Barca noua pentru Yamaha 13.5CP 2t

Creat de drmarius, Noiembrie 14, 2016, 09:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

Dam gauri si coasem cu sarma
Russian style
Urat si practic
so, keep floating for pleasure

Haiduc

lasa tigania pune o bucata de tabla pe interior pe care sa o mulezi dupa capac si o prinzi cu popnituri si iese o treaba mai buna decat.....

teo pes

Afli ce material este si cauti un ,,lipici" pe net ! de ex pt polietilena sau poliamida sau ce o fi ! dupa ce l lipesti prinzi o eclisa pe dinauntru cu pocnituri cat mai mari sa stranga bine , slefuiesti in zona chit si un coolant peste sa fie simetric !
Eu am mostenit biminile numai barile si partea de deasupra ! dintr un perete de cort ,,turcesc", poloc , am scos 3 pereti pe care I am prins de bimini cu scai iar pe barca am prins in capse , capsule tata prinse cu pocnituri , pt vara am facut peretii laterali din plasa deasa de polopropilena !dimineata se strange si ramane in husa pe pupa !
Viata i grea !!  Dar trece !!

Sosoktm

@drmarius.....e o idee si cu atelier de carene de moto, insa ai putea sa incerci si la un atelier de tinichigerie la care sa se repare elemente de plastic. La carenele de moto se foloseste si fibla de sticla la aftermarket, doar alea originale vin pe "plastic" in genul astora. La mobra mea plasticele se repara prin inlocuire :D.
Solutia asta presupune insa slefuire si pe afara, deci te paste revopsire si recolantare. Pentru revopsire cred ca e preferabil sa iei spray original yamaha, sa nu ai surprize la culoare. Colante ca ale tale pe original nu vei mai gasi.  De asta sugerez sa vezi pe la service uri auto, in special alea care lucreaza cu asigurarile si treuie sa repare frecvent plastice. Daca rezista lipitura pe interior vei ramane doar cu mica abominatie estetica vizibila de pe afara, dar cam atat.

Alex1958

Citat din: Sosoktm din Februarie 14, 2017, 11:47:09 PM
Multumesc alex, daca esti din bucuresti si nu iti mai trebuie, o rezolvam usor:).
Salut,
Sunt din Bucuresti dar acum nu sunt in tara. Vorbim/scriem pe vineri-sambata.
Reperele le-am imaginat eu dar mi le-a facut un sudor in argon. Daca as putea sa pun pozele de pe Flickr ai vedea cum am rezolvat si fixarea coastelor de barca- cu niste piese mesterite din cauciuc care se fixeaza prin presare de banchete.
Ca si vechi cortist iti sugerez niste prinderi cu capse intre cortul exterior si bordul barcii, daca ai bordul protejat cu cauciuc va tine. Eventual combinatie intre capse si arici.
Citat din: drmarius din Februarie 14, 2017, 02:58:31 PM
Mai vreau sa rezolv o problema cu capacul motorului. Am reusit performanta din poze. Din cauza vibratiilor imi este frica sa nu plece mai mult. Rezolv cu un adeziv sau cu un pistol de lipit?   
Pe undeva prin spatele pietii Rahova e un atelier care repara bare de protectie auto si alte repere cu fibra de sticla.
Au si pus un anunt pe Barcaholic ca vand rasina acum vreo 2-3 ani. Sigur te rezolva la calitate estetica OK.
Toate cele bune!

Alex1958

Sosoktm

@alex...barca impricinata e din aluminiu, fara brau de cauciuc, deci aplicarea capselor s-ar putea sa fie mai incurcata. Nu le-am studiat pe viu , dar e posibil sa le pot prinde cu pop-nit si devin o varianta.  Pentru prelata de depozitare, structura facuta de tine este super, insa eu nu vreau sa folosesc un material asa de greu, ci pur si simplu o membrana impermeabila de cort, cat mai usoara, fara briz brizuri inutile sau complicat de utilizat. Am vazut ca exista (era doar eticheta :) ) la decathlon si "banda lipire cort", pe care probabil o pot folosi pentru a impermeabiliza eventuale cusaturi. Am studiat si kitul de bete de cort, sunt mai rigide decat as fi vrut, tare imi e ca voi cumpara un cort "donator", ca furnizor de astel de materiale nu am gasit :)

radu andritoiu

drmarius

Alex, pe o structura asemanatoare am vazut in afara realizat din tevi de ppr doar pentru stationare. Capacul o sa il repar la un atelier specializat.

Radu in niciun caz peste 20cp. Si 13cp sunt destui pentru dunare si delta.  :)

radu andritoiu

radu andritoiu

radu andritoiu

iulian_cioclin