De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Continuarea...Cel mai original loc de uscat...Plus motorul erou al lui YonytzaAdy...
Seara se iesea in balta cu proiectoare la fugarit prins si pozat aligatori,am mai postat in trecut,grozava experienta.

Cel mai urat delfin posibil,vazut de mine.
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Un pic de medicatie autohtona...Case acoperite de ape si piei...Multe piei..

ionitzady

ati vazut ? yamy al meu este LUX acolo ... , doamne da ce pesti urati au acolo ... :o
Ca de obicei George da dovada de un adevarat artist in ale fotografiei

Intersect

Citat din: ionitzady din Octombrie 30, 2014, 07:41:31 PM
ati vazut ? yamy al meu este LUX acolo ... , doamne da ce pesti urati au acolo ... :o
Ca de obicei George da dovada de un adevarat artist in ale fotografiei

Ramas fara unelte pentru un timp,dar o sa ma arunc iar in obiective cat de curand...Sper sa pot testa Lytro Illum mai intai apoi ma decid daca ma reintorc la traditional sau raman cu Lytro.

Captan

Delfinul ala urat parea incregat genealogic cu un aligator.......e posibil?

Florio

Nu stiu cum mi-a scapat atat de mult din topicul lui Intersect (probabil cu atatea iesiri pe apa, n-am mai tinut pasul cu forumul) dar acum am reluat de la destrabalarile cu bikini si piscine, pana la momentul de fata.
   Ocazie cu care ma simt coplesit de atata informatie vizuala si ceea ce exprima ea.
Sa traiesti George, sa ne mai dai :)

Intersect

Citat din: Florio din Noiembrie 10, 2014, 01:13:32 PM
Nu stiu cum mi-a scapat atat de mult din topicul lui Intersect (probabil cu atatea iesiri pe apa, n-am mai tinut pasul cu forumul) dar acum am reluat de la destrabalarile cu bikini si piscine, pana la momentul de fata.
   Ocazie cu care ma simt coplesit de atata informatie vizuala si ceea ce exprima ea.
Sa traiesti George, sa ne mai dai :)

Acum urmeaza pozele cu bikini si altele am ajuns in Brazilia o tara nu prea preferata pentru mine.Mai ales Rio sau Santos locuri periculoase din mai multe puncte de vedere.Un lucru bun este ca ajungem in Buzios sau Ilha Bella locuri linistite si plaje fantastice.
In Europa am avut placerea sa vizitez Toulon Franta.Franta incepe sa imi placa din ce in ce mai mult,foarte frumos oras,am gasit locul si am degustat cateva soiuri de vin printre care un `vin nou`foarte placut.
Madeira o insula impresionanta preturile cam piperate dar in mare este frumoasa.

Intersect

Armação dos Búzios in sfarsit,poze de vara iarna......

Intersect

Nu stiu daca am postat poza asta vreodata.Ceva fenomenal,[pza acoperita de drepturi de autor realizata de Julia Reisinger.
Antarctica.

bradutzu

pai si frumusetile pe 2 picioare? :-[
Sa auzim numai de bine!

Intersect

bradutzu

multumim!
asta e tot ce poti?
frumoase toate pozele!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Bradutzu te coafeaza ? (Ne da afara Vali,ce golani...)

ziuamarinei

Citat din: Intersect din Februarie 07, 2015, 06:05:58 PM
Bradutzu te coafeaza ? (Ne da afara Vali,ce golani...)

Ne omori cu zile

Intersect

Trecerea dintre ani in Rio,stropita si normal cu muuuuulta sampanie.
Iar un spectacol impresionant de artificii.
De data asta nu am mai avut primul loc la ancora.Dar a fost bine.