Un fel de motor...

Creat de corsarul, Decembrie 11, 2013, 05:17:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ionitzady

suportul facut de tine este pt motor auxiliar sau pt motorul barcii de pana la 20 cp ( ca ex)

corsarul

Ciby

Stii ce n-am vazut la suportul tau, parghia de blocare pe pozitie. Presupun ca ai vazut unul si ca cel prezentat inca nu este gata, gandind dupa prezoanlele transversale, aparent fara niciun rost, dar daca nu este asa, da-mi de stire si fac o poza la al meu sa ai de inspiratie.

corsarul

Este adevarat Ciby...mai am de facut decat parghiile. N-am avut material (inox), dar maine i-mi aduce un prieten tot ce-mi trebuie. N-am vrut sa fac un compromis si sa folosesc un alt material...
In ultima poza apare un suport de motor( stg.jos), tot de mine construit... si acesta are parghiile de care i-mi spui..

Citat din: corsarul din Septembrie 23, 2014, 01:39:35 PM
Dar fac o improvizatie...d'aia ziceam sa nu radeti ;D...apare in poze !
.
Cam asta e traznaia...am cumarat doua bari de la dezmembrari auto si le-am pus pe baraca cu rol de "mana curenta"  ;D
Acum...nu ma hotarasc sa le las asa cum sunt negre, sau sa le vopsesc albe ::)

ionitzady

oare Fritz ce material lemnos o fi folosit , ce grosime si cu ce se trateaza lemnul ?       a facut el un suport mare pentru motoare mari                                           

corsarul

Am folosit un placaj multi strat...i-am dat cu ulei de transformator mai multe maini, iar apoi vreo doua de lac...

Ciby

Iti fac diseara niste poze. Al meu permite si pozitii intermediare, la diferite inaltimi. Principiul este cam acelasi, la nivelul la care vad ca este facut al tau.

Later Edit:

Hai ca am gasit o poza pe net http://www.yacht-tng.ro/accesorii/Suport-motor-38/Suport-motor-ajustabil--4-2514

Daca esti interesat, o sa fac poze mai detaliate.

corsarul

Ciby

Sunt prea multe poze care trebuie sa ti le trimit.
Am citit 36 de pagini cu postari, luate din profilul tau, ca poate gasesc un numar de telefon sau o adresa de mail, dar esti fantoma frate! Nimic date personale depre tine!

Trimite-mi pe privat o adresa de mail pentru poze!

pelicanul

@Ciby
Ce suport e cel din poza de mai sus? M-ar interesa si pe mine asa ceva. Artizanal sau de cumparat. In orice caz, as vrea sa vad mai indeaproape cum arata. Exista vreo posibilitate in sensul asta? Multumesc.

Fritz

Pelicane...eu am unul nou nout ..cumparat de la Yaht tng pentru auxiliar. Dar nu l-m mai pus.
Este pt 6 cai ...inox si lemn ..cu doua pozitii. Nu are ...15 mii de pozitii. Sus si jos cu blocare.  Daca chiar ai nevoie...discutam ...asta pana nu-mi iau velier ...ca ma bate gandul... :)

ionitzady

azi am demontat menghina la yamy 55 hp si din falcile lui as incepe a construi un supor universal pt orice motor la barca , sa nu mai fiu nevoit sa gauresc oglinda sau sa depind de lungimea cismei in alegerea motorului . Momentan nu am facut poze , dar voi reveni cand voi avea ceva mai concret
Voi ce ziceti ? se merita ?

pelicanul

@Fritz
Multumesc. E de discutat. Eu am deja un suport asemanator si as vrea sa-l modific sau sa-l schimb. Sau sa schimb motorul cu ceva cizma extra ultra long (cred ca mai greu de realizat :) )
Problema e mai greu de explicat, am sa incerc sa fac niste poze si eventual sa deschid un alt topic sa nu poluam aici.

Fritz

Eu nu prea vad utilitea ..in schimbarea ..cizma surta ..medie ..lunga si extralunga. ...Moment marit in menghina motorului..la fel si reactiunea in oglinda...iar pompa de apa un pic uzata nu va mai putea raci motoul. Eu vad numai partea rea in ...problema ,,lungirii'' cizmei...

corsarul