Noua mea barcuta Motocraft SL410

Creat de gabos, Octombrie 18, 2013, 08:53:52 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabos

Salutare dragi barcagii, in sfarsit am reusit sa achizitonez barcuta mea. Dupa lungi cautari si si comparatii facute intre modelele de barci de pe la noi, am ajuns la concluzia ca motocraftu Sl410 de la romica e cea mai potrivita pentru necesitatile mele.
Azi am achizitionat motorul Mercury 15 Cp nou nout iar maine dimineata plec la pescuit. Astept cu nerabdare sa va dau mai multe detali despre cum va decurge ziua de maine.

cristi80

cosmin91

te felicit de reusita, sa o stapanesti sanatos eu si colegul de pescuit avem una si mai urmeaza inca una, si am facut tot felul de teste cu ea, nu ai probleme pe valuri este foarte manevrabila, doar inaltimea ma deranjeaza cu 5 cm daca era mai inalta era perfecta, cum este modelul SF de la starcraft.

gabos

Multumesc Cosmin
Acum am ajuns de la pescuit. Desi nu am prins decat 4 bibani maricei si o ciortanica sunt incantat. Nu am avut GPS dar pot sa va spun ca de la Tulcea pana pe garla sontea la intersectia cu canalul care duce pe lacul nebunu am facut 40 minute, cu motorul la 50% turat aproximativ.
Va las si un mic filmulet https://www.youtube.com/watch?v=nvCCBvsF1MI.
Doua persoane in barca, eu de 100Kg si fratimiu de 80 + 20 litri benzina + ceva bagaje.
O zi urata de pescuit cu vant puternic si multe valuri pe dunare dar fara probleme

acig

Un moment important!!
Felicitari si numai capturi de...TOP iti doresc
Bafta si ape linistite!!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

cosmin91

acelasi efect il caut si eu, decat ca am gresit.....mi-am luat motor de 10hp :D, eu merg in 2 insi cu bagaje multicele, ptr stat la cort si cu boabe la noi, daca aveam 15hp era perfect, glisez si cu 10 dar fara sacul vital de porumb :D

lucian.ionita

Felicitari, Gabos!
Spatioasa cat trebuie, usoara de trecut prin japse, aluminiu fara moarte, sigur ai sa te bucuri din plin de ea. Cosmin91, daca te intereseaza un Mercury de 15CP din 2007, sa-mi zici. Eu mi-am luat un SF din cel despre care se vorbeste si-n topic si-a trebuit sa trec la cizma lunga  :(

cristiantutuianu

Felicitari ,Gabos !

Citat din: acig din Octombrie 28, 2013, 06:44:57 PM
Un moment important!!
Felicitari si numai capturi de...TOP iti doresc
Bafta si ape linistite!!!
Frumoase vorbe !
Sa  o stapanesti sanatos!

p. s Astept sa m...........a loveasca  un moment important  ;D