cine sunt eu?

Creat de dany, August 18, 2018, 11:02:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Deschid acest topic cu rugamintea sa ma scuza-ti pt. gramatica deplorabila din  postarile mele pe acest forum.Acest demers l-am facut in urma comentului "colegului"THOR din topicul deschis de mai noul coleg Zodiac.Am avut indrazneala sa comentez in topicul colegului Zodiac,dupa comentul colegului Thor.Gresit!A inteles dupa cum gandeste ,adica prost!
Pe vremea cand am descoperit acest forum am zis ca -i mana cereasca.Oameni diferiti cu aceiasi pasiune s-au intalnit intr-un mediu organizat de stimabilul Vali ,pe care-l salut!Medici,ingineri,arhitecti,mecanici,tamplari,electricieni,etc,etc,....meserii si studii diferite, si-au unit gandurile aici pe forum.Ne cunosteam numai dupa  numele de utilizator de cele mai multe ori...Ne-am intalnit unii dintre noi cand am avut ocazia.Eu am invatat f. multe de aici caci am povestit din incercarile mele,din intamplarile si din greselile mele,mai ales!Am facut niste  pasi in cunoastere,am invatat,asa cat am putut eu,dupa umilile mele posibilitati intectuale.Unii au comentat,ajutandu-ma,altii m-au luat la misto cate un pic...Am fost de cele mai multe ori autoironic,recunoscandu-mi neputinta si nepriceperea...Am primit iarasi sfaturi scrise aici,care de-a lungul timpului au contribuit la dezvoltarea forumului,caci noii veniti au gasit mult mai multe informatii decat am gasit cei mai vechi,...si tot asa...Ne-am intalnit odata aproximativ 30 de insi la bucuresti,unde am cunoscut  niste OAMENI!La un moment dat a unii dintre noi au venit pregatiti cu poze ,filme,proiecte de barci,toate la superlativ!La un nivel mult mai inalt pt. care eu nu eram pregatit.Aveam in buzunar un stick cu niste poze modeste pe care nu am indraznit sa-l prezint...am tacut...Am spus asta  unei persoane la sfarsitul petrecerii si am fost certat si mustruluit,spunandu-mi ca aici suntem toti la fel ,caci ne uneste aceiasi pasiune si nu conteaza ca unul este mai bogat sau mai sarac ; mai destept sau mai putin destept....
La colegii Zodiac si Bobinuta am apreciat dorinta sau setea de informare,de cunoastere.Se vede ca sunt f. inteligenti si cu acces la informare.Eu pe cand m-am inscris aici,abia scriam pe tastatura ,aveam calculator de cateva luni si varsta de peste 45 de ani,cred...am si uitat...vedeti?!Asta eram eu!Nu era atata tevatura cu gramatica si nici atata informatie ca acum...Cred ca acum un an ,stimabilul Thor a facut un coment nevinovat intr-un topic de-al meu,cred ,si eu am raspuns cam in doi peri si de aici asa zisa platire de politi?!Cred ca va este rau fratilor cu'' platitul politelor''?Ce mama naibii am ajuns sa ne'' platim polite'' pt. asemenea nimicuri?!Sunte-ti normali?Sunte-ti oameni?Nu ne iertam greseli fara importanta,nimicuri ...pt. ce ?Roboti am ajuns sa fim!In caz de greseala...gata ....eject...jigneste-l,umileste-l ca-i slab pregatit!Eu sunt MIEZUL!INFAILIBILUL!,PERFECTUL!....Sa va fie rusine care ganditi asa!Nu avem toti dreptul de a ne bucura de viata,sa avem pasiuni!Daca nu am mai stiu eu ce pregatire,sau cont in banca ,nu am drepturi la fel ca voi?Cu ce te-am jignit stimabile THOR?Ma abtin cu greu sa nu-ti scriu altfel!Sa-ti fie rusine !Sper sa vada vreodata si copii tai postarea asta ,sa afle ce tata bun au!M-ai degustat teribil!Nu meritam sa ma tratezi astfel!
Uita-te si tu stimabile cate topicuri am deschis eu!Unele mai bune,altele mai rele,altele execrabile...Dar au  fost!Am scris pe forum cum am putut si eu ,am impartasit  bucurii si necazuri,realizari si rateuri ,s.am.d.In urma postarilor mele am inceput sa primesc mesaje,telefoane,cerandumi-se sfaturi,contacte pt.materiale sau pur si simplu sa stam de vorba sa ne sfatuim...Mi-am facut prieteni!Daca tu nu esti unul dintre ei,asta e....Nu avem ce sa ne spunem.Atat.
Cer scuze colegilor pe care i-am suparat cu greselile mele gramaticale ,pe care continui sa le fac,dupa cum se vede!

DoiNomazi

Citat din: dany din August 18, 2018, 11:02:28 PM
Deschid acest topic cu rugamintea sa ma scuza-ti pt. gramatica deplorabila din  postarile mele pe acest forum.Acest demers l-am facut in urma comentului "colegului"THOR din topicul deschis de mai noul coleg Zodiac.Am avut indrazneala sa comentez in topicul colegului Zodiac,dupa comentul colegului Thor.Gresit!A inteles dupa cum gandeste ,adica prost!
Pe vremea cand am descoperit acest forum am zis ca -i mana cereasca.Oameni diferiti cu aceiasi pasiune s-au intalnit intr-un mediu organizat de stimabilul Vali ,pe care-l salut!Medici,ingineri,arhitecti,mecanici,tamplari,electricieni,etc,etc,....meserii si studii diferite, si-au unit gandurile aici pe forum.Ne cunosteam numai dupa  numele de utilizator de cele mai multe ori...Ne-am intalnit unii dintre noi cand am avut ocazia.Eu am invatat f. multe de aici caci am povestit din incercarile mele,din intamplarile si din greselile mele,mai ales!Am facut niste  pasi in cunoastere,am invatat,asa cat am putut eu,dupa umilile mele posibilitati intectuale.Unii au comentat,ajutandu-ma,altii m-au luat la misto cate un pic...Am fost de cele mai multe ori autoironic,recunoscandu-mi neputinta si nepriceperea...Am primit iarasi sfaturi scrise aici,care de-a lungul timpului au contribuit la dezvoltarea forumului,caci noii veniti au gasit mult mai multe informatii decat am gasit cei mai vechi,...si tot asa...Ne-am intalnit odata aproximativ 30 de insi la bucuresti,unde am cunoscut  niste OAMENI!La un moment dat a unii dintre noi au venit pregatiti cu poze ,filme,proiecte de barci,toate la superlativ!La un nivel mult mai inalt pt. care eu nu eram pregatit.Aveam in buzunar un stick cu niste poze modeste pe care nu am indraznit sa-l prezint...am tacut...Am spus asta  unei persoane la sfarsitul petrecerii si am fost certat si mustruluit,spunandu-mi ca aici suntem toti la fel ,caci ne uneste aceiasi pasiune si nu conteaza ca unul este mai bogat sau mai sarac ; mai destept sau mai putin destept....
La colegii Zodiac si Bobinuta am apreciat dorinta sau setea de informare,de cunoastere.Se vede ca sunt f. inteligenti si cu acces la informare.Eu pe cand m-am inscris aici,abia scriam pe tastatura ,aveam calculator de cateva luni si varsta de peste 45 de ani,cred...am si uitat...vedeti?!Asta eram eu!Nu era atata tevatura cu gramatica si nici atata informatie ca acum...Cred ca acum un an ,stimabilul Thor a facut un coment nevinovat intr-un topic de-al meu,cred ,si eu am raspuns cam in doi peri si de aici asa zisa platire de politi?!Cred ca va este rau fratilor cu'' platitul politelor''?Ce mama naibii am ajuns sa ne'' platim polite'' pt. asemenea nimicuri?!Sunte-ti normali?Sunte-ti oameni?Nu ne iertam greseli fara importanta,nimicuri ...pt. ce ?Roboti am ajuns sa fim!In caz de greseala...gata ....eject...jigneste-l,umileste-l ca-i slab pregatit!Eu sunt MIEZUL!INFAILIBILUL!,PERFECTUL!....Sa va fie rusine care ganditi asa!Nu avem toti dreptul de a ne bucura de viata,sa avem pasiuni!Daca nu am mai stiu eu ce pregatire,sau cont in banca ,nu am drepturi la fel ca voi?Cu ce te-am jignit stimabile THOR?Ma abtin cu greu sa nu-ti scriu altfel!Sa-ti fie rusine !Sper sa vada vreodata si copii tai postarea asta ,sa afle ce tata bun au!M-ai degustat teribil!Nu meritam sa ma tratezi astfel!
Uita-te si tu stimabile cate topicuri am deschis eu!Unele mai bune,altele mai rele,altele execrabile...Dar au  fost!Am scris pe forum cum am putut si eu ,am impartasit  bucurii si necazuri,realizari si rateuri ,s.am.d.In urma postarilor mele am inceput sa primesc mesaje,telefoane,cerandumi-se sfaturi,contacte pt.materiale sau pur si simplu sa stam de vorba sa ne sfatuim...Mi-am facut prieteni!Daca tu nu esti unul dintre ei,asta e....Nu avem ce sa ne spunem.Atat.
Cer scuze colegilor pe care i-am suparat cu greselile mele gramaticale ,pe care continui sa le fac,dupa cum se vede!

@dany si numai pentru el

Nu te cunosc, nu stiu cine esti, dar pentru mine ce postezi este mult mai important in continut decat in forma si apreciez postarile tale la fel de mult cum apreciez si postarilor celorlalti cu o gramatica si sintaxa impecabila, chiar daca, inevitabil, apar si postari ale altora cu care sunt mai putzin de acord. Nu de acordul meu are nevoie forumul... :) Din punctul meu de vedere, in fiecare postare se gaseste ceva valoros si util.

Nu-l cunosc personal nici pe colegul Thor si astazi am fost tentat sa cedez primului impuls si sa ripostez la cele doua postari pe care mi le-a adresat parand sa caute inutil nod in papura... :) Dar mi-am amintit ca si el este un om, unul dintre noi, care merita respect si intelegere. Toti avem si zile mai bune si suparari, toti avem pase mai putzin bune si uneori emotiile se bulucesc gramada. Inca o data, nu-l cunosc pe Thor si in ciuda unor dispute mai vechi, continui sa-l respect si sa cred ca este un om cu aceleasi bucurii si necazuri ca noi toti. In loc de riposta,  am preferat sa ies dintr-o potentiala disputa. Nu stiu daca e mai bine asa, sau doar e ce e menit sa fie, dar asa am procedat...

Daca imi permiti, te rog nu te supara nici pe Thor, nici pe mine, nici pe oricare alt coleg si te rog si mai mult sa continui sa postezi cum si oricand iti face placere.

Cele bune.

Pentru cei ce s-ar mai putea intreba cine sunt, raspunsul e cat se poate de simplu. Absolut nimeni.
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320

bobinuta

Citat din: dany din August 18, 2018, 11:02:28 PM
Oameni diferiti cu aceiasi pasiune s-au intalnit intr-un mediu organizat de stimabilul Vali ,pe care-l salut! Medici,ingineri,arhitecti,mecanici,tamplari,electricieni,etc,etc,....meserii si studii diferite, si-au unit gandurile aici pe forum.Ne cunosteam numai dupa  numele de utilizator de cele mai multe ori...Ne-am intalnit unii dintre noi cand am avut ocazia. [...]
Am primit iarasi sfaturi scrise aici,care de-a lungul timpului au contribuit la dezvoltarea forumului,caci noii veniti au gasit mult mai multe informatii decat am gasit cei mai vechi,...si tot asa...Ne-am intalnit odata aproximativ 30 de insi la bucuresti,unde am cunoscut  niste OAMENI!
[...]
Am spus asta  unei persoane la sfarsitul petrecerii si am fost certat si mustruluit,spunandu-mi ca aici suntem toti la fel ,caci ne uneste aceiasi pasiune si nu conteaza ca unul este mai bogat sau mai sarac ; mai destept sau mai putin destept....
[...]
Draga Dany,
Personal, eu nu acord o importanta deosebita modului de exprimare, cu exceptia anumitor cazuri, din fericire rare :)
Atat timp cat unele greseli apar intr-un context general care e util tuturor, acestea sunt scuzabile. De asemenea, regulile de exprimare in limba romana s-au mai schimbat de-a lungul anilor si cunosc o serie de persoane de foarte buna credinta care nu au dorit sau nu au reusit sa se adapteze 100% noilor schimbari. Nici in asta nu vad ceva teribil, atunci cand se poarta conversatii in medii neacademice. Lucrurile se complica atunci cand se ajunge la redactarea unor lucrari care ajung in mediul public (de ex. lucrari de licenta, disertatii, teze de doctorat, articole publicate in reviste, etc.) sau atunci cand discutam de prezenta live online.

Traiesc cu convingerea ca atat timp cat exista bunavointa si intelegere, majoritatea covarsitoare a problemelor de relationare pot fi depasite fara nici un fel de urmari. De altfel, colegul Thor a revenit, confirmand ceea ce am vazut cu totii, iar Vali a precizat primul: faptul ca a fost vorba de o confuzie.

Cunosc problemele de tip "polite platite" sau "platibile". Le inteleg si motivatia si sincer, m-as bucura daca as putea sa joc rol de "judecator de pace" sau de "mediator" intre cei implicati in astfel de situatii.

Voi face aici o paranteza, pentru a incerca sa ma fac mai bine inteles.
Dupa cum am mai spus in unele postari, eu provin dintr-un mediu tehnic, fiind preocupat (inaintea pescuitului, a barcilor si a navigatiei) de un hobby mai putin cunoscut: radioamatorismul. Radioamatorii sunt, asa cum ai spus si tu, "oameni diferiti, cu aceiasi pasiune: medici, ingineri, arhitecti, mecanici, tamplari, electricieni,etc,etc,....meserii si studii diferite" care sunt preocupati de acelasi hobby comun.

Pentru cei care nu au informatii despre aceasta pasiune (radioamatorismul, sau "hamradio" cum mai e denumit in mediile de limba engleza), practicantii sai folosesc statii de radiocomunicatii dedicate uzului in benzile de radioamatori, pentru a stabili legaturi radio, fie pe distante mici (locale, pentru "palavrageala" tehnica, schimburi de informatii de profil, mese rotunde/forumuri live, etc.) fie pe distante foarte mari, intercontinentale sau chiar la antipozi. Pentru a obtine aceste performante, practicantii acestui hobby (care are, ca si yachting-ul, veleitati sportive in Romania, existand chiar si Federatia Romana de Radioamatorism) trebuie sa isi insuseasca anumite cunostiinte tehnice, fara de care desfasurarea legaturilor radio nu ar fi posibila. Uneori, desfasuram legaturi radio in medii foarte sofisticate - de exemplu prin satelitii dedicati comunicatiilor de amatori, prin intermediul transponderelor instalate pe statia spatiala internationala ISS, sau prin reflexia undelor pe suprafata Lunii (mod de lucru denumit EME - Earth-Month-Earth). De asemenea, desi modurile de lucru traditionale ale radiaoamatorilor sunt fonia (prin microfon, asa cum se folosesc la statiile VHF de marina) si telegrafia (Morse) - avem multe alte moduri de lucru mult mai noi si mult mai provocatoare (de obicei , modurile de lucru digitale, in care comunicatia este criptata si este realizata prin intermediul calculatoarelor).

Exista legaturi stranse intre radioamatorism si producatorii de echipamente de radiocomunicatii, pentru ca in tarile dezvoltate, cele mai mari companii producatoare de astfel de echipamente, au avut si inca mai au salariati recrutati din randurile radioamatorilor. Asta, deoarece un radioamator este in general un tip pasionat, care invata de dragul de a invata si nu pentru ca este obligat. Si un astfel de individ, este (in general) foarte dedicat si atributiilor de serviciu, in care isi va implica si cunostiintele dobandite prin efort propriu. De aici, rezulta plus valoare pentru companie...

De asemenea, exista legaturi si intre radioamatorism si lumea navigatorilor. Multi dintre operatorii statiilor radio navale (atat cele de coasta cat si cele aflate la bordul navelor, atat din mediul civil cat si din cel militar) sunt in acelasi timp si radioamatori, sau au devenit intre timp (fiind "virusati" de catre altii). Exista si in lumea yachting-ului radioamatori care fac experimente de radiocomunicatii prin echipamente instalate pe ambarcatiuni aflate in croaziera. Nu va inchipuiti ce batalii se duc pe unde radio, intre cei aflati pe continente, pentru a-i "vana" (a stabili o legatura radio) cu statiile care opereaza de pe nave aflate in deplasare (/MM sau /Maritime-Mobile) !!

Va asigur ca sentimentul trait in momentul in care realizezi o legatura radio, folosind propriile echipamente (statii radio, antene, dispozitive auxiliare) este unul deosebit. Daca in acest exercitiu, echipamentele mai sunt si auto-construite (home-made, DIY), iar legatura radio desfasurata este cu o statie a unui radioamator aflat la distante considerabile (de obicei, de pe alte continente sau chiar la antipozi), atunci satisfactia este si mai mare.

Radioamatorismul, ca miscare si hobby, a aparut prin 1919, in SUA - foarte curand dupa ce Gugliemo Marconi, a reusit transmiterea primului mesaj radio intercontinental, pe 17.12.1902 (SUA - UK, intre presedintele Th. Roosevelt si regele Edward VII). În 1925 a fost înființată ,,Uniunea Internațională a Radioamatorilor", care exista si astazi (IARU). În România, primul radioclub a fost inițiat în 1926, iar în 1936 ia ființă ,,Asociația Amatorilor Români de Unde Scurte" (AARUS).

Una dintre cele mai cunoscute pelicule cinematografice, evocand implicarea radioamatorilor in salvarea unui echipaj aflat in pericol pe un pescador aflat in mars, este "Daca toti tinerii din lume... " ("Si tous les gars du monde", 1956 - Christian-Jaque, Jacques Rémy  / If all the guys in the world ). Filmul mai exista pe unele medii online, o sa-l caut daca prezinta interes, am si subtitrarea in lb. romana :)

De ce am povestit despre primul meu hobby?
Pentru ca cele povestite de tine, Danny,  (citate mai sus) reprezinta atitudinea normala a radioamatorilor, cunoscuta sub denumirea de "ham spirit", tradus prin fair-play. Cred eu ca acelasi "spirit" ar trebui sa ii anime pe toti hobbistii, fie ei radioamatori, barcagii, navigatori sau modelisti, etc.
Exemple de personalitati cu hobby de radioamator: Yuri Gagarin (primul om in Spatiu), John Sculley (presedinte PepsiCo, CEO Apple), Qaboos bin Said al Said (sultan al Omanului), Juan Carlos (rege al Spaniei 1975-2014), Marlon Brando (da, chiar faimosul actor!), regele Hussein al Iordaniei si altii.
Am avut contacte radio confirmate cu regele Hussein si regele Juan Carlos - iar legaturile radio respective s-au desfasurat sub aspectul normalitatii, operand contactele cu aceste personalitati in mod similar cu cele obisnuite.

Paralela ar putea continua, dar nu are rost. Am spus esentialul.
Imi place sa impac oamenii si sa-i determin sa relationeze normal, sa-i interfatez... asadar m-as bucura tare mult daca cele pe care le-am expus aici si-au gasit intelesul corect si daca atat Thor si cu tine, cat si altii implicati in "ciocniri" diverse, ar reusi sa treaca peste astfel de episoade si sa-si dea mana peste ape, peste parame, peste averi si peste micile orgolii ciupite din cand in cand din motive de cele mai multe ori nesemnificative.

In speranta ca vorbele mele vor avea macar 1/4 din efectul pe care il sper, va urez tuturor un week-end cat mai placut, vreme frumoasa, ape linistite si "fir intins" !

Cu bine,
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

Zodiac

Pentru ca am fost citat aici si e vorba de topicul meu , ma simt nevoit sa intervin cu urmatoarele precizari :
- sunt nou pe forum dar nu si nou in viata , anul viitor implinesc 50 de ani , sunt si am fost prezent pe multe forumuri cu subiecte diferite de multi ani si din pacate partile negative ale unor forumuri se gasesc si aici deoarece orice posesor de internet indiferent de calificarea , studiile si bunul lui simt se poate inscrie pe un forum si sa emita opinii sau dejectii....de la caz la caz
- suntem diferiti...din fericire , apreciez si stilul de exprimare aplecat spre poezie si lirica narativa ...cateodata al colegului DoiNomazi orientat spre minunate povesti care ne creeaza bucurie in suflet povestindu-ne despre locuri in care multi dintre noi nu vor avea sansa sa ajunga vreodata , stilul lui Vali care deriva din experienta clara a omului care vorbeste din fapte reale , stilul lui Cezar analitic , un raport perfect intre investitii-grad de satisfactie-posibilitati si stilul lui Andy care nu se lauda cu absolvirea unui Oxford dar care ne transmite din experienta omului care munceste....cunostinte deosebite despre modul a cum si cat efort este necesar pentru a finisa o barca prin care unul din noi este/va fi extrem de multumit
- in schimb nu pot aprecia stilul agresiv si jignitor al userului Thor care vine intr-un topic  , vorbeste cu userul DoiNomazi in mod repetat despre .............nimeni nu intelege , apoi il numeste homosexual pe userul decent andy si se ifoseaza cu cele 3,4 "vapoare" ale lui , imi raspunde si mie la misto fara nici un aport la topic .
Daca eram rau as fi spus ....muuulte , dar ma opresc aici ! Eu am citit regulamentul forumului , mi-a placut , cand "intru in casa omului" ii respect regulile !!!
Stima !

Thor

Cred că-mi aduc aminte (sunt mult mai bătrân sau... mult mai mare... sau născut mult înaintea  @zodiac-ului care se învârtoșește la juma" de secol de existență - la anu") că atunci când ești pus la colț, pe coji de nuci, nu ai voie să vorbești. Dar... dacă Theacher Vali a ieșit, puțin, din net, aș putea să comentez.

@Dany, nu am nicio treabă cu tine. A fost, pur și simplu, ca și în cealaltă discuție în care ți-ai umflat mușchii, o chestie de neînțelegere scriptică. Cred că dacă eram față în față ne-am fi înțeles. Ai tot respectul meu.

@bobinuță sau bobinită
"Re: Zodiac Cadet 350 Alu + motor Honda 20 cp

« Răspuns #17 : August 18, 2018, 05:17:10 pm »

Cu tine si cu Bobinita ,aici pe forum ,altfel ar fi stat lucrurile...Sunte-ti cumva frati?Foarte studiosi,insetati de cunoastere,basca inteligenta ...Despicati firul in patru,studiati tot ce va cade in mana legat de pasiunea voastra ,ofertele "tentante" va lasa reci  si priviti lucrurile analizand fiecare detaliu...ce mai ...I-mi place de voi ,caci sunte-ti extrem de meticulosi.Din pacate meticulozitatea ,v-ar putea amana iesirea pe apa cu propriile barci cu ceva mai mult timp decat a-ti fi crezut!Ceea ce nu este tocmai bine...,caci timpul trece.Sunt curios sa vad ce ve-ti alege pana la urma.Salutari!"

@Bobinuță Eu nu mă știu frate cu tine, (așa cum crede @dany) Am "bântuit"... la vremea mea, pe unde... radiofonice.  Mi-a trecut. Îmi mai aduc aminte... Ai auzit de tuburi electronice? Exemplul tău cred că a fost, totuși, bun...

@zodiac-ule, la o jumătate de secol... la anul cred că o să faci niște comentarii mai inteligente. Sigur că o să ai "mult mai multe de spus".Mai stai un an pe bară.

@Nomazilor,  vă respect prea mult ca să comentez. Mă mir că tu te-ai coborât...

Evident că nu o să mai intru în polemici cu voi. Clămpăniți cât vreți.

Vali...  respectul meu pentru tine este nelimitat. Îmi pare rău că a trebuit să comentez, pe @Forumul tău, rahaturile astea. Încă o dată, respectul meu infinit pentru tine.

Sigur... acum poți să mă și ștergi...

dany

cu ''tine''si cu bobinuta=Am facut referire la zodiac si la bobinuta,pt. ca era topicul lui ,adica al zodiacului...Ok?!Faptul f. deranjant pt. mine a fost ca m-ai facut intr-un anumit fel....Lasam gramatica la o parte caci sunt un ignorant,nu vreau sa invat regulile noi ,fata de ce am invatat candva
Rog pe vali sa stearga postarile ,caci persoanele implicate  au vazut,au comentat,e de ajuns...

Intersect

Citat din: dany din August 19, 2018, 04:05:10 PM
cu ''tine''si cu bobinuta=Am facut referire la zodiac si la bobinuta,pt. ca era topicul lui ,adica al zodiacului...Ok?!Faptul f. deranjant pt. mine a fost ca m-ai facut intr-un anumit fel....Lasam gramatica la o parte caci sunt un ignorant,nu vreau sa invat regulile noi ,fata de ce am invatat candva
Rog pe vali sa stearga postarile ,caci persoanele implicate  au vazut,au comentat,e de ajuns...

Atunci cand incerci ca sa faci un compliment si sfarsesti prin a fi facut "bulan". Trebuie Dani sa vezi si partea comica,eu acum am citit tot si ma bufnit rasul.
Sunt curios care a fost rationamentul :). Viata este prea scurta ca sa luati in serios toata tampeniile :)
Born to fish,forced to work!!!

Vali

Eu nu am de spus decat ca mai bine ne intalneam undeva pe ape decat sa ne ciondanim aici. Toata treaba a pornit de la specificul impersonal al comunicarii online, care da uneori asemenea rateuri. Nu e nici prima, nici ultima data.

Cel mai bine lasam treaba asa cum e. Eu nu am nimic cu nimeni si nici nu voi avea. Dar "mai am un singur dor": orice neintelegeri vor aparea, rugamintea e sa le rezolvati IN AFARA FORUMULUI.

Aici ne intalnim sa povestim de pasiunea noastra pentru barci si navigatie. N-am sa las vreodata ca acest forum sa se transforme in marlania de pe barcaholic, sau in habarnismul si parerologia de pe unele grupuri de facebook.

Acestea fiind spuse, aceasta discutie se incheie aici, fiindca o escaladare nu rezolva nimic si nu ajuta absolut pe nimeni. Deci topicul se inchide, ramanand sa discutam la subiect chestiunile de interes, cu rugamintea de a evita referiri la persoane etc. Nu se va sterge nimic, ca sa ramana o mica lectie despre ce sa evitam pe viitor.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau