nasol ca mi sa busit camera si nu mai am focus automat dar poate era si timpul sa o schimb...A suferit indeajuns :).Astept minunatia asta sa fie lansata.
https://www.lytro.com/
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

O scurta privire in Venetia...Frumos dar prea aglomerat...

ionitzady

mai terminat George , nici nu credeam ca exista pe planeta PAMANT asemenea ambarcatiuni , parca-s din filmul INSULA

Intersect

Daaaaa ciudate nave nici nu vreau sa ma gandesc cum sunt amenajata inauntru se poate vedea ca domneste inoxul,luxul cred ca a atins un nou prag.

MBG

Daca tot vorbim de lux si asa mai departe,uite aici "o barcuta" pe care am vazuto in 2009 in port in Rodos si care m-a fascinat:
http://www.superyachttimes.com/editorial/3/article/id/3308
LIfe is to short to stay on the dock!

Intersect

Rodos ofera intotdeauna yachturi extravagante sa rascolesc prin poza ca am si eu ceva sf-uri din Rodos plus yachtul lui Abramovici.

MBG

Stiu ce spui referitor la Rodos.
Anul trecut in septembrie am avut ocazia sa vad la Monaco tras la cheu Lady Moura.
Apoi am dat o fuga pana in Cannes( in mod ciudat nimic notabil ca si yachturi) insa apogeul a fost in Antibes.
In Antibes apa este cea mai adanca si permite cheiajul super yachturilor.
Am facut o vizita pe cheul unde se tin yachturile miliardarilor.
Incredibil cat erau de mari si de luxoase.
Asa in fuga imi aduc aminte de Lady Gulya, Anastasia sau Nivana.
Sa fac ordine in poze(sper sa imi gasesc timp) si sigur voi posta ce am fotografiat acolo.
LIfe is to short to stay on the dock!

Intersect

Santorini si Mikonos ma asteptam la altceva chiar in Santorini am inchiriat masina sa ajung in aproape toate partile insulei dar nu ma impresionat mai deloc.Nici plajele nici restaurantele fffscumpe nici grecii.Nu m-as duce in vacanta.
Primele poze sunt din Santorini urcarea cu Telefericul si restul Mikonos.Mai ales in Mikonos cand iti spune ospatarul ca nu iti poate aduce pizza pe terasa ca or sa vrea si altii doar la separeu.Si da am fost cu unii care in restaurant de peste au comandat pizza dar oricum raspunsul a fost "priceless"  ;D

Intersect

Cred ca ar trebui sa spun de prin lume adunati...Cuplul l-am intalnit prima oara cand am plecat din Galati spre Sfantul Gheorghe putin mai jos de Reni ne-am salutat,pozat si am trecut mai departe.Dupa cateva zile in Sfantul pe plaja cu cine ma intalnesc cu ai mei in sfarsit prind malul din Sfantul dupa 9 saptamani pe Dunare.
Au plecat pe un rau in Cehia apoi au iesit in Dunare si au continuat pana la mare.Ai nostri le-au pus multe bete in roate dar sper sa le fi schimbat parerea dupa 2 mese de peste la tanti Doca(cunoscatori stiu)printre care storceag dar nu de sturion ci de al nostru de Dunare dar le fel de delicios plus placinte de branza.Ridicate de ei la stadiul de cele mai bune bucate mancate vreodata...
Am incercat cu un ultim efort sa ii duc la Dunavat dar nu am putut din cauza greutatii ridicate plus ca eram prea multi in barca.
Au abandonat barca,i-am ajutat sa ingroape catargul si restul echipamentelor pentru la anul,barca este abandonata in ideea ca o sa o gaseasca la anul.Am vorbit in sat sa lase barca dar ii costa prea mult si nu isi permiteau,barca era facuta de Jili din Okume,unul a spus ca ii costa 150 de Eur sa le tina barca in curte.....
Jili are adresa sitului a spus ca o sa ne scrie mai vedem daca se tine de cuvant am sa il sun sau ii scriu sa vad daca au ajuns acasa...Putine poze.
Aveau un butoi de carti,povestea este lunga,navigatie pe timp de noapte se bazau pe luminile de navigatie,periculos dupa parerea mea,flotor rupt a fost legat cu sfori,zile fara vant si padela toate ziua....

Intersect

Vali,Ai nostri au ajuns in Cehia,maine am sa ma conversez cu ei/
Tinem legatura.

kir_gutzakis

Salut,
ne-am intalnit si noi cu ei in amonte, pe Sfantu...bravo lor!
"Cea mai buna barca e cea pe care o ai sau daca inca nu ai una, cea pe care ti-o poti permite azi; nu pierde timp asteptand sa-ti poti lua barca visurilor. Ia-ti o barca si pleaca azi. O barca de 8 m azi e mai buna decat una de 20 peste 5 ani."-Romeo zis Skipper

Intersect

Trebuie sa urc poze cu pasari pentru Pupezica.

radasous

When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

Intersect

Citat din: radasous din Octombrie 30, 2014, 06:27:32 PM
in poza doi nu sunt pasari ?  :)

Pentru pasari :).

Acum vin pasarelele,ce multe poze mai am de urcat si ce greu este de selectionat care din ele se incadreaza in finalisti.

Intersect

Seamana mult cu Delta noastra.Poze deosebite oamnei deosebiti.Am avut autorizatie sa facem poze in zonele in care pozatul este    interzis.Imi pare rau ca nu am o cutie de Coca Cola albastra din timpul Bumba show.