"Baiaram" la Bucuresti

Creat de modi, Iulie 26, 2013, 12:12:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Captan

Cristian, poti conta si pe mine cat mai sunt acasa. Daca, gasesti o locatie potrivita, ajut din toata inima. Sa nu se inteleaga ca mi-as vrea sticla inapoi  :D !

cristiantutuianu

Am notat  poate treci pe la mine maine sa povestim

dany

Ptiu'mancava-s!!! Abia ce se sparse chermeza aiasta si voi o puneti de alta!!!Se pare ca brigada constanta e foarte hotarata sa ajunga sticla cat mai repede la ei insotita fireste de ceaunele cu pricina :P....Sa vedem pe unde scoate-ti voi camasa[asa cum a reusit Modi s-o scoata  ;) ;) ;)],ce reteta  teribila pregatiti sa fie la nivelul tocanei lui MODI[era sa zic Tanase ;D ;D ;D] ,de unde scoate-ti voi cainele miraculos care a stat inchis intr-o debara impreuna cu un os de 3 kile si dupa 3-4 ore ne-am adus aminte de el si l-am scos la aer victorios fireste,ca osul nu l-am mai vazut ;D ;D ;D........de unde i-l scoate-ti voi pe Tanase?????....sau poate avet-i si voi unul???....daca nu ,poate reuseste Modi sa vi-l aduca in carne si oase ...In sfarsit,este o mare provocare la care sunt sigur ca ve-ti face fata cu succes ,daca sunte-ti toti ca Pelicanul si Acig [pentru care am toata stima],e totul OK.!!!!.Mai mare provocare o sa fie pt. noi astia de la mai mare distanta,sa putem ajunge!!!!Cei de la BRAILA ;),GALATI ;)TULCEA ;)nu prea o sa mai fie scuzabili la prezenta!!!!

modi

Alooo , Constanta , ..... iaca "stafeta" ! E bine , sanatoasa , numa' buna de inmanat !  ;D

Mihaif99

Citat din: Florio din Noiembrie 12, 2013, 04:29:38 PM
Citat din: Mihaif99 din Noiembrie 12, 2013, 09:11:11 AM

Aiurea. O spun sincer! Vali nu are nici o sansa sa ajunga vreodata alcoholic! Dar nici una. Toata stima!
Daca te-am jignit cu asta, te rog sa ma ierti.

La fel si eu. Am ficat prea sensibil pentru sportul asta. O fi bine, o fi rau? Atata sper, sa nu fie din cauza unor probleme de sanatate   :P

Mihai, dupa cum am spus mai devreme, ai fost prezent aici la festival :) aproape in marime naturala si asa cum iti sta bine : intr-o barca .
  Zapacit atunci de aburii de la fata locului, imi fac "Mea Pulpa" : nu mi-a trecut prin minte sa te sun, sa iei pulsul evenimentelor in direct :) .
  Ai fi primit urari de la corul vanatorilor de pastrame si al pescarilor de tocanite :) .

P.S.
  Dincolo de exuberanta prezentare de bucate si licori, trebuie sa va dati seama ca principala activitate a intalnirii a fost intalnirea acestor oameni faini si schimbul de idei . Treabuia sa punctez asta, pentru cei care n-au fost prezenti, ca sa inteleaga si dincolo de figurile noastre de stil, cam cum au decurs lucrurile :) .

Stiu Florio, ca doar sunte oameni cu minte la cap, dar nici un pic de distractie nu strica.
Cat sedpre Vali, voiam sa spun ca mai mult ameninta  :), si cand te uiti in pahar.... limonada  :P   

cristiantutuianu

Ptiu'mancava-s!!! citat din @dany
Cat de des v-a doriti "cenacluri...iiii" de genul asta?
:o ;D ;D ;D
Hai sa vedem pareri si opini!
Ash..tept

cristiantutuianu

modi

Citat din: cristiantutuianu din Noiembrie 13, 2013, 05:04:29 PM
OPA nu zice nimeni nimic ??????????????????
Lasa , frate , ca asa am zis si io prin Iulie .....
Pune-o tu de-o "constanteanca" si ai sa vezi reactii ..... de numa' !

Tu nu-i vezi p-astia ca-s neplutiti ? Si-au tras barcile la mal si le arde de chermeze ( sanchi , mie nu !  ;D )

Fritz

Corect ! Ne-plutiti ... si ne-vorbiti !!!  :)  :o
Am venit la aceasta intalnire ...pentru o pasiune comuna ...Sunt oameni legati de apa , de natura ...care pe forum se contrazic si la prima vedere cad de acord sau aleg cel e mai bun drum....Schimbul de opinii, de cunostinte ...Socializarea in domeniul barcilor...ambarcatiunilor si actiunilor legate de acestea...este de fapt MOTIVUL intalirii .
Imi pare rau ca nu am avut timp suficient sa stau de vorba cu TOTI participantii la aceasta intalnie...Cred ca se pot organiza intalniri de genul asta ...si in natura...fara deranj prea mare... Bem o bere pe ,,bordura" si vorbim de barci...apa , pescuit...! facem schite pe asfalt ...
Multumim lui Modi ..pentru deranj si stres ...A avut mare curaj sa se inhame la asa ceva.  Apreciez curajul in orice forma.  N-am avut cand sa scriu. Intalniri de acest gen ar trebui sa se intample mai des... :)

modi

Citat din: Fritz din Noiembrie 13, 2013, 08:48:26 PM

Multumim lui Modi ..pentru deranj si stres ...

Bai , ..... editeaza-ti , dracului , postarea !!!  ;D ;D ;D
Placerea a fost de partea mea !

............................................................................

Oricand altadata cu toata placerea !!!  ;) ;) ;)
Oricum , mersi de comment .

cristiantutuianu

Citat din: modi din Noiembrie 13, 2013, 05:15:14 PM
Citat din: cristiantutuianu din Noiembrie 13, 2013, 05:04:29 PM
OPA nu zice nimeni nimic ??????????????????
Lasa , frate , ca asa am zis si io prin Iulie .....
Pune-o tu de-o "constanteanca" si ai sa vezi reactii ..... de numa' !

Tu nu-i vezi p-astia ca-s neplutiti ? Si-au tras barcile la mal si le arde de chermeze ( sanchi , mie nu !  ;D )
Citat din: Fritz din Noiembrie 13, 2013, 08:48:26 PM
Corect ! Ne-plutiti ... si ne-vorbiti !!!  :)  :o
Am venit la aceasta intalnire ...pentru o pasiune comuna ...Sunt oameni legati de apa , de natura ...care pe forum se contrazic si la prima vedere cad de acord sau aleg cel e mai bun drum....Schimbul de opinii, de cunostinte ...Socializarea in domeniul barcilor...ambarcatiunilor si actiunilor legate de acestea...este de fapt MOTIVUL intalirii .
Imi pare rau ca nu am avut timp suficient sa stau de vorba cu TOTI participantii la aceasta intalnie...Cred ca se pot organiza intalniri de genul asta ...si in natura...fara deranj prea mare... Bem o bere pe ,,bordura" si vorbim de barci...apa , pescuit...! facem schite pe asfalt ...
Multumim lui Modi ..pentru deranj si stres ...A avut mare curaj sa se inhame la asa ceva.  Apreciez curajul in orice forma.  N-am avut cand sa scriu. Intalniri de acest gen ar trebui sa se intample mai des... :)

Fritz a spus-o foarte frumos si asta e adevaratul motiv ...pentru o pasiune comuna ...Sunt oameni legati de apa , de natura ...care pe forum se contrazic si la prima vedere cad de acord sau aleg cel e mai bun drum....Schimbul de opinii, de cunostinte ...Socializarea in domeniul barcilor...ambarcatiunilor si actiunilor legate de acestea...este de fapt MOTIVUL intalirii .
Modi a spus-o Pune-o tu de-o "constanteanca"

Pai chiar o organizam  deschid un nou topic  pe tema  "constanteanca" sa pastram MOTIVUL

modi

NEEEEEEXT !!!!!

Cand va convine , fratilor ? Pe 4 Ianuarie , sau pe 11 ?
Exprimati-va urgent ca sa stiu cum "impart cartile" . 

acig

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Vali

Oricand vreti, numai sa nu fie viscol :P.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

acig

Cristi doarme;sunt conditii de supravietuire;Vali stie; noi vom fi cu voi!!!!
Va asteptam,cu...drag!!!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten