Barca open

Creat de kimi, Decembrie 30, 2013, 02:05:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Codrut

Va salut, barca dumneavoastra este un model Ranieri, fabricatie italiana.

kimi

Citat din: Codrut din Ianuarie 27, 2014, 12:36:05 AM
Va salut, barca dumneavoastra este un model Ranieri, fabricatie italiana.

Multumesc , aveti o bere virtuala de la mine  :D ( vine si cea adevarata daca ne vom intalni vreodata ) .

kimi

Am facut implantul .  ;D

kimi

Am inceput restaurarea . :D
Smirghel pana la gelcoat + poliuretanica de la Kober ( e OK , chiar o recomand ) .

cristiantutuianu

Citat din: kimi din Mai 02, 2014, 04:42:00 PM
Am inceput restaurarea . :D
Smirghel pana la gelcoat + poliuretanica de la Kober ( e OK , chiar o recomand ) .
Salut kimi
Arata frumos ! .........te rog un link cu poliuretanica de la Kober .Multumesc!

kimi

Fiind din zona , am luat-o direct de la sursa . Mi-a adus-o un prieten care lucreaza acolo .

ionitzady

hmmm ;) , i-mi place si i-mi plac conditiile care le-ai avut  ::)  , dar sunt curios cum v-a arata la final alb - albastru  ???

mustatza

e OK , chiar o recomand

salut Kimi,
tu o recomanzi din punct de vedere al aplicarii,ramane de vazut cat de "suferitoare" este la zgarieturi si socuri

kimi

Citat din: mustatza din Mai 04, 2014, 10:25:13 AM
salut Kimi,
tu o recomanzi din punct de vedere al aplicarii,ramane de vazut cat de "suferitoare" este la zgarieturi si socuri

Aaa , bineinteles . Oricum , sper ca o sa fie mult peste vopseaua auto ca si rezistenta ( asta era alternativa pe care o mai aveam ) .
Anul asta fiind ploios la inceput , la noi pe lac apa creste si spala toate mizeriile de pe maluri ( lemne , PET-uri , etc ) , asa ca o sa pot verifica destul de bine rezistenta vopselei .  :(

Citat din: ionitzady din Mai 04, 2014, 09:33:34 AM
hmmm ;) , i-mi place si i-mi plac conditiile care le-ai avut  ::)  , dar sunt curios cum v-a arata la final alb - albastru  ???

De la bandou in sus si interiorul va fi alba , intradevar .
Sunt avantaje si dezavantaje :D , am conditii dar nu am timp .
Sper sa pot finaliza si interiorul pana la sfarsitul lunii , acolo e mai mult de lucru ( instalatia electrica , pompa de santina , pernutele , parbrize , difuzoare , prelata etc ) .  :-\
Am o multime de treaba .

kimi

Cu greu m-am apucat si de actul 2 . :D

sopvalentin

Frumos Kimi ,merita munca depusa.

kimi

Aproape de final .  ;D
Ar mai fi doar husa de stationare si capsele aferente .
Daca aveti sugestii sunt binevenite .

byteworks

Asta da rezultat frumos, hai pe apa cu voi!

kimi

Astazi am reusit lansarea .
Pana acum sunt impresionat foarte tare de motor , cu 3 adulti in jur de 100 Kg si acceleratia pe la 2/3 , barca merge cu 35 km/h pe GPS .
Pana nu ma obisnuiesc un pic cu ea nu o fortez mai tare , n-are rost .
Cu o persoana la bord , pleaca apupat de pe loc , dar in cativa metri gliseaza de parca nu ar avea toata greutatea pe spate .
Revin cu poze .  ;D

Fritz

Frumoasa barca.
E normal sa gliseze cu 3 persoane.
Gliseaza si cu 20 de cai . E o barca buna si e de glisare. S-o stapanesti sanatos !!! si s-o folosesti sanatos!  :)
  ma uit in poza cu barca ..la mal...Alea sunt pet-uri ??? ... urasc pet-urile ..in deriva ... :(