Ai o pasa proasta ? Esti capsat ? Da un click aici .....

Creat de modi, Octombrie 15, 2013, 11:42:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

acig

Un popă merge cu taxiul. Mergând șoferul dă peste o groapă în asfalt, și enervat strigă "să-mi bag p..a.", părintele tace. Mai merg o bucată de timp, povestea se repetă, șoferul iar "să-mi bag p..a". Părintele stă și rabdă. La a treia ieșire a șoferului, părintele nu mai rabdă și-i spune: "Fiule, de ce înjuri așa urât, mai bine în loc de înjurături ai spune, Slavă Domnului". Taxistul se înroșește, se calmează și merge mai departe, dar hop și lovește cu roata într-o gură de canalizare neastupată, de sare roata de la mașină, șoferul zice : "Aaaaa... Slavă Domnului"... și minune... roata vine înapoi și se instalează la locul ei, în acel moment, popa făcând ochii cât cepele, zice : "să-mi bag p..a".

O negresă vine la ginecolog, se așează în scaun si desface picioarele. Ginecologul și-a aruncat privirea "acolo" și tace, un minut, doua, cinci... Apoi brusc sare în sus, lovește cu pumnul în masă și strigă :
- Gata, am hotărât...
- Ce ați hotărât, domnule doctor ? întreabă femeia speriata.
- Îmi cumpăr Audi A8 negru, cu salon din piele roșie...
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

modi

modi

Citat din: Florio din Noiembrie 28, 2013, 05:30:48 PM
Iaca si una fotografiata de mine :

Da ! Misto ideea de-a veni cu poze haioase din galeria personala !  ;)
Facem un "campionat" ?  ;D ;D ;D

Ia sa caut eu cateva surprinse pe meleaguri mioritice in drumurile mele :

acig

Se zice ca Burebista avea o slujnica pe care o chema Geta si pe care o placea foarte mult, dar nu reusise sa i-o traga pentru ca nu "statea".
Intr-o zi cand s-a intors de la un razboi cu persii (nu cu turcii cum au scris unii la bacalaureat), a prins-o intr-un colt al palatului de la Gradistea si i-a zis : Geto-d'aci nu mai scapi nef...ta !

Si asa au aparut stramosii nostri......

La Academia Militară a Rusiei : a avut loc o prelegere despre problemele potențiale  si strategiile de război. La sfârșitul conferinței, generalul a dat timp pentru întrebări și răspunsuri. 
Unul dintre ofițerii întreabă:  Va exista un al treilea război mondial și dacă Rusia va trebui să ia parte. 
Răspunsul generalului, afirmativ. 
Și ofițerul întreabă: Cine va fi dușmanul nostru? 
Generalul susține că toate aspectele indica China.  Surprinde pe toată lumea din sala.
Ofițerul apoi întreabă:  Dar generale, noi suntem doar 150 milioane și ei-1.500.000.000 - Îi putem bate? 
Răspunsul generalului: Gândește-te la asta. În războaiele moderne,  cantitatea nu este importanta,ci calitatea. Aici veți vedea, cel mai recent în Orientul Mijlociu, 5 milioane de evrei lupta împotriva 50  Milioane de arabi, evreii câștiga întotdeauna.

După o pauză ofițerul întreabă:  Si mai avem suficienti evrei????

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Fritz

cateva ambarcatiuni ,,home made" ...Fiecare cu ce-a avut pe-acasa  :D
Mai confortabile, sau mai rapide...Ultima ...(de glisare) ..Inmatriculata !!! :o , cu lumini de navigatie  ::) ...iar  capitanul s-a legat de piciorul  mesei (pardon ...NAVEI) si orice ar fi nu o va parasi !!! ;D...

republicii

> Ion il intreaba pe Gheorghe:
>
>     - Gheorghe, cate camasi aveai pe timpul lui Ceausescu?
>     - Doua.
>     - Din ce?
>     - Din matase.
>     - Si acum cate ai?
>     - Una.
>     - Din ce?
>     - Din alea doua...
>     .........................................
>     - Ce s-a intamplat cu mine? – bolborosea un tip, revenindu-si dupa o operatie chirurgicala.
>     - Ati nimerit intr-un accident rutier si ati fost operat.
>     - Inseamna ca sunt in spital?
>     - In mare parte, da...
>     Un poliţist opreşte o blondă pentru viteză:
>     - Permisul de conducere, vă rog!
>     - Cine să vă mai înţeleagă? Ieri mi-l luaţi şi azi vreţi să vi-l arăt!
>     
>     In Gara
>     Ajunge un ardelean in gara si intreaba la informatii:
>     - O plecat trenu' de Cluj?
>     - Da.
>     - De cand?
>     - De 3 minute.
>     - Eh. N-am intarziat mult!
>     
>     
>     Hotul pasionat de aur la Politie:
>     - Deci, hotul v-a furat cerceii, bratara de aur si lantisorul de la gat?
>     - Da, domnule politist.
>     - Si de ce nu ati strigat dupa ajutor?
>     - Riscam ca hotul sa-mi vada si dintii de aur...
>     
>     
>     
>     Ion si Vasilie vor sa se lase de baut si nu stiu cum sa faca. Ion zice:
>     - Stiu cum sa ne lasam de baut. Fii atent, mai avem o sticla de vin de Jidvei... Tu o ascunzi la spate si eu trebuie sa ghicesc în ce mâna este. Daca ghicesc, o bem si p-asta, daca nu... ne lasam, ce sa mai!Zis si facut.
>     Vasilie ascunde sticla.
>     - Gata. Esti pregatit? Zi-mi!
>     - Pai... e în stânga.
>     - Mai Ioane, mai... nu te pripi...
>     
>     Bărbaţilor, ţineţi minte! Dacă vreţi să nu fiţi înşelaţi, femeia trebuie să aibă şifonierul plin de haine, astfel încât amanţii să nu aibă loc acolo!
>     
>     Bula merge la medic...
>     - Care e problema ta, tinere?
>     - Vedeti, visez de doua saptamani gaini care joaca fotbal... Vreau sa scap de aceste vise.
>     - Da... ia acum aceste pastile, ca sa nu mai visezi gaini care joaca fotbal!
>     - Pot sa le iau maine?
>     - De ce ?
>     - Pai...vedeti... azi e finala si nu vreau sa o pierd!
>     
>     
>     Certificatul de căsătorie este un document care asigură bărbaţilor însuraţi mâncare de trei ori pe zi şi sex gratis în fiecare seară! Cel mult o lună...
>       
>      ..................................................
>     
>     
>     Sotia isi astepta sotul acasa sa ii zica ca vrea sa se desparta de el. Intra sotul pe usa si zice bucuros:
>     - Iubito am o veste buna pentru tine.
>     - Eu am o veste rea.Dar in fine, te las pe tine sa zici primul.
>     - Vestea buna e ca am castigat la loterie 100 000 de dolari..acuma care e vestea rea?
>     La care sotia:
>     - S-au ars sarmalele....
>     Banii nu cumpara fericirea, dar e mai bine sa fii deprimat pe o insula exotica decat intr-o garsoniera confort 3.
>     
>     Un doctor se adreseaza unui betiv:
>     - Daca mai bei iti scurtezi singur viata!
>     Betivanul se lumineaza la fata:
>     - Doctore , sa stii ca ai mare dreptate! Eu intr-o zi n-am baut deloc si asa lunga mi-a parut ziua...
>     
>     - Acuzat, recunoaste ca ai gresit.
>     - Imposibil, domnule judecator, pledoaria avocatului m-a convis ca nu am furat.
>     
>     Intr-o buna zi, la poarta Raiului, un tip foarte ofticat .... Sf. Petru il ia de-o parte:
>     - Ce-i fiule? Care-i problema?
>     - Pai nu se poate dom'le, uita-te la mine! Am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit... seara ma culc linistitt, dimineata ma trezesc mort, in ceruri? Trebuie sa fie o greseala!
>     - Mmmm! Nu s-a mai intamplat pana acum, dar in fine, sa vedem ... cum zici ca te cheama fiule?
>     - Manivela, Grigore Manivela...
>     - Si ce meserie zici ca ai avut?
>     - Mecanic auto...
>     - Aha, gata, uite, am gasit fisa ta ... pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batranete!
>     - De batranete?!!? Cum de batranete?
>     - Pai da, ca am adunat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai 123 de ani!
>     
>         
>

>

Florio

Citat din: Fritz din Noiembrie 29, 2013, 08:11:20 PM
Florio ...Probabil ca a fost ULTIMUL 69 ramas ...nerezervat...iar omul nostru ...blocat pe 69 ...a platit la preferentiale si l-a luat... Pai putea el sa conduca BMW adus cu greu din Germanica...fara 69 sau 3 de x ?
Cred ca s-au cracanat de ras politzaii din Pipera cand i-au dat placutele... Omul e mandru cu ce are !!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Probabil ca stie numai cifrele...Literele nu le-a studiat inca.  ::) ::)

E totusi fascinant cum se bucura  unii oameni de asemenea numere. Intr-una din zile ma astepta cineva la birou. Venise cu o masina de caca.
Eu am fotografiat-o si p-asta ca sa pot crede si mai tarziu :) .

Fritz

modi

Florio

Citat din: modi din Decembrie 03, 2013, 06:29:16 AM
Mai baieti , iata la secunda 40 cum Dumnezeu nu mai arata cu degetul . ...... Ci cu piulita !  :o :o :o

http://videomix.ro/accident-in-rusia-Si-au-vazut-moartea-cu-ochii-70742.htm

La polul opus mortii, uite proba de viata : e decembrie, iesim la urat : Aho aho de anul nou/ Dau entertainment in metrou ! :)

http://videomix.ro/dans-cu-jos-textila-in-metroul-din-bucuresti-este-real-71041.htm

Ciby

Daca reusesc "Astia" sa duca metroul pana la Buftea, jur ca am sa las masina in garaj si toata viata o sa fac naveta cu metroul! ;)

Intersect

Born to fish,forced to work!!!

acig

Constatarea zilei:

"Ieri mi s-a stricat net-ul şi a trebuit să stau câteva ore cu familia. Par a fi oameni de treabă."