Problema umflare barca pneumatica

Creat de Zodiac, Mai 09, 2019, 02:21:00 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Zodiac

Salut ,

Nu am mai scris de ceva vreme deoarece am intrat in probe !
Problema pe care o am e la barca Zodiac  ;D ! Am fost la pescuit , cu pompa ei de umflare si cu inca o pompa .
Nu am reusit deloc sa fixez mufa de la pompa in supapele barcii exceptand pe cea de la chila gonflabila .
In plus e un surubel in furtunul pompei care apasa pe supapa barcii si iese aer incontinuu . Din asta rezulta sport intens fara sa obtin presiunea dorita . Am mai chemat si vecini de pescuit cu pompele lor = acelasi rezultat .
Observatiile mele sunt urmatoarele :
- supapa de la chila gonflabila e fixa si din acest motiv intra mufa de la pompa
- celelalte sunt insurubate pe un filet
- ce cred eu e ca cine a insurubat supapele de pe baloane , le-a insurubat prea tare iar ''dintii'' de la mufa pompei nu mai ajung la suportii de prindere ai supapelor si in plus ...surubelul din mufa furtunului apasa pe axul mufei si pierde aer
Am incercat vreo patru mufe diferite , unele cu garnitura...fara garnitura , altele cu o garnitura suplimentara dint-un fel de cauciuc de culoarea lemnului de pluta ...nu functioneaza .
Opinii ? A mai patit cineva asa ceva ? Unde gresesc ?

mariusm piesenoi111

Daca continua problemele cumpara alte mufe
Poate chiar Boston sau alt model
Sunt ieftine și dacă iei și cheia pt ele le schimbi rapid
Am schimbat eu la o barca Semperit de o varsta cu mine 😂
Unde faci probe?
Poate ne vedem pe Snagov

Zodiac

Se pare ca intr-un anumit fel am rezolvat , cel putin pentru moment problema ! Am aplicat vechea mea metoda imbatabila...''apesi pe toate butoanele...pana merge ;D '' ! Am luat toate mufele de la ambele barci si de pe la vreo 4 pompe si am descoperit ca functioneaza un cilindru mic care a fost livrat cu pompa barcii si pe care nu l-am bagat deloc in seama pana acum pentru ca seamana mai mult a conector intermediar decat a mufa . Inseamna ca daca il pierd pe ala............ :'( ! Nu ma apuc sa schimb mufele la o barca Zodiac nou...nouta ;D !
Nu am fost pe Snagov , am fost pe o balta si am probat motorul electric , cred ca voi incerca si pe Snagov tot cu electricul...inca nu am luat permisul si nici nu am inregistrat RIB-ul .
Oricum am comandat o pompa serioasa , cu cele de picior e greu !