brigada Constanta

Creat de cristiantutuianu, August 23, 2013, 11:31:30 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Citat din: bogdant28 din Mai 13, 2014, 04:25:11 PM
@cristi tutuianu , mersi de invitatie. M-am abonat si eu la forum si o sa-l citesc cu bucurie de acum inainte.

Imi pare rau ca nu pot sa particip la intalniri pt moment. O sa fiu prezent doar pe forum. La sfarsitu verii o s-ajung acasa din voiaj si o sa-mi iau si o barca (momentan sunt in cautari)

La cat mai multe postari pe forum, vreme buna la toata lumea si cat mai multi pesti/beri cu barcile.

Bogdan
Multumim de urari ...te asteptam !
Citat din: Captan din Mai 13, 2014, 07:31:55 PM
@Brigada Constanta. Pregatiti-va ca vin!!!!!!! Incarc acum din Norvegia si in jur de 20-21 sunt acasa.Uraaaaaaaaa!
Salutari la toata lumea.
Hai Captan ...ca intri in carantina sub directa supraveghere a lui Acig ..pentru reducerea perioadei de carantina se urmeaza un tratament cu BERE  (3 beri baute =o zi minus din perioada)  ;D ;D ;D

Captan

Cristi, sa o luam incet ca am fost la dezalcolizare voiajul asta. Dar totul incepe ........cu o bere,nu?
Nicu si-a dat barca la apa?Dar nea Gica?

acig

Salut Capitan,
Cristi este destul de ocupat cu Mosu care face o barcuta superba; fotografiile cred ca le-ai vazut;e vorba de Babutza!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca imi permit sa iti raspund eu care tocmai am fost la ,,santierul naval'';se lucreaza in draci;Da Nicu si-a dat barca la inceputul luni mai cred;eu nu,abia am dezbracat-o de ,,cojoace",finalizez un antifurt pentru motor  si pentru ca si la mare este prohibitie pana pe 01 iunie,cred ca in jur de 26-27 o bag si eu  in sezon;In rest Brigada iti doreste voiaj placut si imbelsugat ;
Sa ne vedem cu bine!!!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Moshu

acig: "... pentru ca si la mare este prohibitie pana pe 01 iunie..."

Daca tot insisti ca e prohibitie la mare pana pe 01 iunie si n-ai vrut sa ma crezi cand ti-am spus ca NU este prohibitie decat la guvide si NUMAI pana pe 30 mai, inclusiv (pe 31 e liber ;D), iti redau mai jos cateva extrase din "Ordinul nr. 83/2014 privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie a resurselor acvatice vii în anul 2014 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 116 din 17.02.2014", preluate de pe site-ul ANPA (http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/2011/05/Ordin%20PROHIBITIE%202014.pdf)

"Art. 1.
(1) Se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 1 aprilie-30 mai inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, inclusiv Golful Musura, pe o durată de 45 de zile, în perioada 1 aprilie-15 mai inclusiv, cu excepţiile prevăzute în prezentul ordin.( ... )
Art. 5.
( ... )
(2) În apele Mării Negre se interzic:
a) prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1), pescuitul specializat al rechinului cu traul, ohane şi paragate, precum şi capturarea, deţinerea şi comercializarea acestuia, de la data intrării în vigoare a prezentului ordin până la 30 aprilie inclusiv şi în perioada 15 octombrie - 30 noiembrie inclusiv;
b) reţinerea la bord a femelelor de rechin gestante, tot timpul anului;
c) pescuitul sturionilor, tot timpul anului, cu excepţia pescuitului în scop ştiinţific şi a pescuitului reproducătorilor în stare vie pentru programele de populare de susţinere a Dunării şi dezvoltare a acvaculturii de sturioni;
d) pescuitul guvizilor, pe o durată de 30 de zile, în perioada 1 mai-30 mai inclusiv;
e) pescuitul delfinilor, tot timpul anului, menţinându-se obligativitatea raportării capturilor accidentale de delfini inclusiv din ZEE (zona economică exclusivă).
(3) Pescuitul calcanului se supune dispoziţiilor Regulamentului (UE) nr. 24/2014 al Consiliului din 10 ianuarie 2014 de stabilire, pentru 2014, a posibilităţilor de pescuit pentru anumite resurse halieutice şi grupe de resurse halieutice din Marea Neagră.
(4) Pentru pescuitul calcanului se folosesc unelte (setci) cu dimensiunea ochiului de plasă egală sau mai mare de 400 mm (2a ≥ 400 mm), iar dimensiunea minimă a exemplarelor care vor fi reţinute pe timpul pescuitului va fi de cel puţin 45 cm (lungime totală).
(5) Prin excepţie de la prevederile art. 1, speciile marine de peşti, altele decât cele prevăzute la alin. (2) şi (3), sunt permise la pescuit tot timpul anului, cu folosirea uneltelor specifice autorizate;

N.B. scuze pentru off-topic, am vrut doar sa clarific lucrurile in ideea ca poate mai sunt si altii interesati
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

Captan

Merci nea Gica.
Iar imi incurca astia planurile si mai intarzii o zi, doua.N-am auzit in viata mea, in Norvegia sunt si au oprit incarcarea ca........nu bate vantul. Gazele care ies din tancuri(de benzina) stau p'aci si nu vor sa plece si ei au oprit incarcarea sa astepte vantul! Mare ti-e gradina Doamne!
Dar oricum, am bilet de avion in buzunar.
Ma bucur ptr lucrarea lui Moshu si Cristi, arata super. Ajut si eu la echipare cu ceva accesorii daca este nevoie. Spor la treaba baieti!

bluewave

Salutare Cristian

daca sunteti pe la santier maine ... poate ne vedem ... sunt in trecere prin c-ta in drum spre RAID...

La buna vedere,
"No Whistling on Board"

cristiantutuianu

Un telefon cand ajungi in Constanta .
Teoretic da  suntem pe "santier"  :)

bazare

Salut tuturor,
Nu sunt in tara pana pe 6 mai dar as veni si eu bucuros la o intalnire dupa aceasta data.
Daca mai sunt scaune desigur :)

O zi buna va doresc!

cristiantutuianu

Citat din: bazare din Mai 26, 2014, 09:42:00 AM
Salut tuturor,
Nu sunt in tara pana pe 6 mai ??????dar as veni si eu bucuros la o intalnire dupa aceasta data.
Daca mai sunt scaune desigur :)

O zi buna va doresc!
6 mai ???? 2015???

bazare

Scuze  ;D lucrand in ture de 30 de zile mai ma incurc in calendar. Iunie am vrut sa zic.

Innotrics

Salut!

La indemnul lui nea' Cristi Tutuianu, am descoperit si eu Brigada. Scriu aici desi vad ca nu s-a mai vorbit in topicul asta de ceva vreme. Cred ca discutiile si-au mutat platforma de pe web pe GSM, sau la "santier". :))
Stefan ma cheama, sunt boboc in ale barcilor, dar sunt pus pe invatat.
Daca se mai organizeaza uneala, si se accepta neinitiati, subscriu cu placere.

Cu respect!

cristiantutuianu

Citat din: Innotrics din Iulie 03, 2018, 03:18:11 PM
Salut!

La indemnul lui nea' Cristi Tutuianu, am descoperit si eu Brigada. Scriu aici desi vad ca nu s-a mai vorbit in topicul asta de ceva vreme. Cred ca discutiile si-au mutat platforma de pe web pe GSM, sau la "santier". :))
Stefan ma cheama, sunt boboc in ale barcilor, dar sunt pus pe invatat.
Daca se mai organizeaza uneala, si se accepta neinitiati, subscriu cu placere.

Cu respect!

Da asa e cu platforma e ori GSM sau la terasa restaurantului DELFINU (e din cauza la bere ) ;D ;D ;D .Adunarile se fac prin metode conventionale ...telefon si mesaje telefonice (despre ce si cum se trimit mesajele va explica colegul pelicanul )

pelicanul

Citat din: cristiantutuianu din Iulie 04, 2018, 08:52:25 AM
...................(despre ce si cum se trimit mesajele va explica colegul pelicanul )

;D ;D ;D

dorely

bluewave

unii de prin brigada asta isi mai fac veacu si pe la ...lunca ... prin natura ...deh asa e cu wk-urile
"No Whistling on Board"