Tullio abbate-proiect in lucru

Creat de dany, Octombrie 02, 2019, 08:10:38 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kama3

dany

A stat la o batranica pe televizor
Noi aveam din astea ;D ;D ;D

kama3

cristi80

Citat din: dany din Decembrie 19, 2019, 04:50:17 PM
se potrivea la asta???Daca era in trei pistoane [ma incalzesc si eu]nu se pupa...Sper sa nu am nevoie de altele pe la el caci nu are mai mult de 50 de ore de functionare....si asta sigur!
Se potrivea, era in 2 pistoane(ca sa torn gaz pe foc :)) )

dany

Daca-mi poti spune ce model e motorul  si cum pot gasi electromotorul pt. al meu!?Dau o ''berula''!!!!multumesc !

cristi80

Modelul motorului?am pe undeva certificatul de conformitate al motorului si ma o sa ma uit. Nu stiu de unde s-ar putea cumpara

bbl81

Citat din: dany din Decembrie 19, 2019, 10:15:42 PM
Daca-mi poti spune ce model e motorul  si cum pot gasi electromotorul pt. al meu!?Dau o ''berula''!!!!multumesc !

afla ce cod are, din manual, din schema. si cauti pe internet, pe ebay..etc.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

teo pes

Citat din: dany din Decembrie 19, 2019, 03:36:12 PM
nea Mariane -Masina mi-a adus-o un amic din Anglia cu 200 euro.Are doua role de 20 si 25 mm.Am incercat si 18 si 22 si sunt multumit cum iese.La 25 sunt alea lucrate pt. mine.
nea Mihai -M-am cam saturat  sa ma duc cu tevile-n spate sa le-ndoi  la un atelier din partea cealalta a orasului,asa ca dai un ban si nu-l mai ai!!! :D..
Motorasul este un Yamaha 25 autolube cizma scurta in doua pistoane.Fac un apel la voi sa ma indrumati unde gasesc un electromotor pt. el[25 NMO]
In caz ca nu sunt multumit de performante voi cauta unul de 40.Pe asta l-am probat pe o italianca si m-am dus cu 32 la ora,doua persoane cu ceva bagaj.Ori sa vad o elice mai de viteza....
De la 15-40 hp este sigur acelasi demaror, iar de la mariner- mercury sigur se cam potraveste.
Ar trebuii sa pui o poza cu prinderea de pe blocul motor !
Viata i grea !!  Dar trece !!

dany

Yamaha 25 in doua pistoane autolube are coroana cu dinti mai marunti decat 25 in trei,atat stiu caci am avut si modelul in trei

dany

La Multi Ani!!!!
Prima postare a anului 2020!
pregatita de vopsit[filer +vopsea palinal]

toni tl

La multi ani! Spor la treaba . Poate ne vedem la vara in delta cu noua bijuterie.

dany

Multumesc.Astept de la tine cotele alea...

gabriel.c

dany

filler si vopsit.Spatiul in care au stat pana acum trebuie eliberat pt. proiectul urmator.La asta ve-ti primi poze dupa ce v-a fi gata cu inoxaraia si capace la cutii.Dupa iesirile de proba voi monta [sau nu]consolele ce sunt puse la pastrare.Cu motorul de 25 mai bine i-ar sta asa cu comanda la maner,parca.....Tin cont ca si greutatea conteaza.
produse PALINAL.

dany

Inainte de a incheia barca,ave-ti vreo idee de capse pt. prelata de mars care se monteaza cu barca desfacuta?Vreau sa elimin orice infiltratie de apa la dublucorp.Multumesc !