Intrunire la Braila

Creat de ionitzady, Septembrie 09, 2013, 11:46:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ionitzady

:o bradutzu i-a fost frica sa vina cu barca la braila , ai vazut si tu dany , la braila nu poti veni cu orice .... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D .

si mie mi-a facut placere sa te cunosc dany , cat despre fritz ... , ar trebui rapit ca-n filmele alea de comando si pus la treaba

bradutzu

sa ne traiesti Dany ca si tu esti de pus la rana!
te asteptam in zona noastra asa cum ai promis........sa nu cumva sa uiti!
salutari!
Sa auzim numai de bine!

Fritz

Dany...daca nu te-ai dus cu barca...??? ce ce te-ai dus ??? Prea sunt astia doi fericiti sa te cunoaca !!! :)
Ceva bidoane? motorina ? tulburel??? Deja e dubios ce se intampla pe-acolo !! Prea va iubiti voi brusc si ,,dezinteresat ! ::)
Si mai lasati mai oameni buni peste si in balta !!! Pai ai prins unu' de 20 de kile si maine te duci iar...Una doua...somn... Obletele nu mai serviti?  Un macrou congelat cu ,,omega 3 " prins in 2000 ...Era mai putina poluare atunci !! :o  ...

ionitzady

da da bine fritz , ori ai neamuri la contrainformatii ????? , a venit omu cu o tuica buna si repede l-a luat in vizor ilicitu ... . Dar deliciul sosului de limba l-a facut o palinca de maramuresi care doar bradutzu si cu mine a gustato , asa ca doar el o boate comenta .
  Eu zic sa vi si tu pe acilesica sa vezi ce s-o intampla ::)

dany

Salut si buna dimineata.Miercurea trecuta,,am primit propunerea de a face o plimbarica la Braila.Bunul meu prieten si partenerul meu de pescuit,Dan,avea o deplasare in interes de serviciu si stiind ca am oarece prieteni in zona mi-a facut invitatia de nerefuzat.Asa ca joi la pranz,am fost la intalnirea pe nevazute cu Ady,in parcarea unui supermarchet,din faimosul oras Braila....Dan, s-a dus in treaba lui iar eu cu Ady am servit pranzul si am plecat in graba la Dunare ,unde am facut cunostinta cu tovarasa lui de nebunii [cu barca se-ntelege].O plimbare pe Dunare a incheiat vizita din port si am plecat spre casa lui Ady,unde si-a facut prezenta si Bradutu.Intalnirea a fost de'' taina'' ,in barlogul lui Ady,inconjurati de scule de pescuit,motoare,de barci fireste,bancuri de lucru,lucruri vechi si noi,puse intr-o ordine numai de el stiuta.Toti vorbeam in acelasi timp,dorind sa ne spunem cat mai multe,sa ne povestim partide de pescuit,sa ne laudam bidiviii,sa ne ...etc....stiind ca timpul este scurt,datorita mie care trebuia sa plec din clipa in clipa caci depindeam de programul prietenului meu .Dupa ce am promis ca ne v-om revedea la o partida de pescuit,in zona lor fireste ,am plecat spre casa .Am planuit tot drumul cu Dan cum v-or veni moldovenii sa le faca mucii[scuzati]haturi la oarece crapi de dunare,pe care broscarii astia nu reusesc sa-i prinda  ;D ;D ;D.Acum ,ne ''ascutim''carligele pt.intalnirea noastra,si poate cine stie  om pune de o mamaliga si o saramura cat de curand .....moldoveni versus broscari....doamne abia astept sa va batem pe terenul vostru[asa cum au facut turcii aseara -scuze pt. impatimiti ai fotbalului] si ca sa fim siguri de victorie s-ar putea sa venim si cu oarece tulburel sau tuica ca sa va adormim vigilenta..... ;)

ionitzady

voi veniti cu ce treabuie si ... poate ne-o adormii vigilenta dar ni se scoala o pofta de dat la somn ..... , ''de numai noi ii putem prinde ''  ;D ;D ;D ;D

Vali

Salutare, am separat discutiile despre intalnirea de la Braila din topicul despre pilotine, ca sa ramana subiectul pilotinelor dedicat. Mai asteptam detalii ale veseliei ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Scuze Vali,dar ne-a luat valul si ne-am pierdut in "meandrele concretului"' ;).Multumim ca ne-ai aratat calea!Cat despre" ciocalaii "astia doi ,avem noi ace de cojoacele lor....

bradutzu

asteptam sa vedem ca va poate pielea.... 8)
mai intai veniti si mai vedem care pe care...... ;D
Sa auzim numai de bine!

Vali

Cred ca ar fi foarte misto sa facem o miuta de pescuit pe judete, il luam arbitru pe veteranul Modi, iar habarnistii de-alde mine fac galerie pe tacute :D.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Ciby

Citat din: Vali din Septembrie 12, 2013, 11:22:56 AM
Cred ca ar fi foarte misto sa facem o miuta de pescuit pe judete, il luam arbitru pe veteranul Modi, iar habarnistii de-alde mine fac galerie pe tacute :D.
Sigur vrea Modi sa stea in tabara arbitrilor?
Mai bine-l bagam intre pescari, ca nu este din aceia carora sa nu le placa pescuitul. Mi-e teama ca daca este tinut departe de undita sa nu sufere prea tare!
Si stii cum este omul la suparare, devine subiectiv!

PS
Acum am inteles!
Bucurestiul nu este judet asa ca daca ai buletin nu esti admis decat ca arbitru! ;D

bradutzu

Nu ai inteles nimic Ciby!
el are de scris povesti frumoase asa ca trebuie sa stea cu bunghiu pe toata lumea sa aiba ce scrie si povesti in modul sau unic!
Sa auzim numai de bine!

dany

La scurta noastra intalnire,am facut o aroganta precum ca bacaul este cat galatiul si braila la un loc,asta datorita lor, care se laudau cu orasele lor din care fac parte.Respectiva aroganta a fost trecuta cu vederea din respect presupun,ca abia ne cunoscusem,dar eu continui si le propun sa participe impreuna impotriva bacaului ;D,asta ca sa  aratam ca suntem urmasi demni ai lui STEFAN care se luptau cu turcii,mult mai numerosi cum stim cu totii [numele meu este Laios,bunicul fiind ungur si bunica poloneza-Erghitovski,astia din partea tatalui] ;D ???moldovean "get beget'',ce mai....

Ciby

Citat din: bradutzu din Septembrie 12, 2013, 02:09:16 PM
Nu ai inteles nimic Ciby!
el are de scris povesti frumoase asa ca trebuie sa stea cu bunghiu pe toata lumea sa aiba ce scrie si povesti in modul sau unic!
Corect!
Si pentru suparare trebuie un medicament rosu, demisec. Ai vazut cate amintiri frumoase ii raman pe urma, are de scris de nu mai face fata!

bradutzu

aham! si ceva seama de corcodusa single barrel
da numai sa mai scrie cate ceva ca le-a inprastiat pe tot forumul si lea lasat cam neterminate asa ca daca nu termina de scris intra in carantina si la demisec si la single barrel
Sa auzim numai de bine!