Quicksilver 470 cruiser

Creat de Cristy, Februarie 22, 2013, 07:44:01 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cristy

Salutari tuturor,
Am deschis acest topic pentru a afla parerile pro si contra in vederea achizitionarii unei ambarcatiuni numita Quicksilver 470 cruiser. Daca ati urmarit, am achizitionat o barca open dar acum inclin s-o vand pentru a achizitiona o barca cabinata. As vrea sa aflu comportament pe valuri, manevrabilitate, viteza de deplasare cu motor de 50 si/sau de 60BF sau normal. Cabina este indeajuns de mare pentru 2 persoane ...etc
Multumesc anticipat celor care-si pot spune parerea pe sleau; pentru ca pretul acesteia este destul de piperat si vreau sa stiu daca isi merita banii.

mustatza

eu am vizionat una care era de vanzare in mahmudia, dar nu ma dat pe spate cabina care-mi pare extrem de mica + ca pt greutaea barcii de 540 kg,50cp cred ca sunt insuficienti.colegul Intersect are ceva mai multa experienta cu un Quicksilver 430.eu pot confirma ca la 430 si 470 cabinele sunt identice ca marime si volum.

Intersect

Salut,eu am un Quicksilver 430 si pot spune ca sunt foarte multumit de ea,barca este foarte stabila
in conditii normalé de exploatare,plus ca se poate naviga costier(clasa c de navigatie).
Barca este echipata cu un motor Mercury de 50 cp-mai mult decat suficient.
Interiorul nu este foarte spatios dar 4 persoane stau fara probleme,in locul de picioare as vrea sa fac o masa reglabila care la nevoie sa se poate lasa si alcatui un pat umpland tot locul.
In cabina am dormit 2 persoane fara probleme(nu este ca si cum ai dormi in pat matrimonial dar se poate)
cel mai bine este ca te poti adaposti de vreme rea,ce ploaie ne-a prins pe Fortuna in toamna si ce bine era inauntru la adapost la un antigel.
Ca si greutate este usoara sprintena pot spune,inainte sa mi-o iau am cautat foarte mult o ambarcatiune care sa imi satisfaca toate cerintele sa fie usoara,stabila si foarte sigura ca sa imi pot lua si familia cu mine tot  ce am gasit pe piata si care se incadrau in banii pe care ii aveam trebuia sa aiba o hiba.
Si nu in ultimul rand finisajele care sunt de exceptie.
Cel mai bine ar fi sa iesim cu ea pe apa,asa iti faci o parere exacta despre ea,o vezi in elementul ai.
Daca esti din Galati sau ai timp sa treci pentru o plimbare esti invitatul meu.
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Cristy

Inca nu stiu ce sa fac. As vrea s-o iau de noua. Am vazut undeva o barca la mana a doua dar nu mi-a placut. Avea culoarea fibrei schimbata - de soare cred, si mai era si putin lovita in prova (era zgariata mai puternic). Am inteles ca cei 50 cP din oferta din nou nu sunt indeajuns si ar trebu sa-i pun 60 cP

Catalin

Cristy

Nu, nu am vazut-o pe cea de la Buzau si nici nu stiu de existenta ei. Poate ma juti cu un link sau poze cu acea barca.

Catalin

Intersect

Citat din: Catalin din Februarie 28, 2013, 08:11:52 PM
Pe cea de la Buzau ai vazut-o?
http://www.barcidevanzare.ro/anunturi/vand-salupa-qucksilver-cu-cabina-motor-30-cp-4t-si-peridoc
Asta este cumva ´ cea de la Buzau`pt ca l-am sunat sí eu in  legatura cu barca si la momentul respectiv nu avea nici un act era neinmatriculabila,dupa un timp ma sunat ca a facut rost de acte.Daca imi aduc aminte bine barca a fost adusa din Franta.In final nu am fost sa o vad,sper sa nu fie aceeasi.

Cristy

am sa-l sun pe proprietar sa vedem ce spune

Cristy

Multumesc de informatii, am cumparat deja un quicksilver 470 activ cu motor de 60 cP NOU. In cateva zile cred ca ii voi face receptia la Tulcea. M-as fi asteptat sa gasesc pe cineva care sa-mi arate puncte forte si neajunsurile acestui tip de barca, dar....nu s-a aratat nimeni dispus sa critice barca sau s-o ridice in slavi; acum in speranta ca nu m-am mai pacalit si cu asta voi vedea iar pe pielea mea.
Multumesc mult colegului INTERSECT pentru amabilitatea de a ma invita la o plimbare, poate vom merge impreuna in Delta in vara asta. Abia astept s-o vad pe apa.

Intersect

Felicitari Cristi sa o stapanesti sanatos abia astept sa o vad :)

Intersect

Nu vrei sa ne spui cum se descurca pe apa.....

Cristy

Ba da. De ce nu?
Sunt INCANTAT de noua achizitie. Este peste asteptarile mele. Acum ii caut peridoc si imi trebuie unul de 850kg sarcina utila iar ceea ce am gasit sunt f scumpe (2600Eur).
Am fost cu ea 2 persoane pana la Mila 23, apoi pana la Sulina si la Letea de 1 Mai; as fi vrut sa mai merg cu cineva dar toti erau ocupati cu gratarele banuiesc...
Nu stiu cum ma voi descurca la vara cind apa va fi mai scazuta - in special pe canale, dar vedem noi. Este cu totul altceva fata de ceea ce aveam inainte. Am probat si cabina si pot dormi 2 persoane fara probleme, iar daca sunt disponibile dusuri (am gasit la un market pungi de plastic speciale pentru incalzirea apei la soare cu cap de dus) este OK - de mancare se face fie pe mal fie la un campingas - ceva usor. Eu am dormit la pensiune de acesta data dar pe viitor cu siguranta voi dormi pe barca. Prelata de mars este buna mai mult in stationare sau pe vreme rea.