Sezonul 2020

Creat de Vali, Martie 25, 2020, 09:20:26 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Florio

Citat din: DoiNomazi din Martie 27, 2020, 08:31:33 PM
Un salut si de la noi. Fiecare vom incerca sa gasim optiuni de iesit pe apa/in natura in functie de cat de stricta ca fi carantina. Unde functie de zonele geografice exista din pacate si alti factori care au aparut in urma acestui virus. Oamenii din anumite locuri, pe buna dreptate, se tem de noi cei care venim sa-i vizitam, sau a precis sa le vizitam zona, fie pe apa, fie pe uscat... Si trebuie sa tinem cont de temerile lor... de exemplu, la utlima strigare, intreaga zona geografica pe care cu drag o stim drept "Florida Keys", era inchisa turismului... si nu stim cat va ramane asa.
..................................

E de așteptat să se întâmple așa. Și e mai bine că e interzisă circulația către zonele turistice. Am văzut că reticența oamenilor față de cei străini de zona lor duc până la violență.

Citat din: DoiNomazi din Martie 27, 2020, 08:31:33 PM
...............................

Daca aveti timp si chef de vizionat un alt video marca "Seasick & Grumpy", sper ca duminica asta sa-l pot termina.

cele bune.

M. inca este nevoita sa seduca

Timp de vizionat este, o s-o fac cu bucurie.
M nu cred că mai e nevoie să seducă, te-a sedus demult, se vede în filme :)

DoiNomazi

Citat din: Florio din Martie 27, 2020, 08:37:07 PM
E de așteptat să se întâmple așa. Și e mai bine că e interzisă circulația către zonele turistice. Am văzut că reticența oamenilor față de cei străini de zona lor ducă până la violență.

@Florio Da.. si pentru ca trebuie sa-i intelegem ca nu vor sa riste, trebuie sa le respectam dorintele, indiferent cat de mult ne dorim sa ne ducem in zonele respective.

Oricum, nu se poate face turism cu "glontz pe teava"... nici de o parte, nici de cealalta.
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320