sunbrella sunflower yellow

Creat de Catalin, Februarie 06, 2013, 08:49:53 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Catalin

Cu siguranta...DAR...sa vedem ce bani i-mi iau unii altii pentru confectionare. Ca sunt destul de multi care cred ca ne pot jumuli ca pe gaini. Am facut doua cereri de oferta  ..si le astept azi...sa vedem. Pe la voi pe la Braila sunt meseriasi de facut huse???

ionitzady

da stiu, l-am dus si pe Bradutu la ei , eu am facut scaunele dar ei fac detoate  , tel il are bradutu.

bradutzu

0745958058
calitatea lucrarilor nu o stiu!
scaunele lui adi nu sunt rele dar am vazut si mai bine!
mai bine te duci sa vb cu ei ca aveau si ceva poze cu lucrari facute de ei!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Sal Catalin am vorbit si eu azi cu cineva pentru o prelata de stationare,mi-a spus ca a mai facut asa ca se pricepe,urmeaza sa ma gasesc cu el zilele astea sa vad ce a mai facut si cum.
Am sa il intreb daca iti poate face si tie si eventual sa va intalniti.
Born to fish,forced to work!!!

Catalin

Catalin

Deci ...ca sa va dau un test de <CUM SA JECMANESTI CLIENTUL> Dupa cum am scris un picut mai sus am facut o cerere de oferta pentru o husa de mars. Am facut asta la 3 firme...TNG ...Lacramioara....si inca una.....DACA stati pe scaun e bine ca va spun oferta TNG....in conditiile in care eu am partea metalica montata si materialul Sunbrella... SUMA ESTE DE 22 MILIOANE VECHI. Am zis in mintea mea ca nu e rochie de mireasa frate e o husaaa nu altceva. La Lacramioara este la jumatate  si in aceleasi conditii....adica restul de materiale (plasticul de geam, capse, poate alte agatatori si manopera) . ASA CA BRAVO LACRAMIOARA... a castigat un client. 

Intersect

Bine ca te-ai hotarat cu cine sa iti faci husa,eu tot astept sa ma sune pretenasul ala,cred ca am sa renunt la el si trec  pe la Lacramioara sa vad cat ma costa si pe mine.

modi

Aloooo , colegii , ..... sa deschid un topic in care sa spun  ca fac prelate ??

Ce-i aia , nene , ..... 22 de milioane ? O fac aia din .... canabis tesut ?

Catalin

Am vazut si o bucata din lucrarea pe care o face acum meseriasul la Lacramiara in curte. Nu a difera cu nimic de cele vazute ca fiind facute de Maria de la TNG. Tot respectul pentru lucrarile doamnei Maria...pacat de cine face pretul .Ma bucur ca este concurenta.

ionitzady

da te rog modi , deschideti taraba

Intersect

Citat din: modi din Iunie 06, 2013, 06:30:43 PM
O fac aia din .... canabis tesut ?

Cred ca sunt pe canabis,mie pentru vanzarea unei barci mi-au cerut 7000 eur ,eu le spun ca pretul este enorm pentru ce imi ofera,persoana in cauza imi raspunde:Da cat e frate sapte mii,da-i incolo sapte mii si facem treaba.Sa mori tu.....
A doua faza este cu un prieten care a fost acolo sa isi faca o prelata pentru stationare,astia i-au cerut 4000 de lei.
Asta al meu nu a inteles.
Care 4000? :o ce 4000 >:( de ce,lei noi sau vechi?
Pai ca noi...vine raspunsul prompt
Asta al meu ceva timp incearca sa le spuna ca barca o are nu vrea o barca noua,numai o husa partiala pentru barca...si nu prea greu de facut...
Adica sincer chiar nu a fost greu de facut,barca este un SeaRay husa aproape un dreptunghi intarit pe margini,suprafata este plana.
Husa a facut-o la un atelier care face inchideri pentru cabriolete,ca si pret undeva la 800 de lei.

Catalin

Abia astept sa se poata apuca de treaba...acum trebuie sa termine ce are in lucru.

Catalin

Salutare dragilor....vreau sa sudez ceva teava din inox...si nu stiu pe nimeni care sa faca treaba asta. Un nr de tel daca are cineva???

bradutzu

sal
eu am sudat rezervorul de inox la un service auto!
adresa: pe centura este un petrom si pe langa el pleaca o strada din centura spre masnita, intri pe strada respectiva si pe partea stanga este un service auto cam la 200 m!
sper sa iti foloseasca!
Sa auzim numai de bine!

Catalin