Radu Theodoru

Creat de byteworks, Noiembrie 04, 2014, 09:21:04 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

byteworks

byteworks

Emisiunea se poate urmari online : Destine ca-n filme, Radu Theodoru incepe la minutul 15:25, vorbeste bineinteles si despre barcile lui, Hai-Hui , Decebal si calatoriile lor.

Florio

Citat din: byteworks din Noiembrie 05, 2014, 08:27:24 AM
Emisiunea se poate urmari online : Destine ca-n filme, Radu Theodoru incepe la minutul 15:25, vorbeste bineinteles si despre barcile lui, Hai-Hui , Decebal si calatoriile lor.

Foarte interesant. Cu atat mai interesant cu cat si domnul Paul Butusina ne-a mai povestit despre acele expeditii, despre acele vremuri... 

rexsailor

multumesc Cosmin!
aseara am vazut anuntul dupa miezul noptii si am cautat ceva online da' n-am nimerit!
indiferent de ce si cum, RT este parte din istoria barcilor din RO!
nu-mi spune ca nu se poate, ci spune-mi cum se poate !
pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic!        ( eduard burke )

byteworks

Nu stiu daca am mai spus, instructorul meu de planor a fost in unul din echipajele Skipperului, cred ca in Circumterra, dar s-a ferit intotdeauna sa povesteasca despre voiaj, oricum este un om deosebit doar cam tacut.
Domnul Radu Theodoru este poate nationalist, rigid, iar scrierile lui sunt un pic cam alambicate si sofisticate totusi intr-un stil foarte utilizat in literatura secolului XX, este totusi unul din autorii mei preferati - si aviator si marinar, ce mai!

Captan

Eu l-am cunoscut personal pe Dl. Radu Th. Cand a vandut hai Hui 2 si au venit sa-l ridice din P.Tomis. Am stat putin de vorba cu dansul, atunci.
Si de curand l-am cunoscut pe Jacoppo, constructorul lui Hai Hui si alte multe sute/mii de marci - un maestru. Acum are 80 ani si tot de barci se ocupa.
Stima si respect.