Tullio abbate-proiect in lucru

Creat de dany, Octombrie 02, 2019, 08:10:38 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristi80

dany

Am sa sun ....Eu am vazut ca au de 35mm dar este alt tip,cu sina ''T'',care nu ma ajuta.

cristi80

Eu asa am folosit
https://www.yacht-tng.com/profil-de-protecție-radial-cu-șina-rigidă/1125-profil-de-protecție-radial-30.html

dany

I-mi da eroare la deschiderea paginii.Am sa vorbesc la telefon cu ei.Multumesc.

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Multumesc.
''Buza copastiei'' la barca asta are 34-35 mm,cam la limita minima,dar o pun asa.Niturile cu desfacere in petale sunt ''oarbe''si trebuie sigilate si mascate cumva,dar nu numai pt. asta ...

cristi80

Daca copastia are 34-35 mm merge perfect. Cred ca mai am ceva pe acasa, daca vrei o bucata pt proba...singura problema ar fi transportul

dany

Cristi ,multumesc ! Daca ai avea 12m pt.''proba'' ar fi minunat!! ;D ;)...Ai AN-ul cel mic ,parca,nu?Barcile lui Vali au pana-n 40 mm la copastie,nu?
Poate gasesc vreun bacauan ce vine din delta sa te deranjeze eventual.Multumesc inca o data!

iulian_cioclin

Marti sau miercuri ajung eu in Galati

cristi80

dany

Multumesc Iuliane!Inseamna ca ne vedem !....

iulian_cioclin

Va sun maine pe amandoi. Dupa 15 plec din Gl

dany

dany

A ajuns Iulian la mine cu bucata de sina .Multumesc Cristi ! Mi-a prins f. bine gestul tau,caci am vazut ''pe viu'' cum sta pe copastie.E f. bun.Se potriveste !Saptamana viitoare i-l comand.
Multumesc Iulian!Multumesc Cristi !

cristi80

Pt. putin. Ma bucur ca am putut fi de ajutor.