Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

da, dar alea nu merita logo-ul Cap Compas! ;)
Sa auzim numai de bine!

cristiantutuianu

Citat din: Vali din Ianuarie 29, 2014, 03:30:57 PM
Inainte de a ne lasa cuprinsi de entuziasm (cu toate ca nu-i nimic rau in asta), vreau sa adaug ca sigla site-ului nostru a fost conceputa de colegul Costin - Orafaz, in aprilie 2011, odata cu lansarea forumului. Ii multumesc deci si pe aceasta cale lui Costin, si sper ca demersul nostru de a ne face pavilioane cu sigla conceputa de el sa nu-l deranjeze cumva :). Iar daca e vreo problema, sa ne spuna, sa vedem cum ne recompensam fata de el  :-*.

Daca nu e cu banat, m-as inscrie si eu pe lista de doritori de pavilion. Deci punctul 4 - Vali.

Vali jos palaria pentru ce ai spus mai sus ,si cu ocazia asta il salut si pe Costin-- Ofraz
Am avut o urgenta si am disparut ......daca nu se intampla lucram la logo .....adica lucram la detali ........am lucrat intr-o firma de publicitate cu ceva timp in urma ..sar peste asta este ideal ca atunci cand "mergem" la firma care o stabilim sa execute  lucrarea  sa avem grafica in format vectorial
Daca nu e cu suparare ma ofer sa fac grafica  :-[

dany

Vreau si eu un autocolant.GLUMA: In loc de nickname eu pe al meu vreau o mamaliga aburinda!!!sunt din Bacau doar!!!!  si o sa  vrea si iulian....sau nu :o  oricum ii trebuie pt, salaul ala baban!!!!!

cristiantutuianu

Astept verde de la Vali
Am facut un pas in fata cand m-am ofert "voluntar"
:)

republicii

Parca s-a ajuns la nr.......? oricum urmatorul 2 buc autocolante Republicii scris pe ele!

acig

Bine venita initiativa lui Pelicanu!!!!;
Pledez pentru varianta cristitutuianu;
De acord cu Ciby: cu nickname;
Dany cred ca mamaliga trebuie sa ramana alaturi de saramura :)
Eu am doua borduri la barca,poate si un catarg, asa ca imi doresc doua autocolante si un fanion!!!!
Succes si multumiri celor care se ocupa!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

tiganusmc

:oBai,simpaticilor,sper ca nu ati inchis lista!!!
Vreau si eu un fanion si doua autocolante pentru viitoarea mea barca :).Cica are doua borduri ca a lui Ciby :)Deci,sunt urmatorul pe lista?
Fishing cheaper than therapy

Vali

@ Cristi Tutuianu: nu-i nevoie de vreun verde, ca nu suntem vreunul agenti de circulatie pe forum :D

@ ceilalti barcagii interesati de abtibilduri: mai bine luati pur si simplu sigla de pe prima pagina - www.capcompas.ro -, si va adaugati numele sau ce doriti langa ele, apoi dati comanda la orice serigrafie, care va face abtibildurile dorite.
Bineinteles ca s-ar putea face si "la gramada", dar ar trebui cineva care sa centralizeze si apoi sa se ocupe de treaba asta. Nici nu stiu daca cei de pe la serigrafii au cantitati minime la care lucreaza.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

acig

Cred ca ele trebuie sa fie UNICE ;Pledez pentru macheta;diversitatea disipa;conceptul  in acest caz defineste egregorului acestui CLUB!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

ionitzady

aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , cu codul asta rosuuuuuu am pierdut cel mai tare topic ....   Ce ti-am zis bradutule acu multa vreme ca mi-as lipi pe barca ...  o sigla a forumului ceva de genul AMERICAN CHOPPER . Bravo celui care a deschis topicul , Cristi  bravo pt sigla .
DA , VREU SI EU 2 colante

Vali

Pai atunci sa asteptam rezultatul lui Cristi si sa-l adoptam :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

acig

Cristi esti insarcinat ;speram sa nu dureze 9 luni! :)

cristiantutuianu

Verde ....asteptam din bun simt
Serigrafie ......da ,cu cat e comanda mai mare cu atat e mai ieftin
O singura bucata (cand fiecare merge si o comanda ......nu stiu  da prea multi firfirei si nu cred ......da cu bani se poate)
20x20 cm (exemplu) cu logo pe fond alb abtibildul facut la "gramada" tehnica serigrafie
20x cat incape numele fiecaruia (30-50-60 cm) autocolant alb pe care se lipeste  numele facut din autocolant taiat la cutter-ploter
E o varianta cu policromie parca asa se numeste trebuie sa dau un telefon....
am gasit ceva autocolant  imprimat pentru aplicatii de maxim 1 an de zile 4euro+tva (4,96)iar pentru aplicatii de maxim 2 ani 6euro+tva (7,44)
Asta inseamna logo+numele printat pe autocolant  UNA BUCATA 20x100 cm =1,488 euro si adaugati curierat

maine termin grafica Nea acig  cu variante sa voteze colegi ;)

felicimond

Salutari si felicitari pentru initiativa.
Subscriu si eu pentru un fanion, dar sa vedem cum le facem. Ma ofer eu sa ajut la realizare, daca e nevoie de un voluntar din Bucuresti.
Sigla trebuie vectorizata indiferent pe ce material si prin ce metoda va ajunge.
Serigrafia necesita un film si o sita pentru fiecare culoare a siglei. Costa cam 20 euro la dimensiunea enuntata, pentru fiecare culoare pe care o contine sita. Iar personalizarea (cu nick) necesita alta sita (si alti bani). Metoda optima pentru personalizare este tiparul digital. Dar in timp, sigla se va decolora de la soare. Doar strict tehnic vorbind, fanioanele si autocolantele fara nick-uri sunt o solutie mai buna. Fiind toate la fel, vor fi mai ieftine decat altfel, iar in ceea ce priveste fanioanele, cred ca vor putea fi realizate cu niste culori rezistente la soare (in fond, toate steagurile se falfie la soare).
Personalizarea autocolantelor este posibila prin decuparea nick-urilor pe un cutter plotter, dar de cele mai multe ori, am vazut literele suferind in timp (se desprind, se incretesc, etc). Spun asta doar ca sa nu fie nimeni dezamagit pentru ca nu a stiut.

cristiantutuianu

Citat din: felicimond din Ianuarie 29, 2014, 07:04:08 PM
Salutari si felicitari pentru initiativa.
Subscriu si eu pentru un fanion, dar sa vedem cum le facem. Ma ofer eu sa ajut la realizare, daca e nevoie de un voluntar din Bucuresti.
Sigla trebuie vectorizata indiferent pe ce material si prin ce metoda va ajunge.
Serigrafia necesita un film si o sita pentru fiecare culoare a siglei. Costa cam 20 euro la dimensiunea enuntata, pentru fiecare culoare pe care o contine sita. Iar personalizarea (cu nick) necesita alta sita (si alti bani). Metoda optima pentru personalizare este tiparul digital. Dar in timp, sigla se va decolora de la soare. Doar strict tehnic vorbind, fanioanele si autocolantele fara nick-uri sunt o solutie mai buna. Fiind toate la fel, vor fi mai ieftine decat altfel, iar in ceea ce priveste fanioanele, cred ca vor putea fi realizate cu niste culori rezistente la soare (in fond, toate steagurile se falfie la soare).
Personalizarea autocolantelor este posibila prin decuparea nick-urilor pe un cutter plotter, dar de cele mai multe ori, am vazut literele suferind in timp (se desprind, se incretesc, etc). Spun asta doar ca sa nu fie nimeni dezamagit pentru ca nu a stiut.
Perfeta explicatia (poate vorbim trimite si mie nr tau de telefon)
Maine o VECTORIZEZ  cand ajung la munca ,..........e urata rau vremea la Constanta