Ajutor de la priceputi...va rog!

Creat de mariusm piesenoi111, Martie 26, 2015, 01:37:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mariusm piesenoi111

Buna ziua priceputilor...
Am o mare rugaminte.
Cine ma poate lamuri si pe mine legat de ce material ar trebui sa folosesc pentru a etansa niste gauri date de mine in oglinda barcii ce face subiectul acestui thread.
Mai exact...am dat patru gaurele pentru a prinde rotile de transport pe oglinda barcii si as vrea sa stiu cu ce le etansez/sigilez inainte de a pune rotile si implicit suruburile( sa fie vopsea...de care? sa fie rasina..de care?ca habar nu am .
Am postat si pe barcaholic dar nu inteleg de ce imediat ( sub 30 min) dupa postare postul meu e deja arhivat si trecut la vechi......nu e cu necitite de la ultima vizita ca aici..:(
Multumesc foarte mult de sfaturi...in avans!
Marius

renata

Salut Marius ! iata cum am procedat eu : am facut niste chit din rasina si fulgi de stratimat am confectionat niste cepuri din lemn din coada de matura leam batut bine folosind chitul  in gaura respectiva , dupa uscare am intervenit cu flexu raschetind pe un diametru de 4 ori mai mare ca cepul pina la fibra am folosit doua straturi de petic de stratimat cu rasina si dupa uscare raschetat si umplut cu gelcoat diferenta pina la nivelul plat al oglinzii si apoi iar finisat la smirghel . succes !

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

mariusm piesenoi111

A propos ....ce o mai face Rumpi al nostru ca ...long time no see!
Stiu ca no news=good news dar tare as vrea sa stiu ce mai face....
Sper sa fie OK!

Mihaif99

Citat din: mariusm piesenoi111 din Martie 26, 2015, 01:37:18 PM
Buna ziua priceputilor...
Am o mare rugaminte.
Cine ma poate lamuri si pe mine legat de ce material ar trebui sa folosesc pentru a etansa niste gauri date de mine in oglinda barcii ce face subiectul acestui thread.
Mai exact...am dat patru gaurele pentru a prinde rotile de transport pe oglinda barcii si as vrea sa stiu cu ce le etansez/sigilez inainte de a pune rotile si implicit suruburile( sa fie vopsea...de care? sa fie rasina..de care?ca habar nu am .
Am postat si pe barcaholic dar nu inteleg de ce imediat ( sub 30 min) dupa postare postul meu e deja arhivat si trecut la vechi......nu e cu necitite de la ultima vizita ca aici..:(
Multumesc foarte mult de sfaturi...in avans!
Marius

Baga silicon sikaflex din belsug, daca gaurile sunt mici.  Dupa ce strangi suruburile, stergi surplusul cu o carpa.

Pentru gauri mari (10 - 12 mm)  baga epoxy de jur imprejurul gaurii, apoi silicon sikaflex la montarea suruburilor.

Tudor

Salut,
In completarea recomandarii formulate de Mihai, iti sugerez sa folosesti Sikaflex 291. Poti incerca aici: http://www.sikamagazin.ro/cumpara/sikaflex-291-adeziv-marina-la-300-ml-1187081 (am luat de la ei in 2013, insa anul trecut cand am incercat sa mai cumpar nu aveau pe stoc si mi-au impus o comanda minima complet neinteresanta – 12 bucati parca; poti incerca, este posibil sa-si fi schimbat intre timp abordarea).
Eu am achizitionat produsul de aici: http://www.yacht-tng.ro/accesorii/skip/-Silicon-SIKAFLEX-843

Vei primi Sikaflex 291i, este varianta imbunatatita a lui Sikaflex 291 (care a fost scos din productie), procesul de polimerizare fiind ameliorat prin folosirea tehnologiei i-Cure:  https://www.youtube.com/watch?v=J4uOk8kY9o4