Un sfat pentru o barca.

Creat de nor, Iulie 18, 2013, 08:25:10 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mandache

Va salut,
si multumesc pentru sfaturile primite. Din pacate nu pot astepta pana anul viitor asa incat ma voi orienta catre o barca de "fabricant". Barca mentionata in postarea
initiala este distribuita si in  Bulgaria dar este produsa in Polonia de catre Dream Point.
Desigur ca astept si alte variante de barci de fabricant care sa se apropie de cerintele mele.
Cu stima,
Mandache

Betto

Dupa doi ani de cautari, analizari, comparari, cautari personale, pe toata lungimea portului Tulcea si imprejurimi, a zeci si zeci de barci, iarna cand barcile stau cu fundul in sus si se poate analiza forma, dinamica lor, masurarea dimensiunilor, eu personal mi-am restrans aria cautarilor la profilul unei singure barci pentru Fishing, care sa-mi multumeasca partial cerintele. Aceasta este Black Sea Fishing. O barca serioasa, stabila, apta pentru glisare cu o motorizare de 15 Hp, construita de cei de la Pronautica -Tulcea: AMBARCATIUNE  BLACK SEA FISHING
Caracteristici Tehnice 
Lungime 5.10m, Latime 1.63m, Capacitate 6 persoane, Motorizare maxim admisa 40 CP, Pescaj mediu 0.10 m, Greutate 200 kg, Capacitate maxima de incarcare 740 kg, Pret 1.739 euro.
Pro: Forma chilei ascutite in prova de "taiere", depicare a valurilor, unghi de stelaj mic si gurne supradimensionate pentru glisare cu motorizari mici, cu o latime foarte suficienta pentru o stabilitate buna si o inaltime de 45 cm la oglinda.
Contra: Greutatea si pretul.

radu andritoiu

200 kg, csm mare greutatea
Sunt variante mult mai ieftine
Si nu cu pretul unei calitati inferioare

Haiduc

Salut @mandache

Incearca si vezi ce barca fac cei de la seramitim poate iti place si este satisfacatoare pentru cerintele tale o pot face in functie de lungimea cizmei pe care o are motorul tau eu am luat una si pare ok

Sa auzim numai de bine

alexmitzu

Bună seara!

Scriu aici în acest post deoarece am speranță că voi primi cele mai bune sfaturi.
Vă rog să mă ajutați cu părerea voastră despre această barcă: https://www.olx.ro/oferta/vand-barca-fibra-ID8cKkh.html

Despre mine pot spune așa: 190cm și 90kg, cred că va conta în calcul, sunt începător, în iulie vreau să dau pentru categoria D, nu sunt pasionat de viteză, prefer siguranța, dar nici să fac 3h de la Tulcea la Mila 23 nu vreau. Am un Mondeo din 2011, 1.6 tdci, 115cp. Cu el vreau să tractez barca, am montat cârligul, trebuie să mai leg instalația electrică.
Scopul bărcii: pescuit la spinning în Deltă cu 1 sau doi prieteni în barcă. Plecarea va fi din Tulcea spre alte localități. Mă gândesc că voi pune pe ea un motor de 15 sau 20 cp, menționez că nu știu greutățile fiecăruia în parte. La capitolul bagaje vor intra: haine pentru 3-4 zile, ceva mâncare plus sculele de pescuit (1-2 bețe de fiecare, trusa cu lingurițe, voblere, etc).

M-ar interesa așa: care este viteza de glisare pentru ea. Viteza de glisare este influiențată foarte tare de greutatea și cp ai motorului? Este o barcă de încredere pentru 2-3 persoane?

Fiind prima barcă pentru mine nu știu ce așteptări să am de la ea.
Vă mulțumesc anticipat!