Despre Olanda

Creat de ionpescarul, Ianuarie 20, 2017, 08:32:31 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Dbr

Si tot am facut o poza la ,,dezbatere''. Faceam ce faceam si toate discutiile duceau in final tot la capitolul barci.

pelicanul

E de fapt despre Bulgaria, dar ne poate ajuta sa ne analizam mai bine. Ca si discutia "despre Olanda", de fapt.
http://www.contributors.ro/editorial/marea-neintelegere-cu-bulgaria-de-ce-sa-trecem-dunarea/

cristeache

Va salut,

Asa ceva nu are cum sa fie ignorat. Unde si cand ne prezentam expozeurile?
Aula Covaci e ok?

Cristi P.

cristeache

Clar, ramanem nevorbiti. Imi retrag cuvintele.  ;)

felicimond

@ Cristeache

Nu o lua personal; nu-i decat pentru ca subiectul s-a dovedit volatil, prioritatea n-a fost cine stie ce si altele preocupa acum vietile barcagiilor. O sa se nasca din nou o ocazie, posibil chiar din nimic.

Dbr

Salutare!
Ascultand asta azi dimineata https://www.youtube.com/watch?v=NsIaLYC_8HQ a lui Big Will de pe albumul cu olandezul Peter Struijk ,delta bluesman consacrat, nu stiu cum mi-am adus aminte de topicul nostru de pe forum, pe care l-am citit din nou tot, din scoarta in scoarta si chiar pot spune ca m-am distrat. Si daca tot ne intalnim cu diverse ocazii, mai pe la prieteni, mai pe la taverne, fie ca suntem mai multi sau mai putini, fie ca este vara ,iarna sau primavara, si tinand cont de faptul ca la un moment dat am lansat o idee catorva prieteni de pe forum, m-am gandit ca ar fi momentul sa redeschid discutia, fara sa redeschid alt topic. Ce spuneti de o intalnire in Olanda? :) Anul trecut am propus treaba asta  si s-a arata ceva interes! O excursie cu dublu scop, cel principal fiind de diverse achizitii( accesorii noi sau sh pentru barcile noastre, sau chiar barci, auto, peridoc, s.a.m.d ) dar si cel de dupa ora lasarii serii intr-un pub olandez, savurand o adevarata bere de pe plan local ;) Putem merge cu avionul, cu costuri minime sau cu auto personala/grupuri iar cazarea se poate face spre exemplu, in conditii decente ( http://www.haje.nu/ ) deasemenea la preturi ok. In acea zona , pe o raza de aprox. 20-50 km sunt fooooarte multe de vazut: depozite imense de barci cu diverse chestii interesante, foarte multe firme de vanzari de accesorii noi si sh, foarte multe marine,etc). Iar d.p.d.v. al ghidului, nu va faceti probleme, eu voi fi cu voi! 8) Perioada o alegeti voi de comun acord, asa ca astept opiniile voastre vis-a- vis  de propunerea mea... Consider ca ar fi ceva superb sa il vad pe Florio printre noi ( o chitara gasesc eu pentru el acolo) cantand intr-o taverna olandeza. Si va promit ca o sa vedeti cu ochii vostrii ca opinca noastra si sabotul olandez se inteleg perfect atunci cand este vorba de Oameni adevarati...restul e can-can!
Stima tuturor

cristiantutuianu

Super initiativa #dbr
Sunt curios in ce perioada , sa imi fac vorbele pentru concediu

Alex1958

De Rusalii, ca tot e inchis pescuitul si sunt cateva zile libere, mai legam cu ceva...

Dbr

De Rusalii e sarbatoare foarte mare la ei. Au liber vreo 2-3 zile in care e TOTUL inchis! Deschise DOAR pub-urile , restaurantele si alte ,,mancatorii''... ;)

ss

Da, dar la ei sunt cu o saptamana inainte, in Romania sunt pe 27 mai anul acesta, la ei pe 21 mai! Daca va organizati, as da si eu o fuga din Germania...

Dbr

Mda vedeti, primul gand al meu a fost spre Rusaliile lor, abia apoi m-am gandit la diferenta de o saptamana intre ele. Cu toate acestea, in principiu, plecarea/venirea nu prea e bine sa fie in preajma sarbatorilor mari.
Dar nu asta este problema, ne vom sincroniza noi pana la urma daca vrem.

Florio

Citat din: Dbr din Februarie 02, 2018, 08:19:55 AM
Salutare!
Ascultand asta azi dimineata https://www.youtube.com/watch?v=NsIaLYC_8HQ a lui Big Will de pe albumul cu olandezul Peter Struijk ,delta bluesman consacrat, nu stiu cum mi-am adus aminte de topicul nostru de pe forum, pe care l-am citit din nou tot, din scoarta in scoarta si chiar pot spune ca m-am distrat. Si daca tot ne intalnim cu diverse ocazii, mai pe la prieteni, mai pe la taverne, fie ca suntem mai multi sau mai putini, fie ca este vara ,iarna sau primavara, si tinand cont de faptul ca la un moment dat am lansat o idee catorva prieteni de pe forum, m-am gandit ca ar fi momentul sa redeschid discutia, fara sa redeschid alt topic. Ce spuneti de o intalnire in Olanda? :) Anul trecut am propus treaba asta  si s-a arata ceva interes! O excursie cu dublu scop, cel principal fiind de diverse achizitii( accesorii noi sau sh pentru barcile noastre, sau chiar barci, auto, peridoc, s.a.m.d ) dar si cel de dupa ora lasarii serii intr-un pub olandez, savurand o adevarata bere de pe plan local ;) Putem merge cu avionul, cu costuri minime sau cu auto personala/grupuri iar cazarea se poate face spre exemplu, in conditii decente ( http://www.haje.nu/ ) deasemenea la preturi ok. In acea zona , pe o raza de aprox. 20-50 km sunt fooooarte multe de vazut: depozite imense de barci cu diverse chestii interesante, foarte multe firme de vanzari de accesorii noi si sh, foarte multe marine,etc). Iar d.p.d.v. al ghidului, nu va faceti probleme, eu voi fi cu voi! 8) Perioada o alegeti voi de comun acord, asa ca astept opiniile voastre vis-a- vis  de propunerea mea... Consider ca ar fi ceva superb sa il vad pe Florio printre noi ( o chitara gasesc eu pentru el acolo) cantand intr-o taverna olandeza. Si va promit ca o sa vedeti cu ochii vostrii ca opinca noastra si sabotul olandez se inteleg perfect atunci cand este vorba de Oameni adevarati...restul e can-can!
Stima tuturor

Bună idee, mi-au sclipit ochii! :)
Nu mă-mpiedic de rusalii, sunt pe scara avionului oricând e cazul!
Iar la muzică și pahar, mă împac bine cu orice nație :)

P.S.
Numai să n-o împingeți spre sfârșit de mai, că deja sunt în Egee  8)

Don Basilio

mai devreme de luna mai, sa avem timp sa punem si sa probam pe barci ,,jucariile,, cumparate

Dbr

Ianuarie fe martie...maine poimaine vine primavara . Ar fi bine sa ne sincronizam intr-un fel daca vrem sa facem ceva. Eventual se pot face liste cu accesorii si date altui coleg spre achizitie. Acolo putem negocia puternic 30-50 %, chiar in magazine cu articole noi sau sh ( imi asum asta), daca se cumpara relativ en-gros, nu neaparat valori mari ci mai multe chestiuni marunte. Nu fac lobby pt olandezi, dar le cunosc foarte bine stilul de marketing si ma gandesc la faptul ca fiecare are nevoie de cate ceva pentru barca lui, fie ca este vorba de veliere sau de motorizate.
Stima tuturor.

calin1967

Olandezii lucreaza si sambata/duminica sau ar trebui sa ne organizam intr-o zi lucratoare? Cazare ieftina putem gasi si pe airbnb, de gen: https://www.airbnb.com/rooms/13655223?location=Amsterdam%2C%20Netherlands&adults=5&s=o8P3k0Bo
O varianta cu avionul ar fi si sa gasim un low-cost catre Dortmund/Koln/Bruxelles/Eindhoven si sa inchiriem o masina