Sasanka 660

Creat de pelicanul, Mai 31, 2013, 04:11:27 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Florio

Citat din: pelicanul din Octombrie 02, 2018, 04:31:49 PM
Gata! Nu e a doua cea mai fericita zi din viata mea dar cred ca o sa trec totusi si peste asta.

Next?

Gata, gata?
Păi să bem!  :)

Razvan Evergreen

Citat din: Florio din Octombrie 02, 2018, 05:57:48 PM
Gata, gata?
Păi să bem!  :)
Vineri ma duc la Constanta sa-l sustin! Cred ca o sa-l sustin la Delfinul.

cristiantutuianu

Razvan dacă nu îl poți susține ai nr meu de telefon vin și eu sa te ajut!
;)

Razvan Evergreen

Citat din: cristiantutuianu din Octombrie 02, 2018, 07:48:19 PM
Razvan dacă nu îl poți susține ai nr meu de telefon vin și eu sa te ajut!
;)
Vb si cu nea Gica, sa-l sustinem cum trebuie! :)

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bluewave

il subestimezi ... se baga cu mine la un Nacra F18 ... sa fie ...actiune ... :))
"No Whistling on Board"

Razvan Evergreen

pelicanul

@Vali & Razvan  ;)

Probabil ca da, sau ceva asemanator. O asemenea iola este mult mai flexibila in exploatare si in acelasi timp ramin deschise optiunile de "friendly charter" care s-au inmultit in ultimul timp.  :) Vom vedea.  8) :)

Razvan Evergreen

Citat din: pelicanul din Octombrie 03, 2018, 08:06:22 AM
@Vali & Razvan  ;)

Probabil ca da, sau ceva asemanator. O asemenea iola este mult mai flexibila in exploatare si in acelasi timp ramin deschise optiunile de "friendly charter" care s-au inmultit in ultimul timp.  :) Vom vedea.  8) :)
Barca mea o cunosti, pe Tanase il cunosti, drumul il stii ( Bulgaria pedeapsa) nimic nu te poate opri. Atentie, nu e tuica pe barca!

pelicanul

Citat din: Razvan Evergreen din Octombrie 03, 2018, 09:22:07 AM
Barca mea o cunosti, pe Tanase il cunosti, drumul il stii ( Bulgaria pedeapsa) nimic nu te poate opri. Atentie, nu e tuica pe barca!

Am scos o tona de prostii din barca, acum ca a trebuit sa fac curatenie cu ocazia vinzarii.  :) Printre altele, zeci de conserve de toate natiile, trei sticle de spirtoase si sticla aia de vin de 25 de euro, "pour les connaisseurs".  ;) Cine nu bea, are!  ;D

bluewave

Citat din: pelicanul din Octombrie 03, 2018, 10:32:15 AM
Am scos o tona de prostii din barca, acum ca a trebuit sa fac curatenie cu ocazia vinzarii.  :) Printre altele, zeci de conserve de toate natiile, trei sticle de spirtoase si sticla aia de vin de 25 de euro, "pour les connaisseurs".  ;) Cine nu bea, are!  ;D
Provizii de ...iarna ...pentru urmatorul sezon ...

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

"No Whistling on Board"

Vali

Citat din: pelicanul din Octombrie 03, 2018, 10:32:15 AM
Cine nu bea, are!  ;D

Am cateva sticle de bauturi fine, primite "spaga" cu ocazia livrarii de barci, de care nici nu m-am atins. Ia sa vedem cine ma convinge sa le pun la bataie pentru serbarile viitoare ;). Singura conditie e sa le bem pe o barca cu panze...

Citat din: pelicanul din Octombrie 03, 2018, 08:06:22 AM
Probabil ca da, sau ceva asemanator. O asemenea iola este mult mai flexibila in exploatare...

Si mie mi-a zburat din cap ideea de barca mare cu panze, iar acum la fel ma bantuie imaginea unei barci usoare si rapide, dar cu o bucatica de cabina. Si asa mi-a revenit ideea cu Micro 550 sau ceva asemanator - un mic velier usor si performant, tractabil cu o masina normala, cu loc de dormit pentru 2 oameni. Sa vad de unde incep si cum termin :).

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bluewave

Citat din: Vali din Octombrie 03, 2018, 11:02:54 AM
Am cateva sticle de bauturi fine, primite "spaga" cu ocazia livrarii de barci, de care nici nu m-am atins. Ia sa vedem cine ma convinge sa le pun la bataie pentru serbarile viitoare ;). Singura conditie e sa le bem pe o barca cu panze...

Si mie mi-a zburat din cap ideea de barca mare cu panze, iar acum la fel ma bantuie imaginea unei barci usoare si rapide, dar cu o bucatica de cabina. Si asa mi-a revenit ideea cu Micro 550 sau ceva asemanator - un mic velier usor si performant, tractabil cu o masina normala, cu loc de dormit pentru 2 oameni. Sa vad de unde incep si cum termin :).
Pai, si acum zici ? Cand barca e pe trailer ..pana acum ceva timp , statea pe apa iar la portita era locul ideal sa umplem acele sticle cu ...aer ...

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

"No Whistling on Board"

Vali

Nu-i nimic, mergem si bem pe Trixie, pe peridoc :). Bagam un ventilator sa umfle randa, cate un roman face cu randu' la zgaltait peridocu', si nea Paul in timpu' asta ne spune povesti de pe vremuri :P.

pelicanul

Nea Paul cred ca are si povesti mai actuale pe care inca nu le-a spus. :) De exemplu tura Gibraltar - Pylos. :)

Citat din: Vali din Octombrie 03, 2018, 11:02:54 AM

Eu ma tot uit la asta: https://bateau.com/studyplans/SB18_study.php?prod=SB1