Barca noua pentru Yamaha 13.5CP 2t

Creat de drmarius, Noiembrie 14, 2016, 09:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Haiduc

Da fratilor asa acum este altceva sa vază omu' cu toti ochii merge extraordinar

dorely

AN-ul nu se desminte. Chiar stau super pe apa.

Sosoktm

scula de scula pentru pescari!  Merge foarte frumos cu 13,5 cai (merita mai mult)  si se vede ca e o barca usoara. Bravo Vali!

Alex1958

Salut!
Felicitari pentru barca! Merge fain cu motorasul ala.
Da-mi si mie coordonatele rampei de pe Snagov, ca eu n-am gasit-o decat p'aia cu plata de langa strandul vechi.
Multumesc anticipat.
Toate cele bune!

peb5

drmarius

Multumesc.

Locul se vede in harta pusa de peb5. Vizual intrarea este lipita de o terasa mica de lemn. Rampa este din pietris si fara gropi sau praguri. Din Strada Florilor trebuie dat cu spatele pe toata intrarea pana la apa. Cine are barca mica si o poate tine la mana, poate intoarce peridocul jos la apa.

GionyGl

Felicitari pentru barca, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de cat mai multe plimbari cu ea! Despre calitatile barcii , jos palaria, eu personal le cunosc de circa 3 ani! Cred ca si motorul reprezinta o alegere fericita, ansamblul e un cuplu cu multe calitati (raport calitate/pret excelent, consum mic, spatiu mare, stabilitate foarte buna etc.). Legat de AN2.., cred ca este AN3 , dupa cele doua modele de 5.10 ml.

drmarius

Multumesc GionyGl. Poate reusim sa strangem cateva anul acesta la un loc.

Ieri am montat un cort de 2 persoane mic si l-am pus in barca. Am loc sa circul pe margine, pupa prova fara probleme. Plus deschizatura este fix la capacul banchetei unde pot sa mi desfasor bucataria. Accesul este usor si destul de rapid pentru pescuitul pe timp de noapte.

Am mai gasit la tara un arzator mic ~` din Siria si m-am apucat sa-l reconditionez. Cu o butelie mica o sa faca treaba foarte buna pe barca deoarece este foarte stabil.

Sosoktm

drmarius

Am montat cortul doar sa vad daca intra in barca. Eu sunt foarte multumit deoarece daca il montez bine si il strang am ceva loc sa ma misc si acces la suportii de pe oglinda. Plus ma pot muta cu barca pe distante scurte.

radu andritoiu

zici ca ti a aterizat ozn ul in barcuta
nu mai apar odata ghioceii astia
so, keep floating for pleasure

Vali

Si eu m-am gandit la un cort simplu direct pe paiolul (podeaua) barcii, dar singura problema e ca daca ploua faci baie la popou :). Apa nu are unde sa se scurga si se aduna deci in barca. Nu poti deci sa dormi pe un izopren plus sac de dormit.

O solutie pentru asta ar fi un pat pliant (pe schelet metalic), caz in care nu mai stai in apa daca ploua. Asta e valabil bineinteles doar vara, pe ploi torentiale, fiindca vremea buna vine imediat si cortul poate fi uscat repede. Toamna cand ploua cu zilele nu cred ca i-ar placea cuiva sa stea continuu cu picioarele in apa.

Cea mai buna solutie e un cort croit peste barca, apa de la ploaie scurgandu-se peste copastie, nu in barca. Adica exact ce au ziua marinei si haiducu. Asta vreau sa fac si eu la barca mea odata ce se mai incalzeste.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

drmarius

Nu o sa stric niciodata linia barcii cu un cort croit. Imi place maxim cum arata asa. Micul cort  il strang si dispare undeva in barca.

Legat de apa, nu trece prin folia cortului si toata se strange la oglinda . Asta in cazul in care nu vorbim de furtuna. Daca e serioasa treaba decolez imediat la pensiune, caldurica si o masa pescareasca buna. Solutia pare lux fata de furtunile din Bucegi. Acum astept sezonul si revin cu pareri si poze.

mariusm piesenoi111

Și o pompa automata de santina cred ca te scapa de igrasie la mergatori......

radu andritoiu

salut vali
si eu vreau un cort
invata ne cum sa l facem, te rog
so, keep floating for pleasure