Trim tabs

Creat de Pateras, Decembrie 04, 2014, 10:13:17 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Pateras

Am muncit foarte mult la cealalta barca,si mi-a ajuns,la acesta din aluminiu am schimbat citeva nituri,altele mi-au sarit in mars cand ma duceam la pescuit,remedierea am facut-o pe malul dunarii dupa ce am descarcat barca,mai am ceva infiltratii,dar sant minore,da vopsit ,nu de gand neam,e bine asa!
Citat din: Mihaif99 din Decembrie 12, 2014, 08:46:49 AM
Citat din: Sosoktm din Decembrie 12, 2014, 08:36:03 AM
.... Exista si niste tratamente speciale pt aluminiu, formeaza un strat flexibil si foarte aderent, dar se gaseste doar in sua.

Vre sa detaliezi un pic subiectul. Din experienta mea AL trebuie decapat si vopsit imediat. Ca amator, diy-er mai bine stai cu barca ne-vopsita.

Pateras

Acum am vz pe elice 13 P.,Ce fel de elice este?
frumoasa barca, sa te poarte cu bine. Merita totusi o vopsea pe borduri, vad ca e curatat stratul vechi pana la metal. Exista si niste tratamente speciale pt aluminiu, formeaza un strat flexibil si foarte aderent, dar se gaseste doar in sua.
Ce pas are elica de pe mariner?

Sosoktm

p13 e elica de viteza pt motorul tau, daca mergi bine cu incarcatura moderata e la fix. Cu vopseala e chestie de preferinte, insa pentru o barca de golaneala/tavaleala merge orice :)

Pateras

Multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi. 8)

Sosoktm

Citat din: Mihaif99 din Decembrie 12, 2014, 08:46:49 AM
.... Exista si niste tratamente speciale pt aluminiu, formeaza un strat flexibil si foarte aderent, dar se gaseste doar in sua.

Vre sa detaliezi un pic subiectul. Din experienta mea AL trebuie decapat si vopsit imediat. Ca amator, diy-er mai bine stai cu barca ne-vopsita.

http://airboatcoatings.com/   , ma refeream la "wetlander". Daca exista doritori eu m-as combina "la cartela"