Barca din vis!

Creat de iulian_cioclin, Mai 13, 2017, 07:32:03 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

iulian_cioclin

Barca din vis...

Salutare dragi barcagii,

Va prezint in acest topic noua mea barca.

Dupa muuulti ani de gonflabila si dupa o experienta destul de neplacuta cu fostul coleg de forum, m-am decis sa sa trec la un alt nivel.       

Asadar nu a trebuit decat sa ma trec pe lista de asteptare a lui Vali si dupa ceva timp a sosit si ziua in care am ridicat barca, urmand ca mai apoi sa fie dusa la Bacau in atelierul lui Dany pentru tot ceea ce tine de compartimentarea interioara

Am  optat pentru varianta de 5.10 m.

Apoi  a urmat o schita de mana

A urmat muuuuuulta munca, masuratori, matrite,  sudoare si alergii la rasina ce s-a lasat cu ochi umflati si tratamente cu antialergice, la care a cazut prada colegul Dany. Dar totul e bine cand se termina cu bine!

Azi pe 13.05.2017 am inaugurat barca

https://www.youtube.com/watch?v=T4xm6HJz8oA

Am motorizat-o cu o Honda 20 cp comanda la distanta. Lucru ce s-a aratat a fi o alegere inteleapta. Cu 4 persoane eu 80+96 colegul+50 sotia+50 prietena colegului am obtinut o viteza de 33.5 km/ora.

https://www.youtube.com/watch?v=2h7dBeaxrdQ

Mentionez ca barca (fara pasageri) are cu tot cu electric prova+baterie de 100 ah  undeva la 250-280 kg

Singur in barca barca gliseaza cu 39 km/ora. Atat imi permite pasul elicei. Faptul ca glisez cu 4 persoane pt mine este foarte satisfacatoare aceasta motorizare. Nu cred ca imi trebuie mai mult

https://www.youtube.com/watch?v=7xuWF5sAoMw

Poze

Seara buna tuturor!

PS. Multumesc Vali si Dany de barca si de colaborare!

drmarius

Super Iulian! Cap coada proiectul a iesit perfect. Cu Radu azi când am văzut filmările am fost iar f surprinsi de ce poate si cu 20 cp. Asteptam vara sa le punem pe toate in delta pe apa. Inca o data felicitări de la noi!

mariusm piesenoi111

Sa o folosesti sanatos si sa va aduca multe bucurii!
Felicitari Vali&Dani&Iulian!

Thor

Minunată! Să te dai cu ea! Meritați toți!

dany

Sa te bucuri de ea Iuliane!Am vazut in tine ''copilul''ce si-a primit cadoul mult visat.Am colaborat frumos si a iesit ceva frumos.Barca lui Vali si-a aratat inca o data calitatile!Cu 20 cp sa fuga asa......Super!!! Felicitari ,prietene drag!
Chiar daca si acum mai am urmele de la ''broscaiala''pe care am capatat-o,lucrand cu rasinile astea,cand am vazut filmele, parca nu ma mai mananca asa pielea :)

iulian_cioclin

Multumesc baieti, multumesc Dany. Abia astept sa se deschida sezonul sa facem si o pescuiala impreuna.

DoiNomazi

Asa arata un lucru bine facut. Meritati din plin sa va bucurati de ea cat mai mult. Felicitari, si pentru vis si pentru realizarea lui!
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320

ionpescarul

Haiduc

Acum inteleg Iuliane de ce ai mers pe burta surpriza ne lasa fara cuvinte
Bravo Vali-Dani si si tu sa o stapanesti sanatos Iulica sper sa ne vedem pe undeva pe ape dupa 1.06 ca vorba aia "este dezlegare" la peste
Numai de bine sa auzim

Spinoza

S-o stapanesti sanatos!
Barca, pe de o parte, customizarea de alta si, plus de ambele, motorul de 20 care ofera performante de invidiat!
Chiar ca nu poti cere mai mult de la un open, nivelul urmator fiind cabinata.
Inca o data toate urarile de bine!
"Curata ograda ta, bucura-te de curatenie si lasa gunoiul vecinului acolo unde vecinul insusi l-a pus."
Nicolae Steinhardt

bss

Felicitari
Mile multe si fara evenimente.
Poate ne vedem pe apa (si cu prietenii, nu numai cu cei mai buni). ;D ;D 8) 8)

radu andritoiu

Iuliane daca n ai dormit aseara n barca, clar ai avut un tachet sub perna
Frumos vis, frumoasa in realitate
O barca aduce multa bucurie
La tine n barca se urca cu papuci de casa?
Merge bine cu 20 cai, dovedeste calitstile nautice ale barcii, bine gandita
M a convins si electricul, chiar daca la pescuitul de avat pe langa malurile dunarii nu stiu cat este de eficient
S a mai nascut un an eu, cel mai bibilit, insa tot mai frumoasa e a mea
so, keep floating for pleasure

dany

Salut Radule!A urcat Iulian in barca la montaj in ciorapi si datorita suprafetei antialunecare[cea vopsita gri]a ramas fara calcaie :)Deci papucii de casa trebuie sa ramana in casa....
Ce se vede in barca este tot turnat in matrite cu  rasina poliesterica ,stratimat+tesatura.Asta va spun,caci am fost intrebat si trebuia sa clarific aspectul asta.Sunt poze facute,dar nepublicate la momentul asta.

radu andritoiu

Bine ca a renintat la ruleta😉... Prietenii stiu povesti
Hmmm fara papuci, mi e greu sa cred
Mai cunoastem un haiduc de pe forum care sterge praful de pe ea ca pe vremuri cand stergea bibelourile
Abia astept sa ma urc in barcile voastre baieti, cu cizmele pline de noroiul deltei
so, keep floating for pleasure

iulian_cioclin

Asa cum am tinut foarte mult la detalii si la estetica, asa tin si la curatenie. Radule, cand ai sa intri la mine in barca sa nu uiti sa-ti iei papucii de casa. Noroaiele Deltei lasale la tine in barca :))))