identificare cabluri mansa help!!!

Creat de dany, Mai 15, 2013, 11:09:34 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

salutare! am nevoie de ajutorul vostru! am mansa din imagini si imi trebuie cabluri pt ea! motorul este un yamaha 20cp 2t ;

Catalin

Cred...ca...important e sa fie compatibile in primul rand cu motorul...apoi te gandesti la lungimea lor....La naiba in mansa nu prea ne uitam...cel putin eu ..cand am vandut motorul am dat cu mansa cu tot ...cand am cumparat am luat o mansa care deja avea cablurile puse. Stiu doar ca erau pt mercury. Deci cauta sa vezi macar ceva SH cabluri si ai sa-ti dai seama.

Lacramioara

Buna  seara,

Cablurile  pentru Motoare  Yamaha au indicatie  C2  sau C8 , C2= diametru de 7mm , C8- diametru 8.5mm . VA  mai trebuie dimensiunea  lor  si cam atat ....

Cu drag,
Lacramioara

dany

BUNA ZIUA.Am postat   pozele cu mansa pt. a-mi spune daca este compatibila cu  un model de cabluri ce pot fi puse la yamaha,tinand cont ca parghiile exterioare capacului de la motor ce actioneaza acceleratia si sensul au fost distruse si va trebui sa le refac.Am mansa si motorul,''bunicul din 79'prezentat la motoare',[care pana la urma nu cred ca e asa de vechi-am auzit si vazut mai multe pareri,nici una la fel privind anul de fabricatie...].Oricum i-mi trebuie cabluri cu L=330,daca tin cont ca mansa se monteaza la tribord[am volanul pe stanga],si parghiile motorului sunt pe dreapta.Am incercat cabluri ,pt mansa universala si nu merg.D-NA Lacramioara,daca aveti asa ceva sunt clientul d-voastra,si eventual la baieti poate gasesc parghiile cu pricina ,daca nu, .....home made.

ionitzady

deci Dany tie i-ti trebuie cabluri pt mansa ta si nu cabluri de yamaha , pt ca altfel se blocheaza .Nu se sincronizeaza acceleratia cu vitezele , iar mansa ca a ta eu nu am vazut.

ionitzady

parerea mea este sa-ti cumperi o mansa cu totul , iar pe pro ba am vazut o comanda suzuki na 12 s care este ca a mea si merge perfect la tine 150 e cu cabluri , contact , etc