Ai o pasa proasta ? Esti capsat ? Da un click aici .....

Creat de modi, Octombrie 15, 2013, 11:42:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

acig

Soţul se plânge medicului:
- Dom' doctor, nevastă-mea rămâne însărcinată într-o veselie !
- Nu folosiţi metoda calendarului ?
- Ba da, dar fără efect.
- Anticoncepţionale?
- I-am dat, da' tot rămâne!
- Ia-ţi prezervative!
- Am luat, dar degeaba.
Exasperat, doctorul îl sfătuieşte:
- Atunci, n-o mai regula!
- Am încercat şi metoda asta, dom' doctor, da' tot rămâne ...
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

cristiantutuianu

O femeie la vreo 30 de ani, după ce şi-a rezolvat treburile în capitala de judeţ, voia să ajungă acum acasă şi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist şi îi spune:
- Uite, tre' s-ajung şi eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las' că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
După vreo oră, opreşte taximetristul pe un câmp, ia o pătură din portbagaj şi o aşterne pe lucernă. Femeia, îngrijorată, îi zice:
- Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii!
- Şi ce? Şi eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am şi 40 de iepuri de hrănit, aşa că taci şi rupe lucerna...

modi

O doamna, dupa ce afla ca a fost inselata de catre sot, decide sa se razbune neaparat. In acelasi fel. Atat de mare ii era nevoia de razbunare incat isi spune ca iese in strada si o pune cu primul barbat pe care-l intalneste.....

Iese grabita din casa si primul barbat intalnit bea o bere la chioscul de vis-a-vis. Doamne se indreapta fulgerator catre acesta si-i cere imperios sa lase berea si s-o urmeze .
Asta face ochii mari dar se conformeaza . Doamna il conduce acasa .

Acum , in fata faptului , devine totusi mai retinuta , mai timida. Nu stie cum sa procedeze cu domnul . Decide , pentru inceput , sa-i puna masa . Acesta se mira in continuare dar se aseaza la masa si-i lauda doamnei calitatile culinare . Cat timp domnul a mancat , doamna , cu gandul la ce-si propusese , se excita putin si se irita chiar la incetineala cu care acesta manca si la faptul ca nu simte din partea lui nicio atractie .....

Dupa masa domnul intreaba de ceva de baut .

- Da, sigur ! Un vin nemaipomenit , Negru ! Uite , eu stau si te astept aici , mergi sa-l iei din frigider , te rog .

Se duce domnul la frigider unde intradevar gaseste cateva sticle cu vin negru . Ia una si se intoarce la masa . O gaseste pe doamna cu un picior descoperit intr-o pozitie lasciva . Se pune pe baut si discuta diverse . Sticla se termina repede .

- Mai po' sa iau putin vin ?
- Sigur ca da ! Stii unde-l gasesti . La frigider .

Acesta se duce si-si mai ia o sticla . La intoarcere doamna are ambele picioare descoperite . Cu cea de-a doua sticla se intampla acelasi lucru ca si cu prima . Si cu cea de-a treia , si cu cea de-a patra , samd , timp in care doamna tot dadea jos cate ceva din haine .

Dupa cea de-a sasea sticla domnul este evident baut iar doamna este goala . Si mai mult decat nervoasa . Deja nu mai spera la nimic . Insa dintr-o data domnul ii spune balbait :

- Asa ..... acum vvvvino aici .
- Unde ?
- Aicii , .... llllanga mine .
- Sigur ca da !
- Asaaaa . Acum intoarce-te .
- Cu spatele ? Hmmm .... Imi place pe la spate !
- Lasa-te in ... in ... in ... genunchi .
- Ahhhh ! Aleluia ! In sfarsit !

Domnul se urca pe spatele doambnei si-i spune la fel de balbait :

- Acummmm ..... hai la frigider .

modi

Fritz

chinezarii plutitoare ...Au si astia talentatii lor ...

Florio

Iaca si una fotografiata de mine :

a inceput omul cu un 69 si a dat de  KKT.  Destul de clar ca traumatismul l-a marcat si a trebuit sa-l faca public, pe numarul de la masina :)

acig

Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere publică cu tema: Care este diferenţa dintre "politician" şi "hoţ"?

Un anume răspuns i-a sărit în mod special în ochi.

"Diferenţă dintre un politician şi un hoţ este că pe primul îl aleg eu, în timp ce al doilea mă alege el pe mine.
Am nimerit-o?".

Iar replica lui Millor fu doar: "Stimate domn, sunteţi un geniu.

Sunteţi singurul care a reuşit să găsească o diferenţă între cei doi".
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

cristiantutuianu

Citat din: Florio din Noiembrie 28, 2013, 05:30:48 PM

a inceput omul cu un 69 si a dat de  KKT.  Destul de clar ca traumatismul l-a marcat si a trebuit sa-l faca public, pe numarul de la masina :)

Florio poate a dat de o tipa care nu stia ca s-a inventat apa si sapunul . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Fritz

cristiantutuianu

Fritz in a doua a fugit mosul de acasa cu bani de paine  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Fritz

Fritz

Barca sau scaun electric ??? Pentru ,,electricieni " ..ma rog ...barcagii electrici ! ;D

Florio

Citat din: cristiantutuianu din Noiembrie 29, 2013, 09:21:28 AM
Citat din: Florio din Noiembrie 28, 2013, 05:30:48 PM

Florio poate a dat de o tipa care nu stia ca s-a inventat apa si sapunul . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Interesant o fi psihicul unuia care isi pune asa un numar la masina  :o

Fritz

Asa arata o barca de aluminiu !!! ;D Proprietarul a muncit ceva...vreme. Se pare ca se resimte !!! ::)

Fritz

Florio ...Probabil ca a fost ULTIMUL 69 ramas ...nerezervat...iar omul nostru ...blocat pe 69 ...a platit la preferentiale si l-a luat... Pai putea el sa conduca BMW adus cu greu din Germanica...fara 69 sau 3 de x ?
Cred ca s-au cracanat de ras politzaii din Pipera cand i-au dat placutele... Omul e mandru cu ce are !!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Probabil ca stie numai cifrele...Literele nu le-a studiat inca.  ::) ::)