brigada Constanta

Creat de cristiantutuianu, August 23, 2013, 11:31:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Captan

Astazi a avut loc prima  intalnire a "Brigazii de Constanta".
Sper sa nu se supere Cristian ca scriu in locul lui....... au fost prezenti :
CristianTutuianu, Captan,Acig si Pelicanul.
O foarte placuta intalnire si cu viitoare urmari,eventual cu cresterea numarului de "brigadieri". Depanari de povesti,amintiri,povestiri si prezentari de barci,etc.
Multumim la toata lumea!

cristiantutuianu

Captan nu ma supar am ajuns tarziu in fata calculatorului.
trebuie sa nu uitam si s/y Lindor dorea sa fie prezent (de ...serviciul)
Eu doresc sa  multumesc pentru ca ati dat curs invitatiei.Ma bucur foarte mult ca am avut onoarea sa intalnesc oameni de calitate Mai pe scurt jos palaria

Am fost baietii cumintei poate cu alta ocazie  adica data aviatoare nu o sa stam in fata cu un pahar de suc,
o dam in campeneasca sau eu stiu cum sa zic.......

Oferta ramane in picioare vretii ,sa mesteriti ceva ati vazut spatiu

Am uitat sa stabilim urmatoarea ,next intalnire (tre sa tinem cont de :sa stea vinul din fiert si sa termine o data tataie asta al meu de facut tuica) :o :P :o :P

Sa auzim de bine

Captan

Eu sigur o sa apelez la atelierul tau,  mi-a placut rau ce am vazut pe acolo! Si orice barcagiu are nevoie de ceea ce poti face tu acolo! Saptamana viitoare  ma duc sa vad barca Pelicanului. Iar cu Agic trebuie neaparat sa facem un peste la tabla!

cristiantutuianu

Astept sa apelezi 8) in orice zi din saptamana si weekend adicalea
Si eu imi doresc sa  :o vad barca Pelicanului ,vorbim poate am si eu timp si ne dam ca suntem de la registru naval ;D bagam niste ecusoane 3d sigur impresioneaza sa vezi geamanduri aliniate cand ajungem
Cu pestele la tabla cu Agic eu propun sa infintam o patrula din membri brigadei ,pentru patrulare pe cheu in portul Tomis sa il prindem cand vine sa vedem ce da din coada in barca si nu in ultimul rand sa il ajutam cand doreste sa puna barca la iernat (eu acum ascut electrozi sa iasa sudura "betonnnn"la peridoc-ul dorit de Agic)

Captan

Total de acord cu ce ai propus. Eu plec din oras sambata,dar revin marti, sper sa fie si vremea mai buna! Salutari.

acig

Dragi colegi ma bucur ca ne-am intalnit!!!!
Tocmai mi-am pus barcuta la adapost ca vajul E MARE,bre!!!
De acord cu vinul ala care nu mai sta din fiert si in total dezacord cu toamna asta pacatoasa!
Pai ar trebui sa ne intalnim cat inca pastrama si turbulelul  face legea pe aici si sa ne depanam povestile,aspiratiile si esecurile pe care ceilalti sa nu care cumva sa le repete;
Slab de tot acum cu chestiile alea care dau din cada si care ar trebuii sa se rostogoleasca in barca;norocul este ca la nevoie mai gasim si din Egeee ceva pe la noi;rezolv eu asta, e bine?
In general am disponibilitate maxima!!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

cristiantutuianu

Agic bine ziceam ,pastrama :o  asta intalnire estem aferim .
Poate dau si de Cristy il corupem cat dureaza.
Pe langa astea a venit inca o veste buna tataie a terminat tzuica si sunt sanse foarte mari sa vina din NW un "mini"transport de palicoooo.
Suna periculos..... 8)

Cristy

Pana la urma ne-am întâlnit "face to face" chiar dacă după întâlnirea mare. Îmi pare rău ca am lipsit la prima adunare .... Dar poate la celelalte voi fi disponibil. Am schimbat câteva păreri cu Cristian, discuția a fost ok, sper sa mai fie planificate si alte întâlniri.
M-a bucur încă o data pentru înființarea Brigăzii Constanta pentru barcagii

cristiantutuianu

Trebuie sa vedem
Care , cum are timp si dispozitie. Vorbim , stabilim, hotaram si "ordonanta de urgenta pentru adunare" :D

cristiantutuianu

IN DATA DE  23 -11- 2013 (ADICA MAINE  :D ) LA ORA 12.00 TRECUTE FIX .
;D ;D ;D"LA CEREREA PUBLICULUI  MARE ADUNARE MARE" ;D ;D ;D
=============================================================
ORDINEA DE ZI:   :o
- POVESTIM
- PUNEM TARA LA CALE
- (  ::) A STAT DIN FIERT TULBURELU ' TZUICA ::)  )
- VOIOSIE ( de la Vali citire)
- PROPUNERI
=============================================================
MAINE CANTINA SE AFLA IN DERATIZARE ASA CA   - PACHET PENTRU PAUZA MARE -

ASTEPTAM  ("RECRUTAM; INCORPORAM;MOBILIZAM" ;D) NOI MEMBRI 
PENTRU CONTACT BRIGADIERUL DE SERVICI LA  0744xxxxxx

VA ASTEPT !

acig

Publicul intodeauna stie cel mai bine....
Ma supun si execut intocmai:bere sau vin?
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Captan

Si eu prezent,in principiu, +/- 10%.

acig

precizie de Captan!!!
Te asteptam 90%

cristiantutuianu

Citat din: acig din Noiembrie 22, 2013, 05:15:45 PM
Publicul intodeauna stie cel mai bine....
Ma supun si execut intocmai:bere sau vin?

Raspunsuri corecte:
a=vin cu bere
b=bere si vin
c=tuica
d=ce doreste fiecare

;D  ;D ;D ;D ;D ;D

bluewave

dupa discutia cu Nicu (Pelicanul), dau peste acest topic ... neaparat cand apar in 'orasul natal' trebuie sa va cunosc.
"No Whistling on Board"