Cum vine asta?

Creat de kama3, Septembrie 20, 2017, 06:09:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

teo pes

Dupa multi ani de incercari am ajuns la o concluzie ! ,,In Romania cel mai ieftin iesi daca I respecti legile asa cum sunt date "...si o mica completare cu putin exces de zel ! Asa fac cu Mumuul de cand ne am suit in barca, si sincer ....asa de bine i cand stai si te uiti la ei cum se strofoaca sa te controlezeee !!..pe apa , in strada ...pe mal ...!!!
Intradevar costa ...dar ai o satisfactie ...cand ,,sapca" lasa botu n jos si zice ,,buna....ziua !!! " ;D
Viata i grea !!  Dar trece !!

valyxman

Cautam iconiță de aplauze... Dar vad că nu este.
Cat se poate de adevarat!!! Părerea mea care nu se pune.  8)

kama3

Pai asta ne chinuim si noi astia cu barci sub 7m si motoare sub 20 de cai: sa respectam legea.
Avizul capitaniei si raspunsul ANR ne baga insa in ceata: ce sa respectam? Legea sau avizul?

teo pes

Era vorba de inscrisul barcii ! de luat premise de la cine le elibereaza si de respectat termenele !eu am expus aceasta convingere dupa sanctiuni si amenzi luate inainte,dupa nervi si tot felul de problem ....nu zic ca m am dus eu sa le spun ca vreau sa mi treaca barca la rol ...peridoc ca peridoc (remorca rema)..
Aplauzele le vreau in particular !
Viata i grea !!  Dar trece !!

junior9007

Culmea e ca in a noastra tara(cat o mai fi a noastra)suntem indrumati/obligati sa respectam legi pe care mai marii diriguitori le  incalca cu regularitate(pt ca pot :)).Intr-o tara in care ambiguitatea a devenit indispensabila maiales in domeniul legislativ,nu-ti ramane decat sa te resemnezi-pentru ca tu nu poti.