yamaha 25 old timer

Creat de dusan, Februarie 12, 2019, 10:44:25 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dusan

Nu gasesc nici o aripioara

teo pes

Citat din: dusan din Martie 21, 2019, 02:13:26 PM
Nu gasesc nici o aripioara
Ia fa o poza  placa anticavitatie de jos in sus la anod! pe anod e aripioara curba! 
Viata i grea !!  Dar trece !!

pilu

daca e modelul vechi cu esapamentul prin placa antivavitatie nu are nici o aripioara pe anod.

Dbr

Citat din: pilu din Martie 21, 2019, 07:38:39 PM
daca e modelul vechi cu esapamentul prin placa antivavitatie nu are nici o aripioara pe anod.
Asa este . Nu are aripioara. Sunt postate cartile tehnice in amanunt mai sus si se pot studia cu atentie si interes ;)

dusan

Am măsurat acum poziția motorului pe barca. Este 1 cm mai spre stanga . Influențează asta?

teo pes

Citat din: dusan din Martie 21, 2019, 10:45:37 PM
Am măsurat acum poziția motorului pe barca. Este 1 cm mai spre stanga . Influențează asta?
Depinde de barca ! cu cat este mai mica in dimensiuni si deplasament cu atat influenteaza mai mult ,mai este si forma barcii si a chilei!
Viata i grea !!  Dar trece !!

dusan

Multumesc. Am sa incerc sa il crntrez până merge drept.

pilu

Acel centimetru chiar nu conteaza ,mai degraba vezi sa nu ai pintenul indoit sau vreun tampon de amortizare rupt.

dusan

Am verificat si nu e îndoit.  Tampoanele sunt ok.

Eu am stat in spate la motor. Il manevreze cu dreapta. Si colegul a stat în fața barcii la bord. Fiind mai greu ca mine. Influențează asta ? Sa traga barca spre dreapta. ?

dany

Trebuia sa incerci sa muti ''incarcatura''! Mai la stanga ,mai la dreapta ,mai in fata ,mai in spate,sa te ridici in picioare sa balansezi greutatea de pe un picior pe altul,...etc..si atunci vezi cum se comporta barca...

junior9007

Am avut in urma cu mult timp o lotca(micro)17 crivace care avea un comportament la fel de dubios-tragea mult dreapta,motorul de pe ea fiind cu comanda la mana ,te rupea in mars ,de fiecare data se lasa cu febra musculara .Dupa multe sapaturi am descoperit in final ca era vorba de o" banala"eroare de constructie a barcii,chila nu era pozitionata simetric,ci avea o mica deviere.Am reusit s-o vand unui proprietar de balta care o foloseste si-n ziua de azi dar exclusiv la rame.Spor.

dusan

M-am uitat la chila barcii si e dreapta si am măsurat si distanțele care  au rezultat egale.

dusan

Legat de elice . Nu ma lasa vecinii sa cumpar uma noua acuma. Dar daca tai capurile la suruburi sa fie infiletate fara cap pana la nivel nu e mai bine?

momaul

salut.Am si eu o elice la care se invarte cauciucul in interiorul elicei.Fostul proprietar a incercat cu suruburi cum zici tu dar nu a tinut, singurul efect a fost ca a stricat hub-ul.Eu am lipit hub-ul dar din cauza suruburilor care s-au invartit in el nu sa mai centrat, elicea functioneaza dar este dezechilibrata si nu merita a fi folosita.

dusan

Trebuia dat filet pana aproape de ax. Eu am 3 astfel de suruburi . Acum 8ntentionez sa le tai capurile si sa ramana acolo la nivel.