Ai o pasa proasta ? Esti capsat ? Da un click aici .....

Creat de modi, Octombrie 15, 2013, 11:42:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

acig

Într-o ţară aflată în război, era un rege care înspăimânta pe prizonierii săi, nu-i omora. Îi ducea într-o sală în care era un grup de arcaşi de o parte şi o uşă imensă din fier de cealaltă parte, deasupra căreia se vedeau sculptate figuri acoperite de sânge. În această sală, îi punea să formeze un cerc şi le spunea: puteţi alege între a muri săgetaţi de arcaşii mei sau a trece prin această uşă. În spatele acestei uşi EU VĂ VOI AŞTEPTA.Toţi alegeau să fie omorâţi de arcaşi.
După terminarea războiului, un soldat care servise în slujba regelui mult timp, se adresă regelui:
- Sire, pot să vă întreb ceva?
- Spune, soldatule.
- Sire, ce se află în spatele uşii?
Regele îi răspunse:
-Mergi şi vezi tu însuţi!!!
Soldatul deschise înspăimântat uşa şi, pe măsură ce o făcea, intrau raze de soare şi lumina invadă sala. Şi, în cele din urmă, surprins, descoperi că uşa se deschidea în faţa unui drum care conducea spre LIBERTATE !!!
Soldatul, vrăjit, îşi privi regele, care îi spuse:
- Eu le dădeam ocazia să ALEAGĂ dar, din teamă, preferau să moară decât să rişte să deschidă această uşă!!!
Câte uşi nu deschidem de teama de a nu risca?
De câte ori nu ne pierdem libertatea şi murim înlăuntrul nostru, doar pentru că ne este teamă să deschidem uşa visurilor noastre?
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

modi

N-am alt topic pentru asta , asadar o aduc aici .....

Must watch ! Este incredibil ce face fatuca asta cu ..... creioane colorate:

Drawing The Oscars 2014 Selfie

Florio

bluewave

"No Whistling on Board"

modi

Prostgustii maneloizi invadeaza apele !!!  :o :o :o
Ne-am nenorocit !
In curand apar pe insulele Dunarii sau chiar in delta !

Aşa s-a creat un videoclip cu un manelist si doua dansatoare pe digul lacului Morii.

Florio

Citat din: modi din Martie 21, 2014, 07:27:24 AM
Prostgustii maneloizi invadeaza apele !!!  :o :o :o
Ne-am nenorocit !
In curand apar pe insulele Dunarii sau chiar in delta !

Aşa s-a creat un videoclip cu un manelist si doua dansatoare pe digul lacului Morii.

Ce lume rea ! Cum canta si oamenii aia despre suflet si dragoste, gata, sunt de prost gust ! :)
"Tu esti fericirea mea, esti dragostea mea ! " Ce are domnule? E omul sincer cu erectiile provocate de domnisoarele cu nas acvilin dar sani bombastici.
Plus ca toata menajeria este cuprinsa fervent de ritm. Ai vazut doar cum se onduleaza toti, cu sau fara muzica.

In fine, nu te speria, nu vine nimeni in delta. E prea departe, nu poti cobora din X5 sau Q7 direct la Gura Portitei sau Mila 23. Pe Puiu sau Belciug nu are nimeni din anturajul de mai sus intentia sa se lupte cu tantarul. Si apoi in delta nu arunca nimeni cu bani "fara numar" .
  Asa ca delta ramane o scapare . In general :) .

modi

Ce frumos ar fi sa ai dreptate !

Insa ai numa' nitica rabdare , pana-si ia primu' maneloid o Marry Fisher cu 135 HP , sa impuna "moda" printre babuini , sa vezi tu atunci .......... :o :o :o

bluewave

"No Whistling on Board"

nicu

modi

Citat din: nicu din Aprilie 05, 2014, 06:10:53 PM
Buna baba! 70 de primaveri!

Sapte Metri , acilea despre cate primaveri apreciezi c-ar fi vorba ?  ;D ;D ;D

home made

mai cetateni,eu stiam ca lumina vine de la rasarit..........!

acig

,,Cu fata la Rasarit
  Cu curu descoperit
  Nu e greu de presupus
  Ce-o sa vina din Apus".
P. T.
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten