BARCA ALUMINIU

Creat de Nakasone, Noiembrie 25, 2014, 05:18:09 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dflorin

Multumesc Ulise. Pe viitor am sa m-a perfectionez. Deocamdata barca asta ramine asa. Idea este ca  vreau sa exclud niturile cit mai mult, sa ramin numai cu sudura.

ulise70@

daca iti place sa lucrezi cu sudura ,si  nu cu  nituri,atunci imi esti doi frati!!!mai cunosc in DR TR SEVERIN un sudor care lucreaza numai in aluminiu,momentan lucreaza doar acasa,si e super meserias.are pe saitul olx o barca de aluminiu sudata de el,a nu stiu cita::)))dar le lucraza foarte bine!!pentru orice intrebare in domeniul sudurii iti stau la dispozitie,insa eu lucrez mult in otel,tabla si profile de fier.inca o data felicitari pt barca ,si nu te opri aici!
nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!

kimi

Citat din: dflorin din Martie 09, 2015, 08:55:30 PM
Multumesc kimi. Tare a-si vrea sa ajung in vara asta la Bicaz pe lac. Nu am fost nicio data. Am inteles ca este deosebit de frumos acolo.

Pai te astept . E super aici , cel mai bine ar fi sa prinzi lacul pe scadere , altfel e jale cu PET-urile si alte chestii .

dflorin

Hai sa privim partea plina a paharului. Si la noi la Focsani (barajul Movileni - Ciuslea unde pescuesc toata vara) sint tot felul de chestii (pentru ca asai la noi) dar tot frumos ramine. Daca reusim sa facem cite ceva in privinta asta(macar cit de putin),copii nostri are sa se bucure si ei cum ne bucuram si noi. Mai avem mult de tras pina o sa ne civilizam.

peb5

Felicitari!!! Arata foarte bine barca.
Asteptam impresii de pe apa.

Nakasone

Citat din: dflorin din Martie 09, 2015, 07:51:41 PM
Ai reusit sa faci podina la barcuta ta?
Inca nu,ma mai gandesc.                             
carpe diem

ziuamarinei

Citat din: dflorin din Martie 09, 2015, 10:26:31 PM
Hai sa privim partea plina a paharului. Si la noi la Focsani (barajul Movileni - Ciuslea unde pescuesc toata vara) sint tot felul de chestii (pentru ca asai la noi) dar tot frumos ramine. Daca reusim sa facem cite ceva in privinta asta(macar cit de putin),copii nostri are sa se bucure si ei cum ne bucuram si noi. Mai avem mult de tras pina o sa ne civilizam.

Stii vreun loc de dat barca la apa prin zona barajului?

dflorin

Cum vii pe drumul dinspre Tisita spre Cosmesti, se face un drum la dreapa pe linga blocurile fabricii de betoane. Mergi inainte pina ajungi la pod (pod care trece peste Susita). Acolo faci stinga imediat si mergi pe drumul pietruit inainte. La un moment dat apare o intrare la dreapta peste marginea de beton, cobori si ai sa vezi intrarea la apa in baraj. Eu pe acolo intru.. este cel mai comod. Am auzit ca ar mai fi o intrare prin padurice dar nu stiu ce sa-ti zic. Problema este ca, sa nu fie crescut barajul prea mult pentru ca trebuie sa treci prin apa cu masina. Oricum nu te speria...eu trec cu o Dacie pe acolo....apropo...s-a prins in iarna asta un somn de 80 si ceva de kg, a fost dat si la ziarul local. Daca nu te superi, de unde esti ?

ziuamarinei

Din Galati. Merci pentru informatie. Stiu ca tine somn barajul    si sincer ma tenteaza daca Dunarea se mentine tulbure. E vreo restrictie ref la pescuitul sprotiv? Ceva concesionari?

dflorin

Este cineva care a concisionat o parte de lac, spre baraj pe partea Galatiului, dar nu sint probleme in privinta asta Barci sint mai mereu pe lac. Fiecare i-si vede de treaba lui. Ca autorizatii.....permisul de pescuit vizat, mai vine filiala.

ziuamarinei

E ok. Multumesc inca o data.

dflorin

Da-mi un tel.cind ajungi pe aici. Poate ne vedem pe lac.0744634861 Florin.

ziuamarinei

Cu siguranta. te sun cand o sa planific o iesire in zona.

ionpescarul

Ieri am vazut la un constructor ,aceasta barca ,3,1 mx 1,4m la pretul de 3300 ron,dansul spune ca a construit si la 3,6 ,are sabloane ,tot la 3300 ron ,omul spune ca fundul are 2mm si lateralele 1,5 mm
parerea mea ,ma refer doar la greutate ,comparativ cu barca mica care am avut-o de 3,4 m ,dracia asta e mai usoare ca pitica  cu cel putin 10 kg,cred ca are sub 40 kg,cand am ridicat-o din spate era asa  de usoare ,ca o galeata plina cu apa.
aici un link cu pozele facute de mine
https://goo.gl/photos/NQKrbXQYmdeCm9qd8
aici un link de pe probarca
http://www.probarca.ro/anunt/85486/101/1/101/Vand-barca-ro-360-.htm

momaul

Salut.M-am folosit ani de zile de o barca de aluminiu de 3,6m lngime si 1,4 latime.Foarte usoara,aproximativ 45kg,foarte buna pentru a pescui o persoana din ea si cu 5cp clisa cu 2 persoane slabute si fara bagaje.Un 10 cp cred ca ar fi ideal pentru ea,totusi nu este o barca pentru ce faceti dumneavoastra,adica trasee lungi cu bagaje multe si nu este prea confortabila,in schimb marge cu un buget spartan.Eu acum am o barca care merge cu 2 persoane si bagajele trebuinciose pentru 4-5 zile de pescuit fara sa coboram pe uscat decat pentru necesitati fiziologice.Desi costul de deplasare este mai mare datorita motorului neperformant nu m-as mai intoarce la vechea barcuta.Si desi consum cam de 5 ori mai mult am avantajul ca ma deplasez incarcat complet cu minim 40kmpe ora.Cea de 3,1 m chiar mi se pare prea mica.