inmatriculare sau nu barca laguna 480 cu motor 15 cp

Creat de clatici vasile, Iulie 29, 2018, 07:59:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

timberland0910

Citat din: gvincentiu din August 11, 2018, 12:55:52 PM
La o simpla cautare, se pare ca este lac de acumulare apa potabila si arie protejata.
https://www.ziardecluj.ro/tardiv-si-numai-ca-s-pierdut-lac-directorul-de-la-apia-cluj-prefectul-chereches-anunta-ample-controale-zona-lacurilor-belis-fantanele-si-tarnita-poate-i-obliga-pe-cei-care-se-dau-cu-barca-pe-lacuri-sa-respecte-legea
In concluzie nu ai voie cu ambarcatiuni cu motor termic. Daca te simti neindreptatit, poti initia o actiune la Avocatul Popurului. El te va reprezenta in fata CJ sau cine l-a dat in administrare cat si in fata Hidroelectrica.
Dar fiind declarat zona protejata, nu ai decat slabe sanse ca hotararea de CJ sa nu fie legala.

Ieri a fost un prieten pe Belis si da sunt controale pt respectarea legii , in sensul ca trebuie sa ai vesta de salvare pe tine , colac de salvare , permis cat D si barca inmatriculata daca e cazul ..Deci e navigabil .Vor interzice skijeturile si eventual limitare cai putere pe lac dupa cum e si in Elvetia in toate zonele protejate :maxim 8 cp si motoare in 4 timpi. Deci e de bine

bobinuta

Citat din: timberland0910 din August 12, 2018, 10:32:12 AM
Ieri a fost un prieten pe Belis si da sunt controale pt respectarea legii , in sensul ca trebuie sa ai vesta de salvare pe tine , colac de salvare , permis cat D si barca inmatriculata daca e cazul ..Deci e navigabil .
Ma bucur sa aud o astfel de confirmare, ptr ca daca ar fi fost altfel, am fi avut de-a face cu alte tipuri de abuzuri. De care cred ca ne-am cam saturat cu totii !
Citat din: timberland0910 din August 12, 2018, 10:32:12 AMVor interzice skijeturile si eventual limitare cai putere pe lac[
OK. Inteleg ca la elvetieni te-ai referit cand ai spus max 8CP 4T, dar in rest, ai vreo sursa credibila referitoare la interdictiile pe care banuiesc ca doar le presupui ? Sau altfel intrebat, cine "Vor" interzice ? Deocamdata, nu s-a miscat nimic legal in acest sens.

Spune-ne si noua daca ai ceva "pe surse" , macar sa incercam sa verificam ce se mai intampla!

Week-end placut,
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube