Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kama3

Da, eu am problema asta dar pe un alt forum. Doar pe laptop am problema, pe telefon nu.

Vali

Pe mine ma delogheaza forumul daca intru repetat de pe dispozitive diferite - laptop, apoi telefon, tableta, alt laptop si tot asa. Daca intru numai de pe laptopul de serviciu, n-am nici o problema,
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

byteworks

Treaba asta nu e demult; informatii pentru @gupi:
Firefox 67.0.4, 2 cookies de la forum.capcompas.ro, le-am sters si m-am relogat dar nu s-a rezolvat.

Mihai-Andrei Manea

Va salut dragi colegi,
Si eu am o mica problema...de obicei pentru utilizarea forumului folosesc aplicatia tapatalk de pe telefonul mobil. Niciodata nu a functionat sectiunea de mesaje ( nici inbox nici sent )...apare iconita ca am mesaj dar nu afiseaza nimic...iar la sent nu am nimic. In schimb, cand ma loghez pe calculator imi apar mesajele din inbox, dar la sent nu apare nimic.
Nu este o problema grava, dar daca se poate rezolva ar fi perfect [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sam

Salutare tuturor,

Am si eu aceeasi problema cu citirea mesajelor de pe telefon cand folosesc Tapatalk, la fel ca Mihai.
In schimb nu ma confrunt cu problema semnalata de Byteworks.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zodiac

Citat din: Mihai-Andrei Manea din Iunie 27, 2019, 09:38:33 AM
Va salut dragi colegi,
Si eu am o mica problema...de obicei pentru utilizarea forumului folosesc aplicatia tapatalk de pe telefonul mobil. Niciodata nu a functionat sectiunea de mesaje ( nici inbox nici sent )...apare iconita ca am mesaj dar nu afiseaza nimic...iar la sent nu am nimic. In schimb, cand ma loghez pe calculator imi apar mesajele din inbox, dar la sent nu apare nimic.
Nu este o problema grava, dar daca se poate rezolva ar fi perfect [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Te duci in mesaje ! Clic pe modificare setari si bagi o bifa in ''patratica'' cu ''Salvează automat o copie a fiecărui mesaj privat în mesaje trimise'' !
Si ....GATA... !

Sam

Buna dimineata,

Ma confrunt cu o alta problema: am incercat sa accesez forumul pentru a urma indicatiile lui Zodiac cu privire la rezolvarea problemei legate de citirea mesajelor private de pe telefon (Tapatalk) si imi apare doar un mesaj scurt "maintenance".
Primesc acelasi mesaj cand incerc sa ma conectez de pe laptop-ul privat, dar si de pe cel de servici.
Mi se pare ciudat, deoarece nu reusesc sa ma conectez de pe calculator, dar reusesc de pe telefon (Tapatalk). La fel am patit si ieri si vad ca problema persista si azi.
Sunt singurul care are aceasta problema, sau mai sunt si alti colegi in aceeasi situatie?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zodiac

Din cand in cand mi se intampla si mie ! Apare ceva cu ''connection error'' !

Sam

Citat din: Zodiac din Iunie 27, 2019, 01:29:03 PM
Te duci in mesaje ! Clic pe modificare setari si bagi o bifa in ''patratica'' cu ''Salvează automat o copie a fiecărui mesaj privat în mesaje trimise'' !
Si ....GATA... !
Din pacate am incercat cele recomandate de Zodiac, dar nu s-a rezolvat problema (bifa era deja pusa!). Mesajul de eroare pe care il primesc cand incerc sa accesez mesajele private de pe telefon cu aplicatia Tapatalk este: Server error occured:'Call to undefined function TPortal_init() (Security.php:174)'.
Dupa cum a zis si Mihai Manea, nu e o problema mare, dar cu toate astea m-as bucura sa-i gasesc o rezolvare!

byteworks

Citat din: byteworks din Iunie 26, 2019, 08:57:25 AM
In ultima vreme nu ma mentine logat desi pun bifa cu pricina, trebuie sa o fac de fiecare data la intrare in forum. Mai are cineva aceasta problema?

La mine s-a rezolvat vad.

pelicanul

Primesc niste mesaje ciudate pe e mail, ma anunta ca as fi primit ieri niste mesaje personale pe care le-am primit deja de un an jumate la rubrica "mesajele mele" de pe forum. A mai patit cineva chestia asta? O fi vreun virus?

Dbr

Azi de dimineata si eu am gasit emailul plin de mesaje de la forum capcompas. 68 de atentionari precum ca am primit mesaje noi private dar erau notificari la unele mesaje vechi de 2-3 ani

Haiduc

Buna dimineata
Si eu patesc la fel ca pelicanul vin mailuri ca am mesaje in persolale dar mesajele sunt din 2017 nu cred ca este vreun spam, cred ca a umblat gupi prin bucatarie si a rezolvat ceva ca atunci cand ai mesaj pe forum si nu ai de unde sa stii te avertizeaza cu un mail ca ai msj. Buna treaba ca functia asta nu mai mergea cam de atunci de cand e mesajul adica 2017.
O saptamana racoroasa tururor

bbl81

Citat din: pelicanul din Iulie 01, 2019, 07:47:52 AM
Primesc niste mesaje ciudate pe e mail, ma anunta ca as fi primit ieri niste mesaje personale pe care le-am primit deja de un an jumate la rubrica "mesajele mele" de pe forum. A mai patit cineva chestia asta? O fi vreun virus?

da, si eu am primit unul recent.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Don Basilio

am primit si eu atentionari de mesaje private