Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gupi

Salutare

A fost o lista de notificari aparent blocate, care s-au retrimis.
Acum toate  notificarile de mesaje ar trebui sa se trimita la timp.
Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

Vali

Salut Gupi. Cand vreau sa intru pe www.capcompas.ro (nu direct pe forum), imi apare doar "maintenance":
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Sam

Exact aceeasi problema o am si eu!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

dany

am primit cateva mailuri ieri ,ca si cum ar fi fost transmise de pe capcompas de la sofinel;bbl;iris;cristian tutuianu,...si s-au dovedit ca erau convorbiri mai vechi...parca...

Vali

De cateva zile imi apare si mie la fiecare accesare a forumului ca sunt nelogat.

Am observat ca problema se rezolva imediat, in felul urmator: dau click pe logo-ul capcompas, si se reincarca pagina principala, dar in stare logata.

Poate ajuta pe cei care mai au aceasta problema. Poate vede si Gupi si ne ajuta si el.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gupi

Salutare

problema este nitel mai complexa, deoarece forumul nu este in totalitate compatibil cu ultimele versiuni ale limbajului de programare in care a fost scris.
Deocamdata asteptam solutii de la dezvoltatorii forumului.
Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

Vali

Vad ca avem colegi care si-au facut un obicei din a da minus la karma in mod constant altor colegi. La noi pe forum importante sunt contributiile si mai putin reputatia, like-urile etc.

Asa ca am decis sa elimin definitiv functiunea karma. Asta ca sa nu stau sa fac pe detectivul etc, si sa ma pot concentra pe contributii, in putinul timp pe care-l gasesc ca sa scriu pe aici.

Functiunea karma a venit odata cu softul forumului, nu a fost alegerea mea. Din cauza problemelor pe care le-am avut in timp din cauza karma, consider ca e cea mai buna solutie sa renuntam la ea. N-avem nevoie de ierarhii, conflicte etc, ci de un mediu de comunicare echilibrat. Hai ca fug sa bat fibra, ne mai intalnim pe aici :).

bbl81

parerea mea este ca se putea face un soondaj pe tema asta, un vot. Decizia oricum, iti apartine Vali.

Numai bine!
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Vali

Ca sa nu ziceti cumva ca a fugit ala cu banii :D, azi a fost inactiv forumul din cauza ca s-a blocat serverul, fiind platit hostingul doar pana la 31 ianuarie. Maine ajung si platesc ce mai trebuie, si intram in linie dreapta pentru 20-20.

Ce distractiv a fost cand am primit mesaje "ce-ai avut bre cu mine de m-ai blocat", cand de fapt blocat era tampitu' ala de server. Voi chiar ati uitat ca eu nu am calificarea sa blochez useri, fiindca nu am doctorat in management :P?

Intersect

Citat din: Vali din Februarie 01, 2020, 09:50:09 PM
Ce distractiv a fost cand am primit mesaje "ce-ai avut bre cu mine de m-ai blocat", cand de fapt blocat era tampitu' ala de server. Voi chiar ati uitat ca eu nu am calificarea sa blochez useri, fiindca nu am doctorat in management :P?

Ce oameni  ;D
Born to fish,forced to work!!!

kama3

Cu egngleza mea de canal (ca balta e mult spus) intelesesem ca site-ul a fost suspendat. ;D
Deci daca am inteles bine inseamna ca n-are rost sa invat mai multa

acig

Ca sa nu ziceti cumva ca a fugit ala cu banii :D, azi a fost inactiv forumul din cauza ca s-a blocat serverul, fiind platit hostingul doar pana la 31 ianuarie. Maine ajung si platesc ce mai trebuie, si intram in linie dreapta pentru 20-20.

Visa-vis de cheltuielile aferente, nu mai procedam ca anul trecut ?
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

pelicanul

Ba eu zic că da. Contul este pe pagina asta: https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,2941.60.html

Dar cred că ar trebui să ne dea Vali o confirmare că acel cont mai e valabil.

Alex1958

Se pare ca s-au socat si cei Doi Nomazi... Cred ca mesajul serverului a fost de vina.
Oricum, sper ca toata lumea s-a calmat si putem continua cu acest forum intr-adevar util si civilizat!

DoiNomazi

Citat din: Alex1958 din Februarie 04, 2020, 03:42:41 PM
Se pare ca s-au socat si cei Doi Nomazi... Cred ca mesajul serverului a fost de vina.
Oricum, sper ca toata lumea s-a calmat si putem continua cu acest forum intr-adevar util si civilizat!

Nu s-a socat nimeni... :) Grumpy, adica eu, a tras concluzia eronata ca i-a fost suspendat contul. Mesajul era cat se poate de simplu si clar.

Ma bucur ca nu-i asa... :)
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320