Pe Dunare: Orsova

Creat de Catalin, Iunie 30, 2013, 04:22:36 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Catalin

Si la Orsova ...este extraordinar de frumos.

Catalin

Catalin

Ce vedeti un pic mai sus este Golful Mraconia...daca este plin cu apa este un peisaj de vis.

Catalin

Si un pic de Dunare ..exact la intrarea in Cazanele Mici

Catalin

Catalin

Catalin

Inca

ionitzady

da ce mai luceste bestia ,   offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff   , mai scrieti si voi '' nu mi-a placut cum a mers motorul , a consumat mult , bla bla ''  bv Cataline te-ai aliat cu bradutu sa taiati Dunarea in doua cu bestiile alea negre si lucitoare  :)

scuze de off topic

Catalin

Motorul....hm....acu ce sa spun ....este BESTIALLLLLLLLLLLLLL...potent, nu este zgomotos...nu consuma mult...exact am sa va spun dupa ce fac plinul la rezervor. Barca este stabila si i-mi da incredere ca pot iesi din orice situatie dificila. Cazanele sunt tumultoase si rapide...golfurile sunt mai linistite...cam ca un lac dar cu un pic de curent.

Catalin

Catalin

Catalin

Cazanele Mari si ce vedeti dreapta sus este Ciucaru mare..pe care undeva a doua ori a treia zi am si urcat.

Catalin

Si dupa multe discutii cu diversi si diverse personaje am ajuns la concluzia ca un razboi a imbogatit toata zona de acolo...atunci ce sa mai spunem de americani cand incep unul.

Catalin

Mai toate sunt construite cu banuti proveniti din combustibil dat peste gard la sarbi. Si sunt multe si chiar foarte frumoase...poate gresesc dar nu vad o zona puternic dezvoltata din cauze pur economice.

Catalin

Ce gasiti anapoda la aceasta fotografie???