Limanu Thassos cu Bavaria 31

Creat de cristi radulescu, Aprilie 07, 2019, 03:48:44 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pauli

Cristi eu sunt toata vara in zona Thassos (Kavala mai exact) daca ai nevoie de un om la o iesire let me know, trebuie sa stii insa ca eu sunt motorizat (tin barca la keramoti in dry dock peste iarna) deci stiu prea putine despre veliere in afara de cateva iesiri facute cu prietenii cand am mers mai mult cu motorul din motive obiective dar si subiective (multa bere). Dar la o iesire scurta ma bag cu placere, niciodata nu-i tarziu de invatat ceva nou. Daca e ceva da-mi mesaj

cristi radulescu

Salutare Paul, mersi de info, cu siguranta ajung in Kavala este chiar mai la indemana pentru imbarcare debarcare dar nu stiam ce marina au, daca este accesibila pentru veliere ( costuri si dane disponibile ). Am stat doar o noapte in Kavala anul trecut cand eram pe drum spre Lefkada si mi-a placut la nebunie orasul. Poti sa-mi dai si mie un mesaj re la costuri pentru iernat in Grecia ?  Barca are 10 m si vreau s-o tin pe uscat din 1 Noiembrie-1 Iulie 9 luni. Whatsapp-ul il am online tot timpul tel 0723466113

pauli

Cristi dry-dockul e in Keramoti eu eventual pot sa ti dau un numar de telefon de acolo sa vezi ce pret iti fac pentru o barca de 10 m. A mea e mai mica si platesc vreo 500 pe an (dupa negocieri, sunt deja la al treilea an). Nu stiu daca mai au locuri insa, cand am fost sa mi vad barca in martie era full full full dar merita sa incerci. Cat priveste marina din Kavala e cea mai buna din zona de departe (e facuta recent cu bani europeni) dar aici situatia e chiar critica e o coada de asteptare uriasa eu abia am reusit sa ma strecor dar nu am locul garantat (posibil chiar sa nu am loc la vara). La short term stay 1/2/3 zile posibil sa gasesti in masura in care sunt plecati titularii sau o acostezi stern-to in dreptul restaurantelor. Deci daca vrei numarul de tel de la keramoti imi spui si ti l dau in privat

pauli

acum insa realizez ca e o problema referitoare la dry dock in situatia in care catargul nu se poate demonta (ca la McGregor.) Nu ai cum sa ajungi de la dry dock la locul de lansare pentru ca sunt fire electrice. Mai am insa o varianta , Nea Perama 15 km sud vest de Kavala unde au macara mare si dry-dockul e chiar pe malul apei. E-mailul pentru oferta e: Manitsas Marine <sgmanits@otenet.gr>. Preturile sunt oarecum similare (poate un pic mai scump, iar lansarea cu macaraua se plateste separat vreo 50-100 de euro nu stiu exact) vezi poza. Pe proprietar il cheama, ai ghicit dl Manitsas. In sfarsit a treia varianta este la Porto Lagos, Tsoukas marine: Tsoukas Marine <info@tsoukasmarine.gr>. Aici preturile sunt mai mari vreo 900 de euro (pentru barca mea de 8 metri) dar oricum mai mici ca la Limanu ( :) :) :))

pauli

pentru short stay in Kavala suna ma eventual cand vrei sa vii sa intreb daca sunt locuri preturile sunt foarte mici de unde si cererea uriasa. Eu stau toata vara, din iunie in octombrie acolo, doar sa nu fiu plecat pe undeva, tel 0722 222195

cristi radulescu

multumesc mult Paul, acum a mai ramas doar sa ajung cu barca in Grecia :-) Trag speranta ca odata cu incalzirea vremii sa vina si pofta de hoinarit pe mare :-)

cristi radulescu

Ma laud la toata lumea am invatat cum sa inserez poze in blog,  :-)   Asa ca pentru cei care vor sa stie mai multe despre Galatea si pe unde a fost in 2018 ne gasiti si pe blog pe Barcaholic, Lefkada to Limanu De la vis la realitate :-)

bobinuta

Citat din: cristi radulescu din Aprilie 07, 2019, 03:48:44 PM
Plecare in jur de 20 Iunie, durata 7-10 zile functie de disponibilitatea eventualilor participanti. Barca este un Bavaria 31 din1999, am adus-o din Lefkada la Limanu in septembrie un voiaj de 12 zile, seaworthy, comfi, in 4 insi ne-am simitit grozav. Pentru tura din Iunie momentan sunt doar eu si seniorul ar fi 2 locuri libere.
[...] As dori ca barca sa ramana in Grecia toata vara si poate gasesc pe cineva care este in perioada respectiva in Egee sa facem echipa.
Pentru doritori barca este pe apa in marina Limanu daca doresc sa o vada, eventual in Iunie putem sa facem o iesire.doua impreuna sa ne cunoastem

Citat din: cristi radulescu din Aprilie 09, 2019, 04:09:05 PM
Radem si glumim dar eu ma speriasem ca nu stiu cum sa triez doritorii de croaziere si cand colo nu se avanta nimeni :-) Poate nu am fost suficient de detaliat in anunt,este free, platim doar papa/berea/combustibil si eventuale taxe de marina. Povestile marinaresti sunt incluse. In plus barca se poate vedea la Limanu, daca nu sunteti siguri cum va acomodati cu ea/cu mine putem sa facem o iesire la inceput de Iunie cand ajung acasa

Buna ziua Cristi,
Am vazut tarziu anuntul tau si am cantarit destul de mult pana sa raspund, stiind ca in iunie va fi foarte putin probabil sa fiu liber.
Concediul meu va fi la mijlocul lunii august, dar  te voi contacta telefonic, daca esti de acord sa schimbam doua vorbe.
Sunt incepator in sailing, am permis luat anul trecut, dar experienta minima. M-ar interesa sa-mi dezvolt aptitudinile si oferta pomenita de tine ar pica precum o manusa pentru mine, dar va fi dificil sa pot lipsi de la job 10 zile in iunie.
Daca ar fi picat in august, cred ca eram primul care te-ar fi sunat  ;)
Pe 2.05 e posibil sa vin pana la mare cu fetele si eventual sa ma arunc si pana la Limanu, m-as bucura daca ne-am putea cunoaste !

Cu bine,
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

cristi radulescu

Salutare Cezar, vezi ca am inceput sa postez pe blog in barcaholic detalii despre voiajul Lefkada-Limanu de anul trecut, sa-ti faci idee cum a fost :-)  Eu ajung acasa  pe la inceputul lui Iunie dar esti binevenit sa dai o fuga sa te urci pe barca, sa "pui mana " sa vezi cum se simte. Eu am facut voiajul mai lung cu tatal si fiul meu, ma incred in barca 99%  Am prea multi ani pe mare ca sa ma risc la 100%   :-) Eventual il sun pe tatal meu, are cheile daca vrei sa treci sa-l iei din Constanta sa arunci un ochi la interior. Barca este la iernat deci nu te astepta la covor rosu dar se poate vizita cu sotia, copii nu este/ea murdara. Recomand tuturor o vizita la Limanu, locul era superb in Oct-Nov-Dec-Jan in Mai cred ca este bestial. Si la restaurantul de acolo daca gasiti locuri mancarea este cel putin la fel de buna si costa 60% din cat dai "La Matei " sau la " Popasul Pescarilor" preparate ca la mama acasa
Plecarea pe 21 Iunie este aleasa pe calendar ca sa necesite doar 5 zile lucratoare libere. Daca nu iese pentru 21 urmatoarea optiune ar fi 28 Iunie.
Cristi

bobinuta

Citat din: cristi radulescu din Aprilie 25, 2019, 11:53:59 PM
Salutare Cezar, vezi ca am inceput sa postez pe blog in barcaholic detalii despre voiajul Lefkada-Limanu de anul trecut, sa-ti faci idee cum a fost :-)
Buna dimineata Cristi !
Am citit, foarte frumos, astept continuarea!
Citat din: cristi radulescu din Aprilie 25, 2019, 11:53:59 PMEu ajung acasa  pe la inceputul lui Iunie dar esti binevenit sa dai o fuga sa te urci pe barca, sa "pui mana " sa vezi cum se simte.
Aaaa, acum inteleg :) Te-am cautat pe telefonul pe care l-ai postat, prin WhatsApp. Am lasat un mesaj , probabil ca il vei gasi cand vei avea conexiune.  Pe de alta parte, sunt surprins (placut) de propunerea ta de a-ti vizita barca in lipsa.
Citat din: cristi radulescu din Aprilie 25, 2019, 11:53:59 PMAm prea multi ani pe mare ca sa ma risc la 100%   :-)
Ma bucur sa mai cunosc un lup de mare :) In cazul meu, n-a fost sa fie pe linie profesionala, dar virusul cu navigatia cred ca l-am mostenit de la batranul meu, care timp de 20 ani a fost ofiter radio pe navele Polar din flota de pescuit oceanic. A fost un virus latent, a explodat acum, cand mai am putin si fac si eu juma' de secol  8)
Citat din: cristi radulescu din Aprilie 25, 2019, 11:53:59 PMEventual il sun pe tatal meu, are cheile daca vrei sa treci sa-l iei din Constanta sa arunci un ochi la interior. Barca este la iernat deci nu te astepta la covor rosu dar se poate vizita cu sotia, copii nu este/ea murdara. Recomand tuturor o vizita la Limanu
Ma simt onorat in fata unei astfel de propuneri, dar n-as vrea sa-l deranjez pe tatal tau, intrucat cel mai probabil e ca voi veni doar o tura scurta pe litoral, cat sa vedem putin marea. Oricum nu sunt vreun mofturos, asadar nu se pune problema de a ma astepta la "covor rosu" , hi.  Reamintesc ca sunt complet incepator. Cursul de sailing l-am facut anul trecut in august, cu dl. Tudor, pe Lindor - vecinii tai din aceasi marina. De atunci, n-am mai avut ocazia de a iesi cu vele. Am mai avut cateva iesiri pe apa, dar numai la motor.
Citat din: cristi radulescu din Aprilie 25, 2019, 11:53:59 PMPlecarea pe 21 Iunie este aleasa pe calendar ca sa necesite doar 5 zile lucratoare libere. Daca nu iese pentru 21 urmatoarea optiune ar fi 28 Iunie.
5 zile suna mai bine decat 7 sau 10. Nu sunt sigur ca voi putea s-o fac, dar trebuie sa vad cam ce ma asteapta in zona respectiva. Iti voi povesti mai multe pe privat. Daca mai ai nevoie de un om in plus in echipaj si nu ai deja inscrisi, il voi contacta pe un prieten care are mai multa experienta decat mine si care are chiar o proprietate in Limanu. Nu stiu ce program are ptr iunie, dar o sa-l intreb. E foarte pasionat de sailing, dar la fel ca pe multi altii dintre noi, timpul e primul factor care il impiedica sa se bucure de unele oferte. In rest, preturile cu care un velier poate fi inchiriat mai ales in plin sezon, sunt prohibitive pentru buzunarele noastre.

Multumesc pentru raspuns, tinem contactul pe privat!
Multa sanatate si toate cele bune, Sarbatorile cu bine !

Cu stima,
Cezar

Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

cristi radulescu

Un membru de echipaj a fost gasit :-)  colegul nostru forumist Ghrt este liber dupa 20 Iunie si diponibil pentru o tura de Limanu -Thassos.   Bobinuta si inca un coleg ar fi interesati dar sunt probleme de sincronizare perioade concediu. In continuare ma gandesc ca pentru maxim de fun este bine sa fim macar 4 in echipaj sunt 2 cabine duble PV-PP si banchetele din careu eventual ma bag cu seniorul in cabina prova si incapem si 5 . Durata 7-9 zile weather permitting

iris

bobinuta

Citat din: cristi radulescu din Mai 04, 2019, 11:21:43 AM
Un membru de echipaj a fost gasit :-)  Bobinuta si inca un coleg ar fi interesati dar sunt probleme de sincronizare perioade concediu.
Salutare,
Am disecat situatia lunii iunie si din pacate, nu pot participa :(
Chiar imi pare rau , pentru ca mi-ar fi fost foarte folositor un astfel de voiaj, dar n-am incotro.
Voi fi foarte incurcat de niste proiecte la job si de asemenea, bac+admitere .
Consider ca e mai bine sa-mi precizez clar de pe acum pozitia, ca sa nu incurc pe nimeni si de asemenea, daca vor aparea alti doritori, Cristi sa stie pe cine poate conta. Voi mai intreba cateva persoane si daca va fi cineva disponibil in perioada respectiva, revin cu o intrebare.

Keep in touch!
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

cristi radulescu

Buna ziua dragi colegi, cred ca avem un echipaj complet, eu seniorul Iris si ghrt. Mai este o persoana in tatonari functie de programul munca. Bobinuta  te tenteaza eventual Limanu  2 zile pana in Bulgaria ? Iris ce parere ai, iti este mai la indemana sa te alaturi in Bulgaria ?
Program estimat, astept sugestii de la cei care au fost in marine la fratii bulgari :
- 21 Limanu - Balchik plecare 10
- 22 Balchik - SvetiVlas/Nesebar/Sozopol sugestii tineti cont si de distante pana la Sveti Vlas abt 50 Nm, pana la Sozopol la limita 65 Nm plecare 7 dimineata ?
- 23 Bulgaria plecare  navigat noaptea 12 intrare pe Bosfor pe 24 dimineata
cu varianta plecare Bachik pe 22 la 12 si sosire la Rumeli pe 23 seara intrare in marina si intrare pe Bosfor pe 24 dimineata
- 24 Bosfor- Silivri/Marmaraereglisi
- 25 Silivri/Marmaraereglisi - Sarikoy /Kemer/Gelibolu
- 26 Sarikoy /Kemer/Gelibolu - Samothraki Kamariotissa
- 27 Samothraki- Kavala Thassos
+ o zi de rezerva in caz ca....99% sanse ca pe 28 seara sa fim in Thassos/Kavala

Condica de sugestii/reclamatii este deschisa  :)

iris

Prima data,multumesc foarte mult pentru accept.

Eu sunt din Tg Jiu,deci Bulgaria e mult mai departe de mine, dar vedem ce zice si colegul Bobinuta.

E vreo sansa sa plecam pe 28?Pentru ca,asa cum iti spuneam,eu pe 20 ma intorc din Adriatica,o sa trebuiasca sa cam pedalez...

Multumesc.