Accesorii ambarcatiuni cu motor , veliere si echipamente motoare marine

Creat de Lacramioara, Aprilie 09, 2013, 09:04:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Lacramioara

Buna ziua dragi prieteni navigatori,

Numele meu este Lacramioara  si reprezint magazinul Nautica-shop , din Galati, magazin specializat in comercializarea de accesorii si echipamente barca si motor, consultanta, service reparatii si intretinere motoare marine.
Mi-am dorit foarte mult sa fac parte din discutiile dvs marinaresti si iata ca am indraznit, deoarece este un forum de foarte mare calitate atat in subiecte, continut cat si informatii de f mare folos tuturor pasionatilor de navigatie, si pentru asta il felicit pe dl Vali.
  Va doresc tuturor un sezon  nou plin de lucruri frumoase de vazut si trait, relaxant si sa plutiti numai bine.
  Eu va stau la dispozitie , cu respect , pentru intrebari , curiozitati, lamuriri, informatii tehnice si nu numai, consultanta din domeniul accesoriilor nautice , atat cat imi permiteti  si pot sa ma alatur discutiilor dvs prietenesti.

Cu drag, domnilor
     Lacramioara

Captan

Multumim de prezentare, tot timpul este nevoie de ceva la o barca,asa ca o sa tinem cont. Plus ca, fiind colegi de forum,acum, poate le cumparam ceva mai ieftin!.

Lacramioara

Multumesc pentru calduroasa primire... :)

O sa ma stradui sa va ofer ... informatii complete, diversitate si utilitate in produse si de ce nu... si un pret bun!!!
Asa ca va astept...

Florio

Bun venit, Lacramioara.
Am colaborat bine si la firma anterioara asa ca am motive sa cred ca ai ramas la fel de agreabila si prompta ca pana acum.
Succese !

gvincentiu

Accesorii pentru veliere? Ocheti, blocatori scota, tacheti, diverse saule, scripeti? Chiar am nevoie si daca aveti un catalog la dispozitie ar fi bine, vin eu la sediu/magazin.
Ganduri bune !

Lacramioara

Buna,

Avem accesorii veliere, disponibili pe comanda  cu livrare  in maxim o saptamana .Va  invit la sediul firmei unde va pot arata  modele, dimensiuni, in calatog . Va astept pe DN 26 KM 5 +750 , COMUNA VANATORI , LANGA  INTERMEDIA. Va pot explica cum sa ajungeti la noi, sunati-ma cand doriti sa veniti 0745 884  878.

O seara  frumoasa !

Vali

Ciao Lacramioara si bun venit intre barcagiii din online. Si mai bine sa lasam domniile la o parte, eu sunt Vali si atat :). Ne bucuram ca avem un furnizor de accesorii care pune accent si pe feedback prin intermediul forumului.

Pentru cine e interesat, se pot consulta la firma Nautica Shop cataloagele de la Osculati si de la alte cateva firme, unde oferta e bogata. Inclusiv pe parte de veliere sunt destule repere, singura chestie care m-a interesat si n-am gasit-o (inca) fiind gama de profile de aluminiu pentru catarg si ghiu. Cred totusi ca pe viitor oferta pentru veliere se va diversifica, deci ramane sa ne alimentam pusculita.

Sa fie intr-un ceas bun, si sa ne echipam barcile cat mai bine de la Lacramioara.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Lacramioara

Buna Vali,

Pentru partea de accesorii pentru velier inca nu am o categorie creata pe site-ul www.nautica-shop.ro dar in cateva zile sper sa realizez ceva si sa va surprind  placut ...cand  o sa fie gata o sa va anunt.... Asa ca...sa ne  echipam bine... si din ce in ce mai bine ...
Cu drag

Mihaif99

Citat din: Vali din Aprilie 09, 2013, 07:32:06 PM
Ciao Lacramioara si bun venit intre barcagiii din online. Si mai bine sa lasam domniile la o parte, eu sunt Vali si atat :). Ne bucuram ca avem un furnizor de accesorii care pune accent si pe feedback prin intermediul forumului.

Pentru cine e interesat, se pot consulta la firma Nautica Shop cataloagele de la Osculati si de la alte cateva firme, unde oferta e bogata. Inclusiv pe parte de veliere sunt destule repere, singura chestie care m-a interesat si n-am gasit-o (inca) fiind gama de profile de aluminiu pentru catarg si ghiu. Cred totusi ca pe viitor oferta pentru veliere se va diversifica, deci ramane sa ne alimentam pusculita.

Sa fie intr-un ceas bun, si sa ne echipam barcile cat mai bine de la Lacramioara.

Salut Vali

Tocmai citeam despre trimaranul CLC, sau in fine caiac cu outriggers cum le place lor sa il numeasca filosesc teava de aluminiu, si pe ea nituiesc un "mast track".

Uite topicul in care povesteste evolutia rig-ului
http://www.clcboats.com/life-of-boats-blog/kayak-sail-fun-evolution-of-a-kayak-sailing-rig.html

Si uite
http://www.clcboats.com/shop/boats/wooden-sailboat-kits/touring-kayaks/clc-sailrig-kayak-canoe-sailing-rig.html

pelicanul

Am luat niste antifouling (primer, vopsea si spray) de la Nautica Shop si, dupa ce am primit pachetul am primit si un telefon de la Lacramioara: " Nu ati observat ca lipseste ceva din pachet? Spray -ul antifouling am uitat sa -l pun. Vi -l trimit miine cu alt pachet, pe cheltuiala noastra!"
Nu am mai vazut asa ceva in Romania. Poate doar in Olanda sau Germania. Eu nici nu observasem ca lipsea spray -ul ala. Sper sa o tineti tot asa in ce priveste calitatea serviciilor. Super!
Nu as putea sa primesc o copie a catalogului (un pdf, ceva) pe mail? Nu prea am drum spre Galati - Braila. Multumesc.

Vali

@Mihai: interesanta solutia celor de la CLC, dar pe mine ma interesa ceva pentru un barcaz mai mare, de cruising. Oricum, pana la urma oi gasi eu ce-mi trebuie, daca nu, ca de obicei, construiesc :).

@Pelicanul & Vince: Din ce mi-a zis Lacramioara, cataloagele se gasesc si pe net, cele de la Osculati cred ca sunt cele de aici:
http://www.osculati.com/en/cat/Catalogo_EN.aspx
Mai sunt cateva cataloage la sediul Nautica Shop, dar nu mai stiu exact care sunt firmele, poate ne da Lacramioara ceva linkuri.

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Lacramioara

Buna,

Link de pe site-ul www.gfn.it  pentru accesorii velier:
http://www.gfn.it/index.php?p=xml&cp=479#
http://www.gfn.it/index.php?p=xml&cp=479&xi=118.10
http://www.gfn.it/index.php?p=xml&cp=479&xi=118.16

Aici gasiti accesorii de velier , navigati toate  paginile aferente acestei categorii de la primul link.
De asemenea gasiti si unde  a indicat  si Vali pe site-ul celor de la osculati .

Cu drag

alin66

Buna Lacrimioara,
ma intereseaza pt. un motor mai vechi Yamaha 20A 653, elicea ,eu am doar codurile yamaha , ma poti ajuta?
acestea sunt cele 3 coduri pt. modelele de elice :
626-45949-00-38
650-45941-00-38
650-45943-00-38
multumesc,
Alin

Lacramioara

Buna Alin,

Codurile sunt pe original pe diferite dimensiuni ale elicii, probabil.
Eu acum verific.
Cea care o ai acum ce dimensiuni are?