Forward 520 vs. 535 - Recomandari

Creat de stanescu.stefan88, Aprilie 21, 2019, 08:50:50 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

stanescu.stefan88

Salut,

Cautand de ceva vreme o barca de pescuit la crap in Delta si pe Dunare, m-am oprit la cele doua modele Forward facute de cei de la Plasma si Spat.

Varianta ce mi-o doresc este bowrider cu doua pupitre.

Ca si incarcatura vom fi 3 persoane + bagajele aferente pescuitului (destul de voluminoase)

Bugetul max. este de 12.000€ cu tot cu motor

Aveti ceva recomandari, care model este mai practic, mai "bine facut", eventual ce motorizare s-ar potrivi (din ce m-am documentat minim 50Hp) pentru nevoile mele

Am inteles ca ar fi ca anumite modele de Forward ar fi cam joase si ar intra apa...

Eventual alte variante mai bune in bugetul alocat. Mentionez ca as vrea tot ansambul (barca+motor) sa fie nou.

Multumesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

GionyGl

Recomandare, daca se merge pe forward cred ca varianta cea mai ok este forward 550 (plasma) + eventual un Etec de 75HP! Daca nu este graba se poate face o proba in jurul datei de 20.05.2019 în zona Galati! Toate cele bune!
  PS: Proba este intodeauna cea mai relevanta!

stanescu.stefan88

Din pacate n-am gasit pe site-ul producatorului Plasma modelul forward 550...

Timpul este in defavoarea mea,
As dori sa pot avea ambarcatiunea pana la terminarea prohibitiei - 9 iunie

stanescu.stefan88

Nimeni nu ma poate ajuta...?

GionyGl

Din ce stiu eu varianta cu doua pupitre nu exista decat la 535 . Cei de la Plasma pe modelul 520 nu am auzit sa aiba si varianta cu doua pupitre! Legat de termenul de finalizareora, cred ca este cam scurt!

Mihai-Andrei Manea

Salutare Stefan,

Ambarcatiunea Forward mi se pare o alegere foarte foarte buna pentru Dunare si Delta Dunarii, dar eu personal nu te pot indruma catre unul din producatori...
Termenul de 9 iunie pentru o ambarcatiune noua...motor nou...montat motor si toate cele + inscriere...acte....mi se pare irealizabil.
Desi pe site-ul producatorilor doar cei de la Spat au varianta Forward 535 2P, am gasit pe probarca.ro un anunt cu Forward 520 2P de la Plasma GL ( http://www.probarca.ro/anunt/109151/103/1/103/Vand-barca-Plasma-GL-Forward-520-cu-motor-60-CP-si-peridoc.htm ).
Ca sa poti iesi la pescuit pe 9 iunie cred ca ar trebui sa ai ca plan de rezerva si varianta second hand iar anuntul de pe probarca mi se pare chiar interesant...pana pe 9 iunie abia ai timp sa vezi....sa cumperi...sa faci acte...sa inscrii barca si peridocul...sa faci niste schimburi...sa montezi niste suporti de lansete....sa o pregatesti de pescuit.
Nu vreau sa par pesimist dar din ce am citit pe forum, colegii care aleg un ansamblu nou asteapta cu lunile...

Spor!

stanescu.stefan88

Se pare ca noua n-am nicio sansa

Am vazut live barca respectiva (din link-ul pus de tine) numai ca motorul are un tremurat la ralanti si am inteles ca ar fi normal....

mariusm piesenoi111

Daca ai la Honda e normal un tremurat la ralanti atunci mi-am pierdut complet încrederea in 4T (unde consider ca Honda rules)
Relativ nou....de când?
Ar trebui sa fie injecție nu?
In alta ordine de idei cred ca daca comanzi acum ceva de la Criber Net ai șanse mari sa o primești și sa o echipeze pana atunci....caută Delphin 5.0 sa vezi despre ce vorbesc
A mea a fost în sfârșit gata ieri și dacă îmi ies și actele săptămâna asta va țin la curent cu ținuta și ce mai e de știut despre barca noua
Succes și dacă îmi permiți un sfat...mergi pe nou(mai ales la motor)
Eu în afară de motorul pe care l-am vândut tot eu(și știam că l-am luat de la dealer) nu am găsit NICIUN motor SH mai nouț nemagarit
Bafta și alege cu grija

stanescu.stefan88

Multumesc,
O sa incerc si varianta Delphin 5.0

Cam care ar fi motor minim pentru ea, 2-3cpersoane + cva bagaje, strict pescuit?

mariusm piesenoi111

Producatorul a făcut testele de omologare cu un Yamaha 60 4T și mergea super.
Daca vrei recomandarea mea atunci un ETEC nou de 60CP este beton(am fost la un pas sa iau eu acest motor dar am considerat ca prea incarc întotdeauna barca pana la coastei și atât eu cât și prietenii mei suntem la 130kg plus)
Bafta la alegere

dorely

Buna Stefane. Un Bayliner cu 100 caluti nu te intereseaza? Dar un Shetland 640 cu de toate? Daca da, un simplu telefon 0723142085

stanescu.stefan88

Multumesc,
O sa incerc sa fac o plimbare pana la PN.

Intersect

Citat din: stanescu.stefan88 din Aprilie 24, 2019, 08:11:14 AM
Multumesc,
O sa incerc sa fac o plimbare pana la PN.

Salut,dacă ajungi pe la ei ,uită-te si fa ceva poze si la modelul 5.5 .
Born to fish,forced to work!!!

stanescu.stefan88

Sigur, revin cu poze si detalii!

mariusm piesenoi111

Te rog sa le spui ca ai de la mine sugestia si sa le spui ca știi de la mine ca pot face reduceri frumoase (detalii pe PM)
Despre 5.5 pot sa va spun ca din poze nu înțelegeți mare lucru.
Trebuie văzută....părerea mea e ca e ENORMA....merge de lăsat la cheu în Nisa 😂😂😂