sunbrella sunflower yellow

Creat de Catalin, Februarie 06, 2013, 08:49:53 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Catalin

EEE.... am fieratania montata...sunt bucuros ca a iesit bineeeeeeeee. Domnul Grecu de la Pagreima lucreaza betonnnnn....asa ca daca vrea cineva dau telefon pe privat. Daca aveti probleme de fibra, de barci noi, de...multe chestioare e foarte serios. Chiar am fost asa ...cum sa spun ...surprins...pentru ca in general marea majoritate a firmelor una spun alta se intampla. Aici a zis omu ca se monteaza ...apoi chiar au facut treaba. Maine pun poze ca asta seara nu am mai apucat sa fac. Am si un link  http://www.dunareanautica.ro/ ...face si peridoace. Mie mi-a facut doar inoxul pentru husa de mars...dar ce am vazut la el in curte ...niste dihanii mari de intrai cu toata familia. Unii au curaj de produc ditamai barcile...sper sa fie si piata pentru asa ceva.

Florio

Citat din: Catalin din Februarie 09, 2013, 08:03:08 PM
EEE.... am fieratania montata...sunt bucuros ca a iesit bineeeeeeeee. Domnul Grecu de la Pagreima lucreaza betonnnnn....asa ca daca vrea cineva dau telefon pe privat. Daca aveti probleme de fibra, de barci noi, de...multe chestioare e foarte serios. Chiar am fost asa ...cum sa spun ...surprins...pentru ca in general marea majoritate a firmelor una spun alta se intampla. Aici a zis omu ca se monteaza ...apoi chiar au facut treaba. Maine pun poze ca asta seara nu am mai apucat sa fac. Am si un link  http://www.dunareanautica.ro/ ...face si peridoace. Mie mi-a facut doar inoxul pentru husa de mars...dar ce am vazut la el in curte ...niste dihanii mari de intrai cu toata familia. Unii au curaj de produc ditamai barcile...sper sa fie si piata pentru asa ceva.

Ma bucur sa aud de oameni care lucreaza bine. In general dupa cum ai spus si tu, la noi asta cu seriozitatea e o problema .
Preturile dansului sunt la fel de bune, in limite normale ?

Catalin

Pai ca pret...pe langa fieratanie...care e inox ...absolut tot si piesele de imbinare si holtzsuruburile puse chiar...am mai luat si niste maruntisuri pentru baloanele de acostare si un vartej din inox pt ancora ...si doar 9  batrane am dat ....aa mint am montat si 2 geamuri in continuarea celor mici care erau deja. Nu pot sa va spun de o oferta de la domnul Marian de pe langa Bucuresti...toata lucrarea se ducea la 25-30 de batrane. Nu contest doamne fereste calitatea lucrarilor domnului Marian...arata bestial lucrarile dansului ...dar nu prea negociaza. (huse-prelate.ro)  Si apoi daca lucrarile arata la fel de ce sa nu ma coste mai putin...diferenta o bagam in alte chestioare ...tot pentru barca binenteles. Ori bere.....dar abia astept sa-mi vina materialul din America sa finalizez husa de mars. Cred ca pentru husa de transport am sa folosesc poliplan. Am ceva tot din poliplan dar se pare ca ploua prin el....tocmai am montat azi pompa de santina...o sahara  1100 de la  Epix Marine si am evacuat instant apa din santina. Voi contantenilor aveti mare noroc cu cei de la Epix Marine...sunt multe produse la preturi ok.....  Sper ca cei de la TNG sa faca la fel ca si constantenii...mai multa marfa si la preturi ok.

ionitzady

daca te referi la epix trade din CT am luat si eu si mi s-a parat k , despre pompa de santina , de ce nu detaliezi , poze  , ai taiat dulufud... si mat di. america ???? pret      .  pozeeeee

Catalin

Din constructie sultze surfruner are spatiu in pupa care colecteaza toate apele rebele....asa ca nu am taiat nimic. Asa e copaia asta...iar de material spuneam de sunbrella...sunflower yelow. Am vorbit cu cei din Franta (Dickson) care au ca dealer pentru Romania pe cei de la Aegis Marine  si separe ca pt Europa nu este disponibil. Raman cu comanda din America. Sper sa raspunda favorabil cel de acolo...daca nu ...mai am o varianta in Canada...numai ca stia din Canada au pe 46" nu de 60" latimea.  Iar fac o comparatie de pret ...in Romania New Sunbrella este 13 euro pe m patrat iar in America pe 4,52 m liniari/1,52 latime dai 56 de dolari. Dupa calcule bucata ar insemna 6,95 m patrati pentru 56 dolari adica 8,05 dolari pe m patrat. Deacord  cu transport si vama dar 6.95 m2 x 13 euro x 1.24 tva = 112.03 euro x 4,35 = 487,34 lei. La canadieni as plati 56 dolari +18 dolari = 74 dolari x 3,5 lei = 259 lei . De greutate fabricantul spune ca ar avea 315 grame pe m2 x cu cei 7 m2 ar fi un colet de 2,2 kile cat ar putea sa coste o  sticla de coca-cola de trimis din America in europa ???   Vama e o suma fixa maxim 50 lei si daca ai noroc nu o platesti.....

ionitzady

scuze am inteles gresit Catalin ,am crezut ca ai montat-o in santina ( in dublufund ), mie acolo mi se pare necesara pompa . La fel ca la tine am si eu zona de colectare apa , dar nu ma deranjaza sa o scot cu mana pe cand la dublufund nu am acces. Spor la treaba :)

Catalin

ionitzady

i-mi place , mai ales barile de la prova  (daca tot acum le-ai montat?), sunt cele mai frumoase bari din prova care le-am vazut

Catalin

Mai este o etapa...cea cu husa de mars....apoi trebuie sa dau de baut ca am cam terminat cu renovatul....este o barcuta de vreo 30 de ani pa care am slefuito la exterior.......si la interior. Apoi am dat 2 maini de chit pistolabil, dupa chit slefuit, apoi grundul pentru vopsea  2 maini,  ca am luat mai mult decat trebuie. Si in final vopseaua de la Emex ...galbennnn. Deci husa  va fi galbena...vine din Canada materialul. si il va croitori croitoreasa de la TNG.
Barele si pe mine m-au lasat cu gura cascata cand am luat dihania da la domnul Grecu ...Muncesc la ea de 4-5 luni si vreau sa o dau la apa imediat cum da firul ierbii...sper sa fie toate gata asa cum si cand vreau eu.

Zile frumoase si virusatilor Fir intins

dany

Faina barca,  FELICITARI!! Eu abia am intrat in paine la a mea ,si cand ma uit la ea  si la a ta si iar la a mea...i-mi da lacrimile la cat am de lucru .Nu vreau sa fiu pesimist dar nu stiu cand v-a fi gata ...nu ma angajez la nici un termen limita dar o fac cat pot de bine ,papucul mamii lui[am folosit femininul si masculinul....] Sezonul asta la pescuit il incep tot la stationar...E  FAIN TARE GALBENUL , si s-o stapanesti sanatos

mustatza

salut si felicitari pt efortul depus.eu din lipsa de timp am vandut salupa(doream s-o modific) si am cumparat din italia un hellas open de 5/2m cu consola laterala amplasata spre pupa.acum am o dilema pt ca doresc sa-i montez o prelata pt dormit in barca dar barca nu are montate capse . barca este aproximativ la fel ca barca colegului tiganusmc si nu am acces prin interiorul bordajului pt a monta capse/bulbi cu piulita. care ar fi solutia pt montarea capselor/bulbilor? multumesc

Catalin

Intreb imediat ce ajung la TNG...ca cei de acolo stiu ce si cum. Si buzui imediat cum aflu.

mustatza

Catalin

Deci dupa 2 luni si jumatate a sosit si materialul meu Sunbrella Sunflower Yelow . Intradevar am dat doar 17 dolari pe transport ...dar frateeeee 2 luni jumateeee. Pe 6,4 metri am dat (6,4 x 12 dolari pe metru liniar ) 77 de dolari. Si e lat de 1,54. Daca aveti de gand sa va construiti o husa de mars...comandati din toamna sa va vina in iarna ...apoi pana in mai- iunie sa o puteti pune in opera.

ionitzady

buna treaba , de retinut , ca la anul vreau si eu o prelate de mars ...
  sa ne pui poze cu ea la final si spor la treaba