Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

byteworks

Vali

Salutare tuturor.

In primul rand scuze ca am sters topicul cu inmatricularea, dar au fost mai multe solicitari in acest sens. Si inclusiv opinia mea este ca acele discutii ar trebui facute pe privat, nu in public, in vazul unor eventuali "spioni".

Forumul e orientat exclusiv spre useri, nu spre entitati comerciale sau ale autoritatilor. Informatia din topic e oricum salvata, si curand ma voi ocupa de raspandirea ei inapoi catre useri. Atat va rog, acordati-mi cateva zile, ca sunt terminat de la o viroza care ma chinuie de vreo luna.

Am si cateva mesaje private la care (inca) n-am raspuns. La fel va rog sa ma pasuiti sa ma mai inzdravenesc, dupa care voi raspunde punctual, in stilul meu detaliat.

Seara buna tuturor, si sa aveti o luna martie mai buna ca a mea :).

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dmi

Salutare, se poate activa pluginul pentru functionalitatea aplicatiei Tapatalk?

Vali

Cred ca da, dar nu ma puneti pe mine la treaba asta, ca sunt paralel cu domeniul web. Poate ne raspunde Gupi, colegul de la IT.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bluewave

hai ... ca se poate ... mai e putin si se face un an de cand am adus aminte de acest lucru ...
"No Whistling on Board"

gvincentiu

Si la mine-n telefon tot insista sa instalez Tapatalk, dar i-am setat pe afisare varianta full site si merge bine.
Ganduri bune !

bluewave

pai si cum Vicentiu , celalalt forum nu-l tii pe tapatalk ? ca merge cu success ...
"No Whistling on Board"

Vali

Salut baieti si fete, dupa cum vedeti forumul e din nou online. A fost o problema hardware despre care nu stiu prea multe, si oricum nici nu mai conteaza. Spor la discutii in continuare :).

NessyRO

Mulțumesc! Începuse să pâlpâie lampa "PANIC !".
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

Vali

Nu e cazul, cu forum sau fara, tot aia suntem :).

sebba

subscribe, tnx

Citat din: dmi din Mai 18, 2015, 09:28:49 AM
Salutare, se poate activa pluginul pentru functionalitatea aplicatiei Tapatalk?
Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

Dbr

Va salut, Si sper sa nu supăr pe nimeni de aici...Barcaholicul e ceva in neregula cu el. De fiecare data când intru ori antivirusul meu intra in panica ori este altceva. S- a ma intampat cuiva? Treaba persista de câteva luni!
Stima tuturor.

momaul

Salut. si eu am patit acelasi lucru de citeva ori si am renuntat sa mai incerc.

Vali

Nu se supara nimeni pe aici, ca doar suntem site-uri prietene :).

Am dezbatut problema chiar pe barcaholic, la acest topic: http://www.barcaholic.ro/f25/probleme-5211.html . Concluzia e ca e din vina Google, scrie adminul acolo si motivele. Oricum, site-ul nu e virusat, ci e doar acea alarma. Eu intru fara probleme, chiar daca primesc mesaje alarmiste.

Despre Tapatalk, rog colegii sa nu uite ca sunt cel mai anti-talent barcagiu cand e vorba de web. Asa ca ramane sa ne ajute colegul de la IT Gupi, sa vad cum si cand o vom rezolva. Deocamdata am treaba multa la barci, ca de obicei, si ultimul lucru la care ma pot angaja este sa fac modificari la forum, asa ca salvarea ramane la Gupi.

solpet

Citat din: Vali din Iulie 29, 2015, 10:03:54 PM
Am dezbatut problema chiar pe barcaholic, la acest topic: http://www.barcaholic.ro/f25/probleme-5211.html . Concluzia e ca e din vina Google, scrie adminul acolo si motivele. Oricum, site-ul nu e virusat, ci e doar acea alarma. Eu intru fara probleme, chiar daca primesc mesaje alarmiste.

Folosesc pt accesar in ordine aproape aleatoare 2-3 laptopuri  si  2-3 desktopuri (serviciu + acasa ).
Sistemele de operare sunt diferite (Win7; Win10 (beta) si Win8).
Nu am niciodata probleme de accesare - nici cu IE, nici cu Mozilla,
nici pe siturile pe care unii - mai retardati sau cu prejudecati innascute  le-au declarat "nesigure" sau potential periculoase.

Din "lipsa de simpatie" nu folosesc insa Google Chrome.

Bineinteles pe toate sistemele firewall-ul este activ si antivirusul  la fel.

nu pot sa dau nici un sfat, decat  un citat memorabil din imortalul Struhl,
care in calitate de manager ne-a povatuit:

-Daca etablismentul  merge prost, nu mobila trebuie  schimbata, ci fetele ! ;-)