Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

tiganusmc

Citat din: cristiantutuianu din Februarie 10, 2014, 11:05:25 AM
Citat din: byteworks din Februarie 10, 2014, 09:10:35 AM
Iata ca avem acum si o mini-harta a zonelor acvatice ale Romaniei  ;D
Da e o chestie la final trebuie sa postez o img cu locatile din romania unde se pot vedea fanioanele si autocolantele live  ;D ;D ;D ;D

Daca reusesc sa am fanioanele primite pana pe 24 februarie .Pe 25 februarie sunt 99,999% sanse sa ajung la Galati sa le distribui personal ,tare mult imi doresc sa ii vad pe membri  ;)

Salutare Cristi ,

Pentru ca se discuta acum despre o eventuala harta cu locatia fiecarui barcagiu , trebuie sa mentionez ca eu sunt din Campina , insa pt ca lucrez in Bucuresti , am ales sa ridic fanionul de aici .
Asa ca , te rog sa tii cont de locatia mea adevarata ;)

Am observat ca Dan Dragos este trecut  " ?? Ploiesti "  . Asa cum am spus , ii voi ridica eu comanda din Bucuresti si i-o voi preda personal intr-o seara cand ma voi intoarce acasa . .

Iti multumesc inca o data pentru implicare !!! Sper ca intr-o zi sa ne vedem fanioanele fluturand in Delta si sa ne cinstim cum se cuvine ;)

Marius
Fishing cheaper than therapy

cristiantutuianu

Am inteles CAMPINA
Referitor de dan dragos ?? =nu a confirmat si nu stiu daca a depus (nu iau  extras de cont din ora in ora  :) ) bani ,Ploiesti = tu esti sursa ca e este  din Ploiesti

"Iti multumesc inca o data pentru implicare !!!" cu placere
Din partea mea implicare  fara retineri cand este vorba de membri capcompas
;)

mustatza

Multumesc mult .Interesant si treaba cu urmatorul pas "fiecare cu barca gatita si parul valvoi" ;D ;D ;D

la unii dintre noi, cam greu cu parul valvoi dar lucram la gatitul barcii. ;D ;D

din tabel reiese un lucru interesant: suntem mai multi din bucuresti decat cei din orase riverane dunarii sau marii negre.

mutumim celor implicati in aceasta initiativa!!!!!!!

cristiantutuianu

Citat din: mustatza din Februarie 10, 2014, 01:07:00 PM

la unii dintre noi, cam greu cu parul valvoi dar lucram la gatitul barcii. ;D ;D

Nu am vrut sa fac aluzie la nimic  :-[ :-[ :-[
Totul se raporteaza la o parte a membrilor de pe forum.......cu ...suntem mai multi din bucuresti .Sambata am fost cu acig la un "survey" pe malul lacului Sutghiol si in portul Tomis a fost o vreme super frumoasa nu imi venea sa merg acasa da .....mama lui de mobil >:(  ...... am tot admirat si comentat legat de barcutzele vazute (multe nenicule ). Pe mine ma rascolit tare rau faptul ca unele sunt lasate de izbeliste ...lasate la putrezit . Daca il gasesti pe propietar si vrei sa o cumperi sa ii redai viata ....cere de zici ca o vinde cu tot cu masina.....asta e ...........da mare pacat ..........de fiecare data ma  :'( :'( :'( rascoleste treaba asta cu grija fata de ele

pelicanul

..................
din tabel reiese un lucru interesant: suntem mai multi din bucuresti decat cei din orase riverane dunarii sau marii negre.

....................

"Because that's where the money is!" :  ;)  Asa a raspuns un faimos bandit american (http://en.wikipedia.org/wiki/Willie_Sutton), atunci cind a fost intrebat de ce jefuieste banci.

byteworks

Si cei de pe malul apei stau mai mult pe ea decat pe forum  :-[

Vali

Citat din: pelicanul din Februarie 10, 2014, 01:35:28 PM
"Because that's where the money is!" :  ;) 

Nu neaparat. Pe parte de barci de ape interioare, cred ca cei mai multi barcagii sunt, in afara de Tulcea si Delta, la Braila si Galati. Insa foarte putini sunt cei care participa la discutiile de pe forumuri.
LE: Acum am vazut ca si byteworks a subliniat  motivul. Cred totusi ca numarul de barcagii e oarecum proportional cu numarul de locuitori. Mai ales ca Bucurestiul nu e foarte departe de ape.
Apropo, salutari barcagiilor din cele 4 puncte cardinale ale tarii :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

mustatza

Citat din: cristiantutuianu din Februarie 10, 2014, 01:31:30 PM

Nu am vrut sa fac aluzie la nimic  :-[ :-[ :-[
Totul se raporteaza la o parte a membrilor de pe forum.......cu ...suntem mai multi din bucuresti .Sambata am fost cu acig la un "survey" pe malul lacului Sutghiol si in portul Tomis a fost o vreme super frumoasa nu imi venea sa merg acasa da .....mama lui de mobil >:(  ...... am tot admirat si comentat legat de barcutzele vazute (multe nenicule ). Pe mine ma rascolit tare rau faptul ca unele sunt lasate de izbeliste ...lasate la putrezit . Daca il gasesti pe propietar si vrei sa o cumperi sa ii redai viata ....cere de zici ca o vinde cu tot cu masina.....asta e ...........da mare pacat ..........de fiecare data ma  :'( :'( :'( rascoleste treaba asta cu grija fata de ele

cred ca foarte multe barci sunt aduse de afara in vederea revanzarii pt a mai recupera din cheltuiala cu drumul,si multi au ramas blocati cu ele.

cristiantutuianu

@mustatza
"Daca il gasesti pe propietar si vrei sa o cumperi sa ii redai viata ....cere de zici ca o vinde cu tot cu masina.....asta e ...........da mare pacat ..........de fiecare data ma  :'( :'( :'( rascoleste treaba asta cu grija fata de ele"
Nu e vorba de barci aduse de afara sunt barci care au ceva anisori la activ

dan dragos

Citat din: cristiantutuianu din Februarie 10, 2014, 12:16:26 PM
Am inteles CAMPINA
Referitor de dan dragos ?? =nu a confirmat si nu stiu daca a depus (nu iau  extras de cont din ora in ora  :) ) bani ,Ploiesti = tu esti sursa ca e este  din Ploiesti

"Iti multumesc inca o data pentru implicare !!!" cu placere
Din partea mea implicare  fara retineri cand este vorba de membri capcompas
;)

confirm si plusez cu inca un fanion. le preia din bucuresti mc tiganus
maine fac plata
ms

cristiantutuianu

OK
dan dragos am retinut si notat  ;) produsele pentru tine ajung la Bucuresti

Pupezica ???? ceva noutati
MAINE VREAU SA COMAND FANIOANELE

cristiantutuianu

DRAGILOR

VA ANUNT CA AZI LA ORA 18.00 AM INCHEIAT INSCRIEREA PENTRU FANIOANE SI AUTOCOLANTE.
VA ROG FRUMOS  CEI ,CARE AU CONFIRMAT  SA INCERCE MAINE SA DEPUNA BANI PENTRU CE AU COMANDAT

Va multumesc !

Ciby

Am depus si eu astazi!
Hotie pe fata la BCR!
Mi-am facut socotelile de acasa, 23 lei fanion si autocolante, 4 + 4 lei comisioane. Si-mi zice tipa de la ghiseu ca pentru retragere de numerar, comisionul este de 8 lei!!!!! :o "Pai cum cucoana, eu 4 lei si beneficiarul 8? 12 lei comision la 23 depusi!!!!"
Dar presupun ca vor fi 8 lei pentru toata suma pe care o vei scoate. Eu am platit ambele comisioane, si 4 si 8 lei, total 35.
Nu-i vorba de bani, ci de principii. Daca-ti trimiteam 5 lei si nu-ti puneam comisionul de retragere, mai scoteai 3 din buzunar, doar asa ca ai trecut pe acolo!

Daca vei citi pe extras Petre Titi, sa stii ca de Ciby este vorba!

PS: In timp ce scriam am primit un PM de la Cristian legat de subiect! Draga Cristiane, considera ce am scris mai sus ca si raspuns la mesajul tau!

Ciby

Citat din: pelicanul din Februarie 08, 2014, 12:10:20 PM
....
- vreau sa-i multumesc lui Cristi Tutuianu in numele tuturor (sper ca e toata lumea de acord); desi a fost ideea mea eu m-am cam fofilat :), pentru ca e si asa destula bataie de cap; daca se mai ducea si la posta pentru nu stiu cite mandate postale de 20 de lei bucata ...  ;D
- sper sa se termine cu bine chestia asta, in maxim o saptamina, toata lumea sa fie multumita si fanioanele si abtibildurile respective sa ne foloseasca intr-adevar la imprietenirea pe ape! 8)

Bine punctat Pelicane!

cristiantutuianu

Multumesc Ciby
Inca o data imi cer scuze de porcaria cu BCR (era sa spun banca)

Cred ca o sa folosesc porumbei de acum inainte...asta o sa fie o varianta free of charge
.....porumbei sunt moca . Moca pentru ca m-au invadat ....balconul e plin ...maine poimaine o sa bata in geam ...Sefu da's matale un foc.

Nu imi fac griji  de  :( comision .....atata timp cat m-am "luptat" pentru colectivul capcompas .... Bine ca nu m-a lovit un necaz mai mare .
Sunt foarte increzator ca se incheie cu bine...    ;)
Treaba e cum scot camasa ...ca maine ...poimaine  vine vara si invadati Constanta sa vezi atunci belea