brigada Constanta

Creat de cristiantutuianu, August 23, 2013, 11:31:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Citat din: bluewave din Decembrie 04, 2013, 01:32:37 PM
dupa discutia cu Nicu (Pelicanul), dau peste acest topic ... neaparat cand apar in 'orasul natal' trebuie sa va cunosc.
Te asteptam  ;)
ai primit MP-ul

cristiantutuianu

Pe 5 aprilie (sambata asta )
Va astept la o adunare a brigazi  in locul in care a luat fiinta brigada
Astept propuneri pentru ora la care sa inceapa...... de terminat trebuie sa terminam la 16.00 asta e .................am un eveniment la care nu pot sa lipsesc. Eu unul sunt aici pe metereze

Astept confirmari ...care cine vine (sa stiu cate scaune bag in atelier  ;D ;D ;D ;D )
Va astept!

Cristy

Dacă ești gazdă și ai și ceva probleme la 16:00 ...atunci fixează o oră de întâlnire pentru a avea un subiect de dezbatere.

Moshu

Daca mai "recrutati / incorporati" noi membri (vezi anuntul de la adunarea precedenta :) ) voi fi si eu prezent indiferent de ora la care se incepe (se anunta ploaie pentru sambata asa ca o sa zic pas partidei de pescuit programate - pentru carcotasi ;) e vorba de balti cu taxa neafectate de prohibitie).

P.S. mai sunt valabile cele 4 variante de raspuns ? ;D
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

cristiantutuianu

Eu sunt de la ora 08.00 la "locul  faptei" .......
Asa ca stabiliti  ......chiar daca e ora 12.00   avem 4 ore  la dispozitie .

Da sunt valabile @moshu

Cristy

Ok - voi veni negreșit.
Posibil pe la 9:30 sau 10

acig

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Blebeanu Lorin

cristiantutuianu

10.00 trecute fix va astept !

acig

Cristi, multumim pentru initiativa si organizare!!!!!!(multe aplauze!)
Pai sa stiti si voi celalti ca ne-am adunat la 10.00 si am ne-am despartit de gura nevestelor care sunau intruna, parca pe  la 16.00!!
Brigada se intareste,Mosu e cu noi!!!!!
Ne mai adunam noi,va ateptam si pe voi,colegi de pretutindeni!!!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Blebeanu Lorin

Asa e, multumim!
Si legat de intalnirea de ieri cred ca-i o idee buna deschiderea unor noi subiecte in aria "alte sisteme de constructie".
De catre Cristi, logic, nu?
Doar sunt extrem de interesante...

cristiantutuianu

Cu placere  ! Asa cum spune  acig
Citat din: acig din Aprilie 05, 2014, 11:01:58 PM
Brigada se intareste,Mosu e cu noi!!!!!
Ne mai adunam noi,va ateptam si pe voi,colegi de pretutindeni!!!!
Chiar asa ....a fost o adunare super trebuie sa nu uitam ca si Vali a fost prezent "telefonic" Pe scurt o adunare super si la obiect.
Sa dea Dumnezeu la mai multe!

Moshu

Multumesc Cristi, multumesc Domnilor.
Mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc personal si sa particip la aceasta intalnire agreabila si informativa, intalnire care, in alte circumstante, sunt convins ca s-ar fi intins pana in noapte  ;)

@acig - multumesc, puteti conta pe mine

@crititutuianu - n-am uitat de link-uri doar ca n-am avut timp (ghici ce am facut ieri ;D), ti le transmit cand ma intorc de la Galati
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

bogdant28

@cristi tutuianu , mersi de invitatie. M-am abonat si eu la forum si o sa-l citesc cu bucurie de acum inainte.

Imi pare rau ca nu pot sa particip la intalniri pt moment. O sa fiu prezent doar pe forum. La sfarsitu verii o s-ajung acasa din voiaj si o sa-mi iau si o barca (momentan sunt in cautari)

La cat mai multe postari pe forum, vreme buna la toata lumea si cat mai multi pesti/beri cu barcile.

Bogdan

Captan

@Brigada Constanta. Pregatiti-va ca vin!!!!!!! Incarc acum din Norvegia si in jur de 20-21 sunt acasa.Uraaaaaaaaa!
Salutari la toata lumea.